2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benimde 22aralıkta bellı oldu sonucum doktorum 5ocakta gel dedi normal sanırım ama beklemek zor katılıyorum sana

arkadaşlar endişelenmenize gerek yok dr.lar işlerini garantiye almak için zamanı bhcg değerinize göre hesaplayıp randevu veriyolar adet tarihi aynı gün olup değeri birbirinden farklıoluyo 180.0 210.0 gibi mesela kimimizin 5.hafta kesesi görünür kimimizin 5.haftasonuna bhcg değerine bağlı bunu kafadan hesaplayıp keseyi verdikleri tarihte daha net görebilecekleri için böle yapıyolar mesela benim 2 dr. farklı söledi biri keseyi görmek için çağırdı biri kalp atımına kadar süre verdi hepsini birden görücek bence en mantıklısı kalp atışı zamanı gitmek çünki keseyi görmek sadece önemli değil kalp atışı önemli bu durumda keseyi gördüğünüzde bebeğin sağlıklı olduğu anlaşılıyo biliyosunuz o yüzden endişe etmeyin

bebişinin kalp atışlarını duymuşsun onu görmüşsün sanırım dilerim saglıkla kucagına aldıgın gunde gelır bende onu gormek ıcın haftaya persembeyı beklıyorum heyecanla beklıyorum

evet canım darısı senin başına... tüp bebek işi hep beklemek işi derlerdi ya doğruymuş opuyu bekle.. transferi bekle.. sonucu bekle.. kalp atışını bekle.. gerçi bunlar güzel beklemeler allah dileyen herkeze nasip etsin.. şimdide 3hafta sonrasını beklicem:)))

evet benim doktorum bekleyelim kalp atışınıda aynı gün duyalım dedi ikisi bi arada Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi biz sabreder bekleriz

tülin26 arkadaşım çok tebrik ederim,yeni yıla bebişinle gireceksin,ne güzel :)))

bende çok heyecanlıyım,birazdan gidip kanda baktırmaya karar verdim,akşama sonucumu yazarım size arkadaşlar:)))

bunların hepsı zor gecıyor ama bız zorlukları yenicez cnm yaaa hep bekle beklerkende zaman gecmıyor malesef cnm yaaa bırde

Allahım hep böyle güzel sabırsılıklar versin

tülin26 arkadaşım çok tebrik ederim,yeni yıla bebişinle gireceksin,ne güzel :)))

bende çok heyecanlıyım,birazdan gidip kanda baktırmaya karar verdim,akşama sonucumu yazarım size arkadaşlar:)))

ewt canım inşallah sende bebeğinle girersin inan bende çok heyecanlıydım sonra cesaretimi topladım ne olursa olsun dedim rabbime şükürler olsun bu duyguyu yaşattı bana sanada yaşatır inşallah hadi bakalım hayırlısı olsun

günaydınlar hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalar tatlım...
normal canım ben dilk defa dün gitttim ilk testim 12 aralıktı. hem keseyi hem kalp atışını gördüm darısı sana...

canım bu belirtiler genelde herkezde oluyo o yüzden moralini bozma sen yat dinlen güzelce...

tebrikler canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

inşallah senin de güzel haberlerini alırız bu gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…