teşekkürler benim transfer arkadaşım:)))))))listede yanına geliyorummmmmmmmmmm
öncelikle antalyaaaaa ya yazmak istiyorum. tahminlerin dogru cıktı hamileyim :)
hamileyim arkadaslar! cok naz yaptım gitmedim teste, sonra florence nightingale de sistem coktu sonucumu mail atamadılar ama sonunda ogrendim. Degerim 248.5
canı gönülden diliyorum darısı tüm bekleyenlerin başına. annem hamilelerin duaları/tahminleri tutar demişti. antalyaa da hamile bana dün içinden gelerek sen hamilesin dedi. tahmini çıktı.. ben hamile olarak allah inşallah tamamına erdirir, dualarım içine sizleri de ekleyeceğim.
benim için cok zor bir ihtimalde biliyorsunuz sadece 2 yumurtam toplanabildi. bundan sonra da olsa max 2 olacaktı. ama bu işler sayılara oranlara yüzdeler bakmıyor. benden size tavsiye hiç bunlarla kafa yormayın. bizim aklımız buna yetmiyor. allahın takdiri. bol dua edin.
şükürler olsunnnnn annecik :)) hamilelik boyunca her aşamayı sağlık ve mutlulukla geçirip bebişleri kucağımıza alalım inşallah
antalyaaaa aynı şey bende de oldu bu akşam. zaten moralim bozuktu şimdi hepten bozuldu. tuvalette resmen kıpkırmızı kan geldi ama sonraki girişimde kahverengi leke geldi şimdi yok sanki.
bilmiyorum bu nedir. başına gelen varsa söylesin
beta hcg=182.5
ayyy topiği boş bırakmaya gelmiyo bi çıkıyorum hamiş haberleri geliyoooo....çooook tebrik ediyorum canımmm...yeni yıl hediyesi gelmiş annesine...rabbim kucağına almayıda nasip etsin ...bi halay ekibide sana kurayım dimi amaa:118: MAŞALLAHHHH....
dün yazdım ama cevap alamadım. dün akşam eve gittim ve tuvalete girdiğimde peçeteye kan geldi. kırmızı bildiğin kan. iki defa sildim ikisinde de geldi. sonraki tuvalate girişimde açık kahverengi leke geldi sonra birşey gelmedi.
bu nedir , bebeğim benimle midir gitmiş midir. kötü düşünme diyorsunuz ama ağrılarımdan sonra dünkü kanama benim moralimi iyice bozdu.
beta hcg=182.5
bunların hepsı zor gecıyor ama bız zorlukları yenicez cnm yaaa hep bekle beklerkende zaman gecmıyor malesef cnm yaaa bırde
Ne güzel ya rabbim herkese hayırlısı ile kucağına almayaı nasip etsin bende bu konuda hüsrana uğramış biri olarak hergün bu siteyi okuyorum sizin konuşmalarınız umutsuzluğu düşmüş kalbime umut veriyor.
tülin26 arkadaşım çok tebrik ederim,yeni yıla bebişinle gireceksin,ne güzel :)))
bende çok heyecanlıyım,birazdan gidip kanda baktırmaya karar verdim,akşama sonucumu yazarım size arkadaşlar:)))
gunaydın tatlım hayırlı cumalarrr .... nasılsınn
beta hcg=182.5
ayyy topiği boş bırakmaya gelmiyo bi çıkıyorum hamiş haberleri geliyoooo....çooook tebrik ediyorum canımmm...yeni yıl hediyesi gelmiş annesine...rabbim kucağına almayıda nasip etsin ...bi halay ekibide sana kurayım dimi amaa:118: MAŞALLAHHHH....
Cnm slm gel sende katil aramiza insallh hepimz anne olucaz sirayla husrana ugramk degil kaderimizi yasiyorz hepimiz rabbim yuzunu guldursun insllh
Cnm slm gel sende katil aramiza insallh hepimz anne olucaz sirayla husrana ugramk degil kaderimizi yasiyorz hepimiz rabbim yuzunu guldursun insllh
canlar ya benim aklıma ne takıldı şimdi bu topik kasım aralıkda tüp bebek yaptıracaklar diye ama bizim ozaman yarın son günümüzmü eeeeee ne yapmayı düşünüyosunz daha bir sürü hamile olmayı bekleyen arkadaşlar var bunlardan biride ben son deme kadar devam edecekmiyi ne yapacagız listemiz devam edecekmi yaaaaaaaaaaaaa ne olur kapanmasınnnnnnnnnnnnnben size çok alışdım ya
kız deliii.... niye kapansın topiğimiz,, allah nasip ederse burdaki herkez hamiş olacak ve biz doğurana kadar ve inşallah sonrasındada burdan muhabbete devam edecez:))))
canım benimde 9.gün akşam geldi ilk lekem sonra acayip belim ve kasıgım agrıdı sabaha bişeyim kalmadı ama meger tutunma lekesiymiş üzme kendini bazılarında bende oldugu gibi tutunma lekesi oluyor dinlen ve dua et bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?