akasya canım sen kalp atışlarını duydun mu? sen kaç haftalık olmuşsun?
tamam olur vallaha bana uyar inşalllllllllllllhhhhhhhh hepimiz hamile olarak sohbet ederiz
merhaba kızlar,test yaptıramadan geldim,laboratuvarlar sonucu yarın veriyor...zaten yarın test günüm,o yüzden yaptırmadan döndüm,yarın sabah eşimle gideceğiz....
merhaba kızlar,test yaptıramadan geldim,laboratuvarlar sonucu yarın veriyor...zaten yarın test günüm,o yüzden yaptırmadan döndüm,yarın sabah eşimle gideceğiz....
bende dün gittim canım ve duydum çok şükür 6+1 olmuşuz bizde:) gerçi biraz zayıftı kalp atışı ama dr. daha erken normaldir dedi seninki nasıldı?
bende dün gittim canım ve duydum çok şükür 6+1 olmuşuz bizde:) gerçi biraz zayıftı kalp atışı ama dr. daha erken normaldir dedi seninki nasıldı?
Cnmmm ohh be gitte ver kan bugun kacinci gundu senin birde kacinci gun ebriyosudu yaaa kizlar benm 7.gune guricm ama bende tuhaf agrilar var adet agrisi gibiiii booooo bu seferdemi olmadi demk yok ama ayyy ne bilim ki ben bugun duygularim karisik iste:18:
mrb sizde tüp bebklemı hamıle kaldınız?
canım bugün sabahtan beri benimde aynen adet olacakmışım gibi ağrılarım var. karnım ağrıyo, kasıklarıma sancı giriyo, belim ağrıyo, canım tatlı istiyor. canım çok sıkıldı((
ağrım var kanamam oldu, midem bulanıyor, canım herşeyi yemek istiyor
sanıyorum 03/01 e kadar 100 kg olacağım :)
kanama dışında hepsi bende de var. hep birlikte obez olucaz desene :)) test 3 ünde mi senin?
canlar ya benim aklıma ne takıldı şimdi bu topik kasım aralıkda tüp bebek yaptıracaklar diye ama bizim ozaman yarın son günümüzmü eeeeee ne yapmayı düşünüyosunz daha bir sürü hamile olmayı bekleyen arkadaşlar var bunlardan biride ben son deme kadar devam edecekmiyi ne yapacagız listemiz devam edecekmi yaaaaaaaaaaaaa ne olur kapanmasınnnnnnnnnnnnnben size çok alışdım ya
evet üçünde, senin ne zamandı
bak senin daha umutlu olman için bir sebep daha en azından kanaman olmamış hiç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?