2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TÜLİN canımmmm tebrikkk ederim.....

6+1 olmuşuz canım. Çok şükür keseyi de kalp atışlarını da gördük... Umarım hep böyle güzel gider. Bulantı var ama çıkaramıyorm. Dün akşam ilk defa çıkardım..... meleğim iyi olsunda bunları yaşayayım. Kızlar bebeğime günlük hazırladım. Sonucu ilk öğrendiğim günkü duygularım dahil kese ve kalp atışına kadar yazdım. hem yazıyorum hem ağlıyorum sevinçten.yazdıkça yazıyorum.sayfalar doldu. eşime okurken bile hıçkırarak ağlayıp okuyorum.:)) eşim kitap yaz diyor

merhaba kızlar,test yaptıramadan geldim,laboratuvarlar sonucu yarın veriyor...zaten yarın test günüm,o yüzden yaptırmadan döndüm,yarın sabah eşimle gideceğiz....

merhaba kızlar,test yaptıramadan geldim,laboratuvarlar sonucu yarın veriyor...zaten yarın test günüm,o yüzden yaptırmadan döndüm,yarın sabah eşimle gideceğiz....

nası ya.... normalde 2 saate veriyolar ama neyse bunda da vardır bi hayır. bizde yarın kurarız halay ekibini....

tülin26 tebriklerrrr

allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

1 gun daha beklemek sana sımdı cok zor gelıyordur kuzum ama ne guzelkı esınle gıdeceksın ve guzel haberı bırlıkte ogreneceksınız yenı yıl yenı haber tatlımm

bende dün gittim canım ve duydum çok şükür 6+1 olmuşuz bizde:) gerçi biraz zayıftı kalp atışı ama dr. daha erken normaldir dedi seninki nasıldı?

birşey demedi iyi dedi..gerçi sadece görüntüde gördüm. kelebek gibiydi sanki...pır pırr atıyorduu:))) duymadım.özele gidince uyacamm o güzel sesi....

canım bugün sabahtan beri benimde aynen adet olacakmışım gibi ağrılarım var. karnım ağrıyo, kasıklarıma sancı giriyo, belim ağrıyo, canım tatlı istiyor. canım çok sıkıldı ((

canım bugün sabahtan beri benimde aynen adet olacakmışım gibi ağrılarım var. karnım ağrıyo, kasıklarıma sancı giriyo, belim ağrıyo, canım tatlı istiyor. canım çok sıkıldı ((

ağrım var kanamam oldu, midem bulanıyor, canım herşeyi yemek istiyor
sanıyorum 03/01 e kadar 100 kg olacağım :)

aaaaa olurmu hiiiiiiçççç öyle şeeeyyyyy....topiğimiz asla kapanmaz şekerim...mesela ben bırakmam negatif sonuş alalı bugün 1 ay olduuu ve ve ben burayı hiiiççç bırakmadım...eğer aylara göre hareket ediyo olsaydım benim diğer topikte olmam lazımdı çünkü 2.denememi ocak sonu ya da şubatta düşünüyorummm....ama ben burdayımmm inşallahhh hamileyimmm diye topiğimize yazıcammm...hepimiz hamile kalalım burdan göbüşlü göbüşlü yazışırız o zaman

evet üçünde, senin ne zamandı

bak senin daha umutlu olman için bir sebep daha en azından kanaman olmamış hiç :)

benimde 5 inde. kanaman ne zaman oldu? kaçıncı gün yani? hala devam ediyormu? dr un ne dedi? çok soru sordum demi :)) panikledim biraz galiba

kuzum şu saat oldu benden hala tık yoooookkk.noluyo banaaaa:26:...tüp bebekten önceki düzenime göre 27 kasım adet tarihim olmalıydııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…