dün yaptım yanı transferden sonrakı 8. gün....cnm bu senin test kaçıncı günde yaptığın ben tedirgin oldum çünki kopkoyu çıkması gerekmezmi die
napıyosun?bugün görüşemedik:))özledim kız?ne var ne yok?naptın bugün?
ne cevap yazmıyon kııı?ordamısın?
inş.güzel haber yazarsın bize,herşey yolunda gider bebişine kavuşursun inş.transferinde rahat gecer inş..sevgiler
umarım geçmiştir tedirginliğin:) bebişini boş yere üzüyosun.. benim testi görseydin hayalet bi çizgiydi:))))
dün yaptım yanı transferden sonrakı 8. gün....
kız senin ALLAH iyiliğini versin emiiiii....daha ne kadar net ikinci çizgiyi görmeyi istiyorsun...o kadar net kiiiii...kendine sıkıntı yaratma lütfen olumsuz şeyleri çıkar aklından...evet anlıyorum zor bir süreçten sonra tereddütlerin var ama unut o günleriiiii keyfini çıkarmaya başla yarında testin katlanarak artmış olacak zaten...
tekrar çok teşekkür ederim inan ki içimdekiler kelimelere sığmaz ama çook mutlu ettin beni ve çok moral veriyorsun . evet canım kocamla bana yasak ama bizimkilerneyse inşallah yarına çok güzel embriyolarımız olur , haber alır almaz yazarım canım ve inşallah herşey yolunda giderde melek lerime kavuşurum tabii rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versinnn
hadi geçmiş olsun canım valla çok merak ettim seni.İnşallah hamile haberlerini de alıcas.
bu arada ben hala beklemedeyim.hala adet olmadımmm.ben de başlamak istiyorumm..
Merhaba elifertoygurci bizim testimiz aynı gun.sende de rezerv sorunumu vardı ? Senden de 2 yumurta toplanmış benim gibi.ben 8 gun boyunca 225 kullandım. Benzerlik çok fazla :) senin ilk denemen miydi? Perşembe gunünü hayal edemiyorum. Sonuca nasıl bakicam. Çok korkuyorum şimdiden.sen tüp bebek merkezinde mı test yaptıracaksın
ayyy ne demek canım arkadaşımmmm...evet yarın haberi alınca yaz hemen...öğleye kadar topikte olamam ama emin ol haberini alana kadar aklımda olursun...
saol canım inşallah bende kocaman harflerle hamileyimm diye yazabilirim rabbimden ısrarla istiyorum hemde bir değil 2sende kendini sıkma olursun adet hem senin ki kısa protokol benimkinden daha kısa sürecek ve inşallah rabbim nasip etsin ikimizde hamile kalalım bakarsın aynı doktora gideriz tedavide karşılaşamadık hamilelikte karşılaşırız
inşlh cnm yaaa ne yapayım bi seviniyorum bi an geliyo içime kurt düşüyo karmakarışığım anlıycağındurup dururken ağlamaya başladım ne oluyo böle yaaa
kız sihirli süpersin haa,gece gece güldürdün beni..bide ha haayyy yazmış:))ayy inş.ikizdir ben bebeişlerimin ikiside saglıklı ve hayırlı olcaksa ikisinide istiyorum rabbimden:))eşimde cok istiyo ama bakalım yarın degerimi yazarım size:))egunal demek beni görmezlikten geldin ilk defa...bi defaya mahsus hadi olsun malum listeyle ugraşıyomuşsun..yarın yazışırık bol bol:))zuzu25 evet RABBİM nasip ederse olur herşey onun elinde,ama inanıyorum herkes bigün anne olcak:))sen rahat ol,stres yapma yeter:))
geldim canım ve ilk iş topiği açtım:)) hiç hamileymişim gimi gelmiyo ama ömrü hayatında 60 kg yi geçmeyen ben nerdeyse 67 kiloyum:)))))) iştahım acayip açık:)) sanırım sigarayı bırakmanında etkisi vardır ama böyle giderse yarım dünya olurum ben:)) bide öksürdükçe yada hapşurdukça kasığıma anlık bi ağrı saplanıyo bu nlar dışındada başka belirtim yok:)))))))) sen neler yapıyon, geçen dönemin maç sonucu belli oldumu?
hadi inşallah canım Allah büyükkk.bu arada iki tanemi koycaklarrrr.süpeeer.ikizzzzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?