ya opu anında narkozlu oldugum için hiç bir şey anlatamıyorum detay olarak :)) ama oncesı herkez beni bekliyordu operasyon odasına o kadar hızlı alındımki ben bile şaşkındım herşey 5 dk içinde oldu sonra uyandım herşey bitmişti beni odaya aldılar ...
canım bende biraz once geldım eve herşey yolunda gitti... şimdi yazdıklarınızı okuyodum o kadar ıyı geldıkı sızlerı tanımasamda arkamda olduğunuzu bilmek iyi hissettirdi...
8 tane yumurta toplandı ve bir suru ilaç verdiler bende eve gelir gelmez onları aldım ağrım sızım yok ... çok az kasıklarımda baskı hissediyorum onun dışında herşey yolunda:)
narkoz aldığım için biraz halsizim o kadar yarın embiryolar için arayacaklarmış beni bakalım ne olacak.... darısı sizlerin başına :)))
hosgeldin Tanem,
cok sevındım . yarını heyecanla beklersın sımdı . o telefon calar ve su kadarı dollendı derler. bır ohh cekersın ...
yumurta toplama basıt bır işlem arkadaslar. ben oyle boyle korkmuyordum ilk tedavımde. ama gercekten korkulacak bır sey yok .
sorularınız varsa sorun yanıtlarım :)
gelir gelir stres yapmabide bakıyosun gelmiyomuş normal yoldan hamile kalıyomuşsun ay ne güzel olur yaa
Sen şimdi kendini kandır birazcıkher ay beklemiyoruz geliyor ya terslik işte bekleyince de gelmez beklemiyomuş gibi yap düşünme
Ben seni beklerim kuzummmmhem senin kısa olacak yine bana yetişicen ( ay kendimi hamile gibi hissettim biran )
canım bende biraz once geldım eve herşey yolunda gitti... şimdi yazdıklarınızı okuyodum o kadar ıyı geldıkı sızlerı tanımasamda arkamda olduğunuzu bilmek iyi hissettirdi...
8 tane yumurta toplandı ve bir suru ilaç verdiler bende eve gelir gelmez onları aldım ağrım sızım yok ... çok az kasıklarımda baskı hissediyorum onun dışında herşey yolunda:)
narkoz aldığım için biraz halsizim o kadar yarın embiryolar için arayacaklarmış beni bakalım ne olacak.... darısı sizlerin başına :)))
Canım ya şimdi yarın benimde toplama işlemi olacak da accık soru soracağım sana
1- operasyonun bugün mü oldu ?
2- ne kadar süre sonra uyandın ?
3- ilaç olarak ne verdiler ? banada bir sürü ilaç verdiler ama hepsini transferden sonra kullanacakmışım progesteron vitamin folik asit vs... aldıklarım
Kusura bakma çok soru sordum ama ben çok stres durumdayım :18: şuan senle karşılaşmam çok güzel oldu
arkadaşlar merhaba ben 5.gün tek embriyo transferi yaptırdım ve bugün 3. günüm.tedavinin başından beri göğüslerim acıyor ve biraz şişti fakat transfer sonrası hiç acıma şişme yok eski haline döndü neden acaba ilaçlar aynı devam ediyo neden olabilirki
ay bilemiyorum valla bugün duygularım karışık.. herşeyin hayırlısı ne diim...
canım hadi gözünaydın..sağlıklı kaliteli yumoşların olsun inşallahhhhhh...hangi ilaçları verdi canım onlarıda yazarmıısın? ayyy inşallahh ilk hamişimiz geliyorrrrrrrrrrrrrrr
teşekkur ederim canım dualarınızla inşallah
ilaçlarım tetradox- prednol-crınone vajinal jel-estrofem bu gun verılenler
teşekkur ederim canım dualarınızla inşallah
ilaçlarım tetradox- prednol-crınone vajinal jel-estrofem bu gun verılenler
kızlar bu perşembe acıbadem maslağa koca randevu almış:44::44:bi gidip konuşalım ona göre yol çizelim dedi
hemen soruyorum o zaman...anestezi kısmı beni tedirgin ediyo...işlem sırasında tam uyku halimi var yoksa etrafı duyuyor ama bişey hissetmiyormusun...bi de hastaneye giderken yanında kıyafet vs...bişey götürmen gerekiyormu...
hakkında hayırlısı olsun canım.. yarın da haberdar edersin bizi tamma mı
ay kuzumm hayırlısı olsun ne diim yahuu.. inşallah için rahattır :26:
aslında kuzu hist için konuşalım istiyor bide şimdi kafamızı toparladık bi soralım neden olmadı hist olmalımı olmamalı yada embriyolarda sorunmu vardı bi konuşup bizi tatmin etsin bakalım diye
Hayırlısı olsun tabiki canım benim takma kafana en kısa zamanda sende güzel haberlerini paylaşacaksınay bilemiyorum valla bugün duygularım karışık.. herşeyin hayırlısı ne diim...
Allah razı olsun canım dualarınıza çok ihtiyacım var çok tedirginim bide ağrılarım falan var şimdi sıkıntıdan daha çok hissediyorum tabi ... inşallah yarın yumoşların çoğu gelişmeye başlar ve 1.kalitede olurlar canım bende senin için dua edeceğimtabiki cevaplarım canım evet ben bu gun sabah saat 7.30 hastanedeydim 8.10 gıbıde işleme aldılar
toplasan 15 dk falan uyudum o ara zaten hiçbir şey duymuyosun hatta ben 1 haftadır hastayım ustune ustluk oksurugum bır turlu kesılmıyor o nedenle bıraz korktum bu sefer narkozdan ama allaha şukur her şey yolunda gitti
zaten folic asit ve coraspin kullanıyordum onlara devam edicem onun dışında tetradox -
prednol -crınone vajinal jel ve estrofem verdiler
korkulacak hiçbirşey yok lutfen rahat ol senın için bol bol dua edicem yarın sende gelip guzel haberlerını vereceksın bıze
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah son uğraşın olurkızlar bu perşembe acıbadem maslağa koca randevu almış:44::44:bi gidip konuşalım ona göre yol çizelim dedi
ben de tutmayan tedavılerımden sonra hep hısteroskopı cekelım dıye dırettım ızmırdekı doktoruma. gerek yok dedı .
hsg de suphelendıklerı bır sey olursa cekıyorlarmıs. sonra gecen sene umut tup bebege gıttıgımde orada da soyledım , orada da gerek yok dedıler.
ultrason goruntusunden de anlıyorlarmıs hısteroskopı cekılıp cekılmememesı gerektıgını .
mesela kanda pıhtılasma testı de yapalım ıstedım ben . ona da gerek yok demıslerdı . ama ben onu yaptırmayı dusunuyorum .
kanda pıhtılasma genetık labaratuvarında mı yapılıyor yoksa devlet yapıyor mu
ben de tutmayan tedavılerımden sonra hep hısteroskopı cekelım dıye dırettım ızmırdekı doktoruma. gerek yok dedı .
hsg de suphelendıklerı bır sey olursa cekıyorlarmıs. sonra gecen sene umut tup bebege gıttıgımde orada da soyledım , orada da gerek yok dedıler.
ultrason goruntusunden de anlıyorlarmıs hısteroskopı cekılıp cekılmememesı gerektıgını .
mesela kanda pıhtılasma testı de yapalım ıstedım ben . ona da gerek yok demıslerdı . ama ben onu yaptırmayı dusunuyorum .
kanda pıhtılasma genetık labaratuvarında mı yapılıyor yoksa devlet yapıyor mu
Hayırlısı olsun tabiki canım benim takma kafana en kısa zamanda sende güzel haberlerini paylaşacaksın
Allah razı olsun canım dualarınıza çok ihtiyacım var çok tedirginim bide ağrılarım falan var şimdi sıkıntıdan daha çok hissediyorum tabi ... inşallah yarın yumoşların çoğu gelişmeye başlar ve 1.kalitede olurlar canım bende senin için dua edeceğimAllah girdiğimiz bu yolda utandırmasın mükafatımızı versin inşallah
peki bu ilaçları ne zaman kullanmaya başlayacaksın canım ?
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah son uğraşın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?