2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
napıyosun?bugün görüşemedik:))özledim kız?ne var ne yok?naptın bugün?

ne cevap yazmıyon kııı?ordamısın?

mesajını gördümmmm ama görmemezlikten geldimm....dermişimmmmmmmm...:90: ...canımcım listeyi sabah güncelledim bütün gün yoktum bi geldim 10 sayfa artmış güncellemelerle ilgileniyorum yaniiii ondan ilgilenemedim seninleee...a ha da geldimm işteee...sen nasılsın şekerimmm???

kuzum sen istanbullardan geldinmiiiii oh oh belli oluyor zaten aramızdasınnn...nasıl gidiyo bakıyım annelikkk

umarım geçmiştir tedirginliğin:) bebişini boş yere üzüyosun.. benim testi görseydin hayalet bi çizgiydi:))))

ya ne bileyim tedirginim hala çünki herşey etken onun testi başka benim başka bünyeden bünyeye değişir benim hiç böle olmazdı hatta geçen seneki hamilelikte adete 2 gün kala yapmıştım kopkoyu çıkmıştı hatat bütün hamileliklerimde kopkoyu çıkardı ( bu nie böle oluyo aman neyse artık yarınki değer ne çıkıcak bakalım tşk ettim ilgilendiniz

kız senin ALLAH iyiliğini versin emiiiii....daha ne kadar net ikinci çizgiyi görmeyi istiyorsun...o kadar net kiiiii...kendine sıkıntı yaratma lütfen olumsuz şeyleri çıkar aklından...evet anlıyorum zor bir süreçten sonra tereddütlerin var ama unut o günleriiiii keyfini çıkarmaya başla yarında testin katlanarak artmış olacak zaten...

hadi geçmiş olsun canım valla çok merak ettim seni.İnşallah hamile haberlerini de alıcas.
bu arada ben hala beklemedeyim.hala adet olmadımmm.ben de başlamak istiyorumm..

inşlh cnm yaaa ne yapayım bi seviniyorum bi an geliyo içime kurt düşüyo karmakarışığım anlıycağın durup dururken ağlamaya başladım ne oluyo böle yaaa

kız sihirli süpersin haa,gece gece güldürdün beni..bide ha haayyy yazmış:))ayy inş.ikizdir ben bebeişlerimin ikiside saglıklı ve hayırlı olcaksa ikisinide istiyorum rabbimden:))eşimde cok istiyo ama bakalım yarın degerimi yazarım size:))egunal demek beni görmezlikten geldin ilk defa...bi defaya mahsus hadi olsun malum listeyle ugraşıyomuşsun..yarın yazışırık bol bol:))zuzu25 evet RABBİM nasip ederse olur herşey onun elinde,ama inanıyorum herkes bigün anne olcak:))sen rahat ol,stres yapma yeter:))

ayyy ne demek canım arkadaşımmmm...evet yarın haberi alınca yaz hemen...öğleye kadar topikte olamam ama emin ol haberini alana kadar aklımda olursun...

geldim canım ve ilk iş topiği açtım:)) hiç hamileymişim gimi gelmiyo ama ömrü hayatında 60 kg yi geçmeyen ben nerdeyse 67 kiloyum:)))))) iştahım acayip açık:)) sanırım sigarayı bırakmanında etkisi vardır ama böyle giderse yarım dünya olurum ben:)) bide öksürdükçe yada hapşurdukça kasığıma anlık bi ağrı saplanıyo bu nlar dışındada başka belirtim yok:)))))))) sen neler yapıyon, geçen dönemin maç sonucu belli oldumu?

hadi geçmiş olsun canım valla çok merak ettim seni.İnşallah hamile haberlerini de alıcas.
bu arada ben hala beklemedeyim.hala adet olmadımmm.ben de başlamak istiyorumm..

saol canım inşallah bende kocaman harflerle hamileyimm diye yazabilirim rabbimden ısrarla istiyorum hemde bir değil 2 sende kendini sıkma olursun adet hem senin ki kısa protokol benimkinden daha kısa sürecek ve inşallah rabbim nasip etsin ikimizde hamile kalalım bakarsın aynı doktora gideriz tedavide karşılaşamadık hamilelikte karşılaşırız

merhaba ewt ilk tüp bebek denemem sadece rezerv sorunu değil benim iki yumurtalığımda da çikolata kisti var sol hiç yumurta üretmiyor zaten ewt tüp bebek yaptırdığım merkezde yaptırcam ilk testimi ama ben evde şimdiye kadar yaptım test yokla var arası ikinci çizgi belirdi hepimizin hakkında hayırlısı inşallah..

hadi inşallah canım Allah büyükkk.bu arada iki tanemi koycaklarrrr.süpeeer.ikizzzzz.

inşlh cnm yaaa ne yapayım bi seviniyorum bi an geliyo içime kurt düşüyo karmakarışığım anlıycağın durup dururken ağlamaya başladım ne oluyo böle yaaa

ağlamalarının sebebini deyivereyim hemen kimse söylemedi heralde ben söyleyim o zaman hamilesiiiiiiinnnn....yerim ben seni yaahamilelik sendromları arkadaşımı esir almış bile çok güzellll...

kız delüüüü görmedim gerçekten tabikiiii şakaydı ooo...ayyy hamilesin nasıl unuttum alıngan olmuşsun sennnnn

ha ha ha bebeği bahane edip yiyorsun dimiiiiii obezzz seniiiiiii olsun ye arkadaşım patlayana kadar değil ama ne de olsa hamilesin patlamasan daha iyi olur kanımca ..benim maç sonucum yarından itibaren belli olur...regl olcam gibi...kırmızı kartı görecem sanırım...ama ne yapalım pes etmek yok...ye iç yat sloganım sonunada ıngaaaaaaa diye eklerim inşallahhhh

hadi kızlar ben kaçar hem yorucu bir gündü hemde sevgilimm yatalım diyor sizi bırakmak içimden gelmiyor ama bu gidişle bebişlerimiz olacak ama babaları bizi bırakacak adamlarlada ilgilenmemiz lazım dimi ama ben bütün korkularımı endişelerimi kırgınlıklarımı yatağımın kenarına bırakıp koca bebeğime sarılıp yatacam hepinize iyi geceler RABBİM rahatlık versin gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı eylesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…