merhaba kızlarr kusura bakmayın 5 gündür nette prooblem var giremedim test sonucumu billdiriyorum hamileyimmmmmmm....
Tebrik ederim,hayırlı olsun.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
merhaba kızlarr kusura bakmayın 5 gündür nette prooblem var giremedim test sonucumu billdiriyorum hamileyimmmmmmm....
dua etmezmiyim hiç canım ya herzaman allahım o mutlu günü sizlerede yaşatır inşallah en kısa zamanda yarabbim[/QU
amin canım sağolasın.Alla tümmmm bebek isteyenlerin kucağını doldursun hemde ikizlerle nşallah...
çok sağolun kızlar içim içime sıgmıyor sanki pencereden bağırmak istiyorum sokağa bebeğim olcak diyeee..
arkadaşlarrrrrrrrrrrrr positivvvvv...........yarına kadar dayanamadım......dün idrar testi yapmıştım silik çıkınca bugün kan tahlili yaptım......sizleri seviyorummmm........bebiş dolu günler herkeze
arkadaşlarrrrrrrrrrrrr positivvvvv...........yarına kadar dayanamadım......dün idrar testi yapmıştım silik çıkınca bugün kan tahlili yaptım......sizleri seviyorummmm........bebiş dolu günler herkeze
hamislere hayirli olsun diyorum aradaslar beimde bi sorum olcakti sizins br bilginizvardr
bn bu ay adet olmadim 20.11 duzenliyid en son bu ay 20.11 de olmadim adet oluyorum zanetim baktimki beyaz
bi aknti ve o beyaz akinti simd sariya donustu bel agrilrim cogaldi tam 6 gun olduu adet gecikmem ins hamisimdir bana
yardimci olurmusunuz ltfrk.simden cvplaricn ts ederim [/QUOT
canım 6 gün gecikmiş bi test yapsana evde.ben olsam 20 tane yapmıştımm.hadi hemen bitane yap.haber ver bizede
arkadaşlarım tebrık ederım...
Allah sonuna kadar guzel bi hamilelik yaşatsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?