2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım hoşbuldum:)) istanbuldayken en çok seni andım kaldığımız ev kozyatağında her dışarı çıkışımızda ataşehiri her görüşümde senin kulaklarını çınlattım:))

canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik? seninle test tarihimiz aynı o yüzden neler hissediyosun ne gibi belirtilerin var paylaşırsan sevinirim....

Canlarım çok teşekkür ederim.

Karasu canım 3 negatif aşılamada hep gününden önce teste koştuğum için tedbirli davranmayı tercih ettim bu kez.:101:Umarım meleklerin seninledir canım,10 gün çabucacık geçer ve hayırlı haberlerini alırız.

Ataşehir inan sabır diyerek geçiriyorum günümü.Allah'tan hastane pek yakın değilde,beklemeye ikna edebiliyorum kendimi.

Ermer teşekkür ederim,oyun iyi fikir.

Akasya hoşgeldin.Yarın test günüm,meleğinle birlikte benim için dua edermisiniz.

Pharmacea hayırlı olsun canım,Güzel haberlerini almak dileğiyle.

tabiki ederim canım rabbim inşallah seni meleğine kavuşturur ve sende bu güzel haberi bizimle paylaşırsın...

saol canım 10gün kaldı doktora gitmemize bebişimizi görmeye cok heyecanlıyım sen nasılsın

aynı heycan bendede var:)))) bende eşimin iş durumuna göre yarın yada çarşamba gidicem. birazda endişeliym kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum acaba diyorum bi sorun mu var..

selam herkese..bugün transferimin 7.günü, zaman hiç geçmiyor ya ne kadar zormuş! test günü olarak 31 aralık vermişlerdi ama benimki blastokist olduğu için gebelik varsa 10.günde kanda çıkar heralde..o yüzden perşembe yaptırcam. şimdilik fazla bir belirtim yok.hergün iki ampül progynex vurulduğum için baya bi gaz ve şişkinlik var.ara sıra da belim ve kasıklarım ağrıyor, biraz midem bulanıyor..göğüslerde tık yok, henüz lekelenme de yok..çooooook heyecanlıyım..bir haftadır sadece iğneye gitmek için evden çıktım, sürekli yatmıyorum ama dinlenerek geçiyor günler. stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil, bazen çok umutsuz hissediyorum, olmayacakmış gibi geliyor, bazen de içim kıpır kıpır oluyor..

benim tüpler yok ve eşimde morfoloji %2 idi, imsi ile mikroenjeksiyon yapıldı. 5.gün 1 tane blast transfer edildi ve 4 tane blast donduruldu. Morfoloji sorunu olanlarda embriyo 5.güne kadar sağlıklı ilerlese bile tutunmada bariz bir sorun oluyor mu, bilen var mı arkadaşlar ?

buradaki herkes için dua ediyorum, isteyen herkes sağlıkla bebeğine kavuşur inşallah

iyi be canım noolsun işte.dün adet olmam ve bugün dr a gitmem gerekiyodu ama ne gelenvar nede giden...
bian önce bende tedavime başlamak istiyorum.
sende keyifler nasılll

stresten geçikmiştir canım, uzun bi banyo keyfi yap belki biraz işe yarar umarım çabucak kırmızıları görür tedaviye başlarsın.. benimse iştah açıklığım dışında pek bi belirtim yok oda beni endişelendiriyo acaba diyorum bi sorun mu var. bu hafta kontrolüm var bakalım dr.um ne dicek.

Akasya teşekkür ederim canım.Sende endişe etme,inşallah meleğin sağlıkla gelişiyordur ve hersey yolundadır.Eee böyle zorlu bir süreç sonrasında onlarda anneciklerine,keyfini sürsün diye belirti,rahatsızlık vb. vermiyordur.

matricaria hayırlı olsun canım.İnşallah Allah hayırlı haberler vermeyi nasip eder.

merhaba kızlarr kusura bakmayın 5 gündür nette prooblem var giremedim test sonucumu billdiriyorum hamileyimmmmmmm....

yok sakın öle düşünme.sorun falan olmıcak ve bebişini göreceksin inşallah.hem iştah artışı gebelik belirtisi.ben bi kez hamile kaldım ve arkadaşlar çoook yiyosun test yap dedi ve çıkmıştı.olumlu olcas güzel olcak herşeyyy.

merhaba kızlarr kusura bakmayın 5 gündür nette prooblem var giremedim test sonucumu billdiriyorum hamileyimmmmmmm....

ohhhh maşallah hamileler gittikçe artıyooo.amaaa boş durmak yok dua edn bize kızlarrr.
Allah kucağına almayıda nasir eder inşallah canımmm.

ohhhh maşallah hamileler gittikçe artıyooo.amaaa boş durmak yok dua edn bize kızlarrr.
Allah kucağına almayıda nasir eder inşallah canımmm.

dua etmezmiyim hiç canım ya herzaman allahım o mutlu günü sizlerede yaşatır inşallah en kısa zamanda yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…