saol canım rabbim hepimizin yardımcısı olsuuun...Cnm oPu n hayrli olsun insllh guzel hbrler ver bize rabbim yardimcn olsun
güzel haberler aldığımız süperrrr bir hafta olsun inşallahhhh
zuzu25 şu an opu dasın ve senin için dua ediyorum...rabbim yardımcın olsun canımmmm...
egunall iyi ki varsınrabbim senin yüzünü güldürsün.... bizim tedavi gizli tedavilerden kardeşim dışında kimse bilmiyor sabah eşimle birlikte gittik yalnızdık yalnızdım ama sen beni hiç tanımadan bilmeden opu da olduğum anda beni hatırlayıp dua ediyorsuun ayy içimdeki duyguyu anlatamam diyorum ya iyi ki varsınnnn... 9 yumurtam var doktorum herşey çok güzel inşallah bu sefer olacak dedi bana moral verdiğini düşündüm ama bu lafı herkese demiyor galiba çünkü yanımda bir bayan daha vardı opudan çıkan ona ööle demedi belki gerçekten herşeey çook güzeldir ve rabbim bizim içinde "OL" demiştir.
iyiydi canım merkez gerçekten ilgiliydi zaten çok kısa sürüyor.ama tabi içimde fırtınalar kopuyorr o ayrı rahatım diye düşünüyordum ama hiç değilmişim dün saatlerce ağladım gece 3 te yattım ama hiç uyuyamadım sabah 7 de kalktık eşim kahvaltı yaptı tabii ben aç yola çıktık çook rahattım ama merkeze yaklaşınca içim cızz etmeye başladı radyoyu açtım hep duygusal şarkılarrr ama en sonunda bi ankara oyun havası buldum :)) onu dinleyerek gittik çünkü ağlasam susmazdım herhalde merkeze gidince eşim aşağıda kaldı ben odaya çıktım odada başka bayanda olduğu içinmişş eşime sarıldım öptüm gözyaşlarımm beni terk etti artık yavaş yavaş merdivenlerden çıktım toparlanıyım diee odada bir bayan ve annesi vardı ben ise yalnızdım bayanı hemen aldılar annesi ile biz sohbet ettik tabi hazırlandım serum taktılar çok ilgili ve güleryüzlülerdi onun arkasına ben gittim ameliyathanenin kendiside içindekilerde soğuktu allahtan hemen uyudum (tabii dua ederek) uyandığımda odadaydım biraz ağrım vardı ağrı kesici iğne yaptılar eşimi de gördümm kek ve meyve suyu ikram ettiler doktorumuz gelip bilgi verdi biraz dinlendikten sonra eve geldik herşey iyiydi ama ameliyathanedekileri soğuk buldum bide benim eşim aşağıda bekledi bayan var diye ama onun kocası odadaydı bunuda eve gelince anladımm ilk gittiğimde söyleyecem niye diye ..........nettin gözüm nasıl geçti opu.İnşallah sorun çıkmamıştırrrr.
tebrikler canımm rabbim devamını getirsinmerhaba kızlarr kusura bakmayın 5 gündür nette prooblem var giremedim test sonucumu billdiriyorum hamileyimmmmmmm....
ohhh ne güzel maşallaharkadaşlarrrrrrrrrrrrr positivvvvv...........yarına kadar dayanamadım......dün idrar testi yapmıştım silik çıkınca bugün kan tahlili yaptım......sizleri seviyorummmm........bebiş dolu günler herkezenazar:
inşallah şekerim iyi düşün iyi olsun hem bak hamişlerimiz gittikçe artıyo rabbim istedikten sonra niye olmasınBugun transferimin 9. Gunu gebelik testi yaptim ikinci cizgi belirli belirsiz cikti umutlanmak istemiyorum ama bebeklerim benimle ola bilirmi acaba?
Canım senin kaçç yumoş toplanmıştıı...Rezervde problem olmuşmuyduu kist yüzündenn..benii aydınlatırsann sevinirimm öpptt
olmazmı rezerv düşüklüğü 5 yumurtam oluştu ama 2 tane toplandı çok şükür 2 side döllenip transfer edildi bakalım bundan sonrası hayırlı olur inşallah...
Canımmm transferin hayırlı olsunnn..Benzer durumda olduğumdann bana kendi sürecinii anlatırmısın???? Kaç yumoş toplandııı..Hangii merkezz??? Kaçıncı denemenn?? Listede bunlardaaa yokk..Özeldennde yazabilirsinn,hikayenii nooolurr paylaşş benimleee...Fsh yüksekmiyydi??? Ayyyy çok soruu sorrdummm..Ama merkez ve dr ne olur yazzz..Çokk öptt..
Sağol bitanemm cevabınnn içinnn..Pekiii deha falan kullandınmıı??Birde kaç gün hangi dozda iğne vuruldun canım..
Deha derken ne demek istedin anlamadim ama 9 gun boyunca 225 mg ilac kullandim
bana dr sadece ağır kaldırma çok yorulma onun dışında herşeyi yap dedi. yarın çıkıcam biraz hava almaya yaaaa. bende yaptırıcam kesin 3 ocakta. 10. günde belli oluyo nasılsa. bezen kendimi çokmu kaptırıyorum hamileliğe diyorum. tutmazsa çok üzülücem bu kezde. umutlanayımmı umutlanmayayımmı bilemiyorum. aşılamalarda çok umutlanmamıştım o yüzden hayal kırıklığı yaşamadım ama bu kez fazla kaptırdım galiba.
Egunal merhaba listede benim bilgilere ekleyebilirmisin. Bugün itibariyle transferim oldu 7 ocak test günüm. Allahım sonunu hayır etsin. Hepimizin kucakları dolsun
aminnnnnn canım allahım sağlıkli bebişler kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin.......çoooook tebrik ediyorum ikinizideeee....rabbim kucağınıza aldığınız günü göstersin inşallahhhh...bir halay ekibide sizlere o zaman
hanımlar bişey sorcam,hamilelik belirtisi bendede kasık agrısı,batma falan vardı yani var..bugün farkettim sag tarafım gecti ama hala sol tarafımda agrı ve batma hissi mevcut..sizdede böyle oldumu?teşekkürler..
bariz belli canım benim işte, sen benimkini görseydin varla yok arası :)kızlar içime bi kurt düştü yarın 2. testin tekrarı var ama ben pipiriklendim gece gece gönderdim benimkini nöbetçi eczaneye git dedim test al gel sölendi falan neyse gitti aldı ama bu test neden hala kopkoyu çıkmıyo yaaaa delircem çok sıkıntılıyım bide ne olur siz yorum getirin
Eki Görüntüle 314754
kızlar içime bi kurt düştü yarın 2. testin tekrarı var ama ben pipiriklendim gece gece gönderdim benimkini nöbetçi eczaneye git dedim test al gel sölendi falan neyse gitti aldı ama bu test neden hala kopkoyu çıkmıyo yaaaa delircem çok sıkıntılıyım bide ne olur siz yorum getirin
Eki Görüntüle 314754
tebrik ediyorum canlarım,rabbim kucaklarımıza hayırla,saglıkla almayı nasip etsin inş.coooook sevindim,iki güzel haber hadi bakalım,,dualarımız arkadaşlarımız için..buarada SİHİRLİ degerin kactı canım ve kacıncı gün testiydi?merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?