2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

herkese çoook teşekkürler allahım inşallah sizlerinde güzel haberlerini almayı nasip eder bu sayfalarda ve bu benim ilk denememdi hep böyle içimde hem korku hemde bir kıpırtı vardı şükürler olsun

arkadaşlarrrrrrrrrrrrr positivvvvv...........yarına kadar dayanamadım......dün idrar testi yapmıştım silik çıkınca bugün kan tahlili yaptım......sizleri seviyorummmm........bebiş dolu günler herkeze

iki güzel haber

allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar.

oooo bugün ikinci hamile haberi maaaşşaaalllaaaahhh.
hayırlı olsun canımmmmm Allah tamamına erdirsin inş.
transferin kaçıncı günü bugün?

Bugün 9. gün canım çok saolun darısı isteyen herkezin başına inşallah......allah çok büyük ol derse oluyor.....

direk ettim sana da dua canı benim.....inşallah sende güzel haberlerle gelirsin yarın....yüce rabbim yanında olsun....
tebriklerrrrrrrrrr...... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

çok teşekürler canım saol, inşallah allah hepimize kucağımıza almayı nasip eder.....
arkadaşlarım tebrık ederım...
Allah sonuna kadar guzel bi hamilelik yaşatsın...
amin canım benim çok saolun......hamiş doluuu bir sayfa maşallah

Gönülden tebrik ederim kızlar.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Camenta tşk ediyorum darısı buradaki herkese inşlh

Brake cnm umutlanmanı istemem ama benimde günüm geçtiğinde böle olmuştu adetim geliyo gibi sandım beyaz akıntı oluyodu ve sarıya dönüyo rengi ve hala devam ediyo maden böle bişey var test yaptırma zamanın gelmiş bence :) hayırlısı

kızlar yarın testim tekrarlancak aslında bu gündü ama gidemedim yarına kaldı bakalım ne kadar arttı

hmm ark bana erken diyor bakalim cnm senin sonuc ne oldu merak Ettmde????
ben normal yoldan oldm?

evet melikecim hala çok şaşkınım doğal yolla geçen ay tüp yaptık tuttu ama biliyosun ben rahatsızlandım ve düştü bu ayda donmuşlar için adet günü sayarken bide baktım Hamileyim :)))

:122:

canım çok sevındım... dıyoduk sana yap dıye bak..
:122::122::122:

hmm ark bana erken diyor bakalim cnm senin sonuc ne oldu merak Ettmde????
ben normal yoldan oldm?

hayatım en son adet tarihin 20.11 değilmi 37 gün olmuş benimde en son adet tarihim 23.11 di günüm geçti die test yaptırdım yani günün geçince yaptır erken değil

hayatım en son adet tarihin 20.11 değilmi 37 gün olmuş benimde en son adet tarihim 23.11 di günüm geçti die test yaptırdım yani günün geçince yaptır erken değil

pekii senin sonu nedir cnm paylasirmisin???? ve nasil hesaplaniyor 37 gun diye ben 6 gun =) die erken diyordum

:122:

canım çok sevındım... dıyoduk sana yap dıye bak..
:122::122::122:

ayy evet çok mutluyum bakalım yarın 2. test tekrarı var ne kadar arttı die bide malum kontroller var devamlı kan değerlerim yüzünden bu gün adet ağrılarım geçti düne kadar çok yoğundu hatta dün sanki 5 aylık hamile gibi sol kasığımda bişeyler varda batıyo gibiydi çok rahatsız oluyodum çok şükür bu gün göğüslerim dışında ağrı sızı kalmadı heralde adet günlerim die böle oldu

pekii senin sonu nedir cnm paylasirmisin???? ve nasil hesaplaniyor 37 gun diye ben 6 gun =) die erken diyordum

benim sonucum pozitif
son adet tarihinin ilk gününü 1. gün olarak sayarsan bulursun kaç günde bir adet olmanada bağlı düzensiz oluyosan bulamazsın düzenli oluyosan say işte adetinin 1. gününden itibaren

off canım sorma benım çok şukur agrım yok ama gogusler felekat oldu..bukadar değildi.. Son 2-3 gundur şiş ve sızlama var..
Ben her hafta gıdıyorum şimdilik dr.
Progestan kullanuyorum..

benim sonucum pozitif
son adet tarihinin ilk gününü 1. gün olarak sayarsan bulursun kaç günde bir adet olmanada bağlı düzensiz oluyosan bulamazsın düzenli oluyosan say işte adetinin 1. gününden itibaren

oooo cnm tebrk ederim simdiden ins bende hamsimdir bakalim souc cikarsa paylascam sizlerle ben
cikiyorum kibiniz cevaplar iicin cok tsk ederim sagol iiyi AKSAMLAR

off canım sorma benım çok şukur agrım yok ama gogusler felekat oldu..bukadar değildi.. Son 2-3 gundur şiş ve sızlama var..
Ben her hafta gıdıyorum şimdilik dr.
Progestan kullanuyorum..

ee kolaymı süt bezleri harekete geçti :)) şilikler ağrılar olucak ama ona bi süre sonra ağrılar geçicek şişmelere devam :)) ayy şişsinler valla ben böle çok seviyorum onları
dr. herhafta gitmelere var benim daha çok başındayım ama ocakta inşlh benimde başlar o dönemler bhcg yükselene kadar gün aşırı :) valla çok dikkat ediyorum herşeye ama işte kısmet tam ünidin bitiyo Allah yüzüne bakıyo

gıttım canım... maşallah bebiş de kese de iyi dedi dr...
haftaya tekrar gıdıcem.. her hafta çagrıyo benı..
progestan verdı..gunde 2 tane..

merhabaa .. hamile oldugunu ögrendikten kaç hafta sonra keseyi görebiliyorsun?ben 16.günümdeyim kaç hafta sonra görebilirim sence?

canım şimdi kaç haftalık oldun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…