nihayet evime geldim ve topiğime kavuştum:)))) hepinizi çoookkkk özledim.. sayfaların hepsini okumaya çalıştım ama çok birikmiş:) umarım heppiniz iyisinizdir, rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
hoşgeldiiiinnn.
canım hoşbuldum:)) istanbuldayken en çok seni andım kaldığımız ev kozyatağında her dışarı çıkışımızda ataşehiri her görüşümde senin kulaklarını çınlattım:))
iyi be canım noolsun işte.dün adet olmam ve bugün dr a gitmem gerekiyodu ama ne gelenvar nede giden...hoşbuldum tatlım:))) keyifler iyidir umarım...
saol canım 10gün kaldı doktora gitmemize bebişimizi görmeye cok heyecanlıyım sen nasılsın
aynı heycan bendede var:)))) bende eşimin iş durumuna göre yarın yada çarşamba gidicem. birazda endişeliym kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum acaba diyorum bi sorun mu var..
iyi be canım noolsun işte.dün adet olmam ve bugün dr a gitmem gerekiyodu ama ne gelenvar nede giden...
bian önce bende tedavime başlamak istiyorum.
sende keyifler nasılll
stresten geçikmiştir canım, uzun bi banyo keyfi yap belki biraz işe yarar umarım çabucak kırmızıları görür tedaviye başlarsın.. benimse iştah açıklığım dışında pek bi belirtim yok oda beni endişelendiriyo acaba diyorum bi sorun mu var. bu hafta kontrolüm var bakalım dr.um ne dicek.
merhaba kızlarr kusura bakmayın 5 gündür nette prooblem var giremedim test sonucumu billdiriyorum hamileyimmmmmmm....
merhaba kızlarr kusura bakmayın 5 gündür nette prooblem var giremedim test sonucumu billdiriyorum hamileyimmmmmmm....
ayyy maşallah hadi bakalım gözün aydın Allah kucağına almyaıda nasip etsin sağlıkla
ohhhh maşallah hamileler gittikçe artıyooo.amaaa boş durmak yok dua edn bize kızlarrr.
Allah kucağına almayıda nasir eder inşallah canımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?