egunall iyi ki varsınrabbim senin yüzünü güldürsün.... bizim tedavi gizli tedavilerden kardeşim dışında kimse bilmiyor sabah eşimle birlikte gittik yalnızdık yalnızdım ama sen beni hiç tanımadan bilmeden opu da olduğum anda beni hatırlayıp dua ediyorsuun ayy içimdeki duyguyu anlatamam diyorum ya iyi ki varsınnnn... 9 yumurtam var doktorum herşey çok güzel inşallah bu sefer olacak dedi bana moral verdiğini düşündüm ama bu lafı herkese demiyor galiba çünkü yanımda bir bayan daha vardı opudan çıkan ona ööle demedi belki gerçekten herşeey çook güzeldir ve rabbim bizim içinde "OL" demiştir. ....
ilk gün 2248 di 2 gün sonra 1140 oldu
hmmmm anladım anım, allah tamamına erdiri inşallah....seninki kaç haftalık??? yoksa çok mu yeni?canım ben hamileyim cok şükür de..ben belirtiler ne kadar sürüyo bi de sanki sag tarafım gecti sol da var biraz batma ve agrı normalmi diye onu sordum?ben zaten transferden sonra belirti aramadım gayet rahat bi sürec gecirdim denebilir:))
Eki Görüntüle 314760
bak canım benimkisi hiç belli değil
canım ben hamileyim cok şükür de..ben belirtiler ne kadar sürüyo bi de sanki sag tarafım gecti sol da var biraz batma ve agrı normalmi diye onu sordum?ben zaten transferden sonra belirti aramadım gayet rahat bi sürec gecirdim denebilir:))
canım test günlerini yanlışmı yazdın?artması gerekiyo senin düştümü?buarada senin ikizdir ozaman degerin baya fulll yani
cnm pardon 248 yazacaktım 2 gün sonrada 1040 civarı çıtı dooktorum 3.teste gerek yokdedi senin kaç
evet yeni hamileyim canım.cuma günü ögrendim.sanırım 4 haftalık son adet tarihim 25 kasımdı cünkü:))
cnm bu senin test kaçıncı günde yaptığın ben tedirgin oldum çünki kopkoyu çıkması gerekmezmi die
şekerimmm benim bildiğim 5.gün transferinde kanda daha çabuk belli oluyormuş belki ondan erken tarihe vermiştir...
canım benim sende iyiki varsınnnn...güzel dileklerin için teşekkürler...o an neler yaşadığını çooook iyi anlıyorummm o yüzdennn sabahın o vaktinde aklımdaydınnnn...MAŞALLAHHH yumurta sayın gayet iyi çoooook sevindimm canım...ayyy şimdi seninkiler ve kocişininkiler aşkkkk yaşıyorlar labaratuvarın soğuk ortamındaaa ...yarında kaçı döllendi onun haberini alacaz inşallah hepsi döllenir kaliteli embriyolar olurlar...doktorlar bu konuda yalan söyleyemezler çünkü olmadığı takdirde hesap verecek yine onlar...boşyere umutlandıracaklarını hiiiiç düşünmüyorum ben...demekki herşey yolunda şükürler olsun rabbimeeee....yarında inşallah güzel haberlerini verirsin canımmm...
CANIM BENİM 10.gün degerim 224 tü.yarın bi daha test yaptırcam..ama yarın 14.günüm oluyo:))bana iki tane koymuşlardı inş.ikiside tutunmuştur:))senin ikizmi?belli oldumu?degerin 1000 lerde cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?