2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımmm benimm çok sevindimmm çokkkkk :) tebrik ederim Rabbim kucagına almayı da nasip etsinn ..ayyy inan cok sewindim ya

canımm ayaklarını uzat yat dinlen dr lekelenmelerden korkmayın diyor agır iş falan yapma..hamilemisin sende ? degilsen tutunma lekesi oluyor sıkma canını

ayyy topiği boş bırakmaya gelmiyo bi çıkıyorum hamiş haberleri geliyoooo....çooook tebrik ediyorum canımmm...yeni yıl hediyesi gelmiş annesine...rabbim kucağına almayıda nasip etsin ...bi halay ekibide sana kurayım dimi amaa:118:MAŞALLAHHHH....

Son düzenleme:
alışverişe gidiyorum topik size emanet ...geldiğimde hamiş haberleri olsun lütfen taammıııııı

canımsın benim hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm çok teşekkür ediyorummmmmmmmm rabbim utandırmasın bizi :)))))))))))))))))))

canım benimde 9.gün akşam geldi ilk lekem sonra acayip belim ve kasıgım agrıdı sabaha bişeyim kalmadı ama meger tutunma lekesiymiş üzme kendini bazılarında bende oldugu gibi tutunma lekesi oluyor dinlen ve dua et bol bol

Cnm slm gel sende katil aramiza insallh hepimz anne olucaz sirayla husrana ugramk degil kaderimizi yasiyorz hepimiz rabbim yuzunu guldursun insllh

tülin26 arkadaşım çok tebrik ederim,yeni yıla bebişinle gireceksin,ne güzel :)))

bende çok heyecanlıyım,birazdan gidip kanda baktırmaya karar verdim,akşama sonucumu yazarım size arkadaşlar:)))

Cnmmm ohh be gitte ver kan bugun kacinci gundu senin birde kacinci gun ebriyosudu yaaa kizlar benm 7.gune guricm ama bende tuhaf agrilar var adet agrisi gibiiii booooo bu seferdemi olmadi demk yok ama ayyy ne bilim ki ben bugun duygularim karisik iste:18:

gunaydın tatlım hayırlı cumalarrr .... nasılsınn

sağol canım çok iyiyim sen nasılsın

oh oh daha iyi oldum vallaha canım tebrik ederim rabbim tamamını erdirsin

bensiz olurmu canım hadı tey tey

ay çok heycanlandım ya

umut_can_32 kullanıcısından alıntı

Ne güzel ya rabbim herkese hayırlısı ile kucağına almayaı nasip etsin bende bu konuda hüsrana uğramış biri olarak hergün bu siteyi okuyorum sizin konuşmalarınız umutsuzluğu düşmüş kalbime umut veriyor.
Cnm slm gel sende katil aramiza insallh hepimz anne olucaz sirayla husrana ugramk degil kaderimizi yasiyorz hepimiz rabbim yuzunu guldursun insllh

yaşıyorsak umut vardır hayatım umudunu kaybetme ve sabıret ve dua et bırgun bızde anne olucaz

umut_can_32 kullanıcısından alıntı

Ne güzel ya rabbim herkese hayırlısı ile kucağına almayaı nasip etsin bende bu konuda hüsrana uğramış biri olarak hergün bu siteyi okuyorum sizin konuşmalarınız umutsuzluğu düşmüş kalbime umut veriyor.

yaşıyorsak umut vardır hayatım umudunu kaybetme ve sabıret ve dua et bırgun bızde anne olucaz

canlar ya benim aklıma ne takıldı şimdi bu topik kasım aralıkda tüp bebek yaptıracaklar diye ama bizim ozaman yarın son günümüzmü eeeeee ne yapmayı düşünüyosunz daha bir sürü hamile olmayı bekleyen arkadaşlar var bunlardan biride ben son deme kadar devam edecekmiyi ne yapacagız listemiz devam edecekmi yaaaaaaaaaaaaa ne olur kapanmasınnnnnnnnnnnnnben size çok alışdım ya

kız deliii.... niye kapansın topiğimiz,, allah nasip ederse burdaki herkez hamiş olacak ve biz doğurana kadar ve inşallah sonrasındada burdan muhabbete devam edecez:))))

kız deliii.... niye kapansın topiğimiz,, allah nasip ederse burdaki herkez hamiş olacak ve biz doğurana kadar ve inşallah sonrasındada burdan muhabbete devam edecez:))))

tamam olur vallaha bana uyar inşalllllllllllllhhhhhhhh hepimiz hamile olarak sohbet ederiz

senin aynı belirtiyi görüp sonra hamile kaldığını öğrenince biraz içim rahatladı dün gece.
bakalım beklemekten başka şansım da yok zaten ama bu gün gidip test yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi.
dinlenemiyorum maalesef ama işim oturarak yorulmuyorum yani. umarım ben de hamileyimdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…