2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canımmm transferin hayırlı olsunnn..Benzer durumda olduğumdann bana kendi sürecinii anlatırmısın???? Kaç yumoş toplandııı..Hangii merkezz??? Kaçıncı denemenn?? Listede bunlardaaa yokk..Özeldennde yazabilirsinn,hikayenii nooolurr paylaşş benimleee...Fsh yüksekmiyydi??? Ayyyy çok soruu sorrdummm..Ama merkez ve dr ne olur yazzz..Çokk öptt..

Cnm oPu n hayrli olsun insllh guzel hbrler ver bize rabbim yardimcn olsun
saol canım rabbim hepimizin yardımcısı olsuuun...

Benim de yarın opu işlemim var. Bu 3. Denemem , gecen seferki heyecan yok nedense. 3 yıldır uğraşıyoruz. Sebebi bilinse varımı yoğumu satıp tedavi olacağım ama dogrudurust bir sebep yok. Umarım fazla sayıda Olgun yumurta toplanır. Tedavide olan herkese bol şans. Bu iş şans işi walla:)

olmazmı rezerv düşüklüğü 5 yumurtam oluştu ama 2 tane toplandı çok şükür 2 side döllenip transfer edildi bakalım bundan sonrası hayırlı olur inşallah...

Sağol bitanemm cevabınnn içinnn..Pekiii deha falan kullandınmıı??Birde kaç gün hangi dozda iğne vuruldun canım..

Teşekkürler cnm. Senin de çikolata kistin mı var.benim 2007 de sol yumurtaligimdan 8cm kist alındı.çok büyüktü.ama ben o zamanlar cocuk düşünmüyordum ve sadece normal yoldan bebek sahibi olma olasılığını etkilediğini düşünüyordum. Ama aslında tüp bebeği de etkiliyormuş yumurta rezervini azaltıyormuş benim dezavantajım sag yumurtaligimda kist olmamamasina rağmen o da küçülmüş. 1 sol 1 sag yumurtaligimdan yumurta alındı ben hep kalitesiz olacaklar diye üzüldüm ama ikisi de olgundu. Forumlarda 30 toplandı 20 si dollendi 5 embriyo oluştu yazılarını okuyunca üzülüyordum. İkisi de dollendi ilk denemem olduğu için daha çok gelişen embriyo transfer edildi. Beni 4 yıl once de ameliyat eden Mustafa bahceci idi. Tüp bebek tedavisini de o yaptı. Fsh ile ilgili bir sorun olmadı. Sen 26 yaşındasin. Bu bir avantaj. Mustafa bey bana 32yas için bile bana avantaj dedi. Kalite önemli ama sayı ile doğru orantılı değil. Böyle duşun herşey Allah'ın takdiri. Başka sorun varsa mutlaka sor.

Egunal merhaba listede benim bilgilere ekleyebilirmisin. Bugün itibariyle transferim oldu 7 ocak test günüm. Allahım sonunu hayır etsin. Hepimizin kucakları dolsun

Deha derken ne demek istedin anlamadim ama 9 gun boyunca 225 mg ilac kullandim

Merhaba elifertoygurci bizim testimiz aynı gun.sende de rezerv sorunumu vardı ? Senden de 2 yumurta toplanmış benim gibi.ben 8 gun boyunca 225 kullandım. Benzerlik çok fazla :) senin ilk denemen miydi? Perşembe gunünü hayal edemiyorum. Sonuca nasıl bakicam. Çok korkuyorum şimdiden.sen tüp bebek merkezinde mı test yaptıracaksın

Aynen cnm bnm dr da agir kaldrma yorulma dedi kaptir kendini ya olmazsa deme hem olmzsa da olmaz cnm biz suanda tibbi olark hamileyiz tadini cikar ohh ben bilbol konuduyrm bebislerumle aynen 2asilama ve 2ay once tup bebe hic bundaki gibi olmadim hic aslinda kendimi korludn kaptirmadim uzulucem diye ama simdi cok mutluyum olucak inan buna konus birakmasinlr annelerini sev kuzularini gezdir yarin onlari bebek meagzasina git zibn kiyafet bak ben yapicm bunu bu hafta birde kedin 3ocak karar verdim

Arkadaşlar iyi dilekleriniz icin yazan arkadaslara teşekkür ederim...pc den girmediğim icin teker teker alıntı yapamıyorum......bir arkadaş embriyolog teknisyen ine telde ne sordugumu sormuş ....dediki 4 embyonuz gayet iyibolunuyor digerleri daha yavaş 2 tanede donmuşlarınizi actık büyük ihtimal yarın transfer yaparız dedi....bende şunları sordum yavaş büyüyenleri 6.gunekadar beklicekmisiniz...dediki 6 hatta 7.gune kadar bekliyoruz olduktansonra donduruyoruz.dedimki şu an ki iyi olanları skorlarsaniz nedir kalitesi grade 1 dedi....resimlerini istiyorum dedim...vs vs

Embriyoloji ile ilgili bütün yayın ve araştırmaları okudum oteldeyim yapacak bişeyde yok...sonuc olarak yok blast mis yok 3.gunmus hepsi boş Allah ol diyecek....
Hamile arkadaslara çok sevindim...Allah tamamına erdirir inş...allahh cocuk istiyen bütün ark lara nasip eder inş...hepiniz opuldunuz

Egunal merhaba listede benim bilgilere ekleyebilirmisin. Bugün itibariyle transferim oldu 7 ocak test günüm. Allahım sonunu hayır etsin. Hepimizin kucakları dolsun

Ay bir anne daha eklendi aramiza super hayrli olsun bebisletin rabbim kucaginada almani nasip etsin bolca konus onlarla ve su ic ben enax 3litre iciyrm bugun az oldu ama bizmde 5ock ama ben 3ockta yaptiricm sende beklwme 7ocagi

hanımlar bişey sorcam,hamilelik belirtisi bendede kasık agrısı,batma falan vardı yani var..bugün farkettim sag tarafım gecti ama hala sol tarafımda agrı ve batma hissi mevcut..sizdede böyle oldumu?teşekkürler..

kızlar içime bi kurt düştü yarın 2. testin tekrarı var ama ben pipiriklendim gece gece gönderdim benimkini nöbetçi eczaneye git dedim test al gel sölendi falan neyse gitti aldı ama bu test neden hala kopkoyu çıkmıyo yaaaa delircem çok sıkıntılıyım bide ne olur siz yorum getirin

çoooook tebrik ediyorum ikinizideeee....rabbim kucağınıza aldığınız günü göstersin inşallahhhh...bir halay ekibide sizlere o zaman
aminnnnnn canım allahım sağlıkli bebişler kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin.......
hanımlar bişey sorcam,hamilelik belirtisi bendede kasık agrısı,batma falan vardı yani var..bugün farkettim sag tarafım gecti ama hala sol tarafımda agrı ve batma hissi mevcut..sizdede böyle oldumu?teşekkürler..

Arkadaşlar belirtilere bence hiç takılmamak gerekiyormuş ben onu anladım, bende sıfır belirti vardı.......

bariz belli canım benim işte, sen benimkini görseydin varla yok arası :)

canım benim boşa kendini üzüyosun benim bhcg em 167 çıktığı günün sabahı idrar testim görünmez bi çizikti:)))))

ilk gün 2248 di 2 gün sonra 1140 oldu

canım ben hamileyim cok şükür de..ben belirtiler ne kadar sürüyo bi de sanki sag tarafım gecti sol da var biraz batma ve agrı normalmi diye onu sordum?ben zaten transferden sonra belirti aramadım gayet rahat bi sürec gecirdim denebilir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…