2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar iyi ki varsınız...

Siz olmasanız,burası olmasa ne yapardım hiç bilmiyorum.

Kendi çapımda,kafamda bir huni evde dolaşır dururdum herhalde.:97:

merhaba kızlarr kusura bakmayın 5 gündür nette prooblem var giremedim test sonucumu billdiriyorum hamileyimmmmmmm....

Masallah masallah darisida bizlere insallah insallah cooooook tebrik ediyorum seni ve tum hamislerimizi sayfalar COk Canim ilerliyor :46 hadi kizlar halaya Bebislerimiz cuvaliyor

merhaba kızlarr kusura bakmayın 5 gündür nette prooblem var giremedim test sonucumu billdiriyorum hamileyimmmmmmm....

tebriklerrr. sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla alırsın kucağına bebeğini inşallah. darısı isteyen herkesin başına...

herkese çoook teşekkürler allahım inşallah sizlerinde güzel haberlerini almayı nasip eder bu sayfalarda ve bu benim ilk denememdi hep böyle içimde hem korku hemde bir kıpırtı vardı şükürler olsun

arkadaşlarrrrrrrrrrrrr positivvvvv...........yarına kadar dayanamadım......dün idrar testi yapmıştım silik çıkınca bugün kan tahlili yaptım......sizleri seviyorummmm........bebiş dolu günler herkeze

hamislere hayirli olsun diyorum aradaslar beimde bi sorum olcakti sizins br bilginizvardr
bn bu ay adet olmadim 20.11 duzenliyid en son bu ay 20.11 de olmadim adet oluyorum zanetim baktimki beyaz
bi aknti ve o beyaz akinti simd sariya donustu bel agrilrim cogaldi tam 6 gun olduu adet gecikmem ins hamisimdir bana
yardimci olurmusunuz ltfrk. simden cvplaricn ts ederim

arkadaşlarrrrrrrrrrrrr positivvvvv...........yarına kadar dayanamadım......dün idrar testi yapmıştım silik çıkınca bugün kan tahlili yaptım......sizleri seviyorummmm........bebiş dolu günler herkeze

tebriklerrrrrrrrrr...... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Canım tebrik ederim çok sevindim.

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Ben hala cesaret edemedim.:18ua et lütfen bana

oooo bugün ikinci hamile haberi maaaşşaaalllaaaahhh.
hayırlı olsun canımmmmm Allah tamamına erdirsin inş.
transferin kaçıncı günü bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…