canım hayırlı olsun..8 yumurta maşallh...inhşallah hepsi dollerın ..bebik olur...
amin kuzum ya inş.hepimizin son uğraşı olur:13:
kuzu burada sadece jeli biliyorum diğerleri antibiyotikmi:44:
Hayırlısı olsun tabiki canım benim takma kafana en kısa zamanda sende güzel haberlerini paylaşacaksın
Allah razı olsun canım dualarınıza çok ihtiyacım var çok tedirginim bide ağrılarım falan var şimdi sıkıntıdan daha çok hissediyorum tabi ... inşallah yarın yumoşların çoğu gelişmeye başlar ve 1.kalitede olurlar canım bende senin için dua edeceğimAllah girdiğimiz bu yolda utandırmasın mükafatımızı versin inşallah
peki bu ilaçları ne zaman kullanmaya başlayacaksın canım ?
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah son uğraşın olur
canım tetradox antibiotık estrofem hormon prednolu bende bılmıyorum tam olarak :))
başladım canım aldım ilk ilaçlarımı
canım ,
anestezi sırasında tam uyku halinde oluyorsun ve hic birsey hissetmiyorsun. o anlar kopuk ...
bır bayılıyorsun zaten , bir de ayılıyorsun . kafanda da o kadar buyutmus oluyorsun kı bu arada uyandırıldıgında ,
sadece uyudugun anı hatırlayabılıryorsun .
kıyafet goturmene de gerek yok. normal kıyafetlerınle gıdıyorsun. senı bır soyunma odasına alıyorlar. orada uzerıne amelıyat kıyafetlerını gıyıyorsun . esyalarını da dolaba asıyorsun . sonrası damar acma ve ılac verme. ve hayattan kopuş :):)
çok sağol canım...aslında bi de uyandığında nerde oluyorsun ve yanında kim oluyor...onu merak ediyorum...
canım bende biraz once geldım eve herşey yolunda gitti... şimdi yazdıklarınızı okuyodum o kadar ıyı geldıkı sızlerı tanımasamda arkamda olduğunuzu bilmek iyi hissettirdi...
8 tane yumurta toplandı ve bir suru ilaç verdiler bende eve gelir gelmez onları aldım ağrım sızım yok ... çok az kasıklarımda baskı hissediyorum onun dışında herşey yolunda:)
narkoz aldığım için biraz halsizim o kadar yarın embiryolar için arayacaklarmış beni bakalım ne olacak.... darısı sizlerin başına :)))
ya opu anında narkozlu oldugum için hiç bir şey anlatamıyorum detay olarak :)) ama oncesı herkez beni bekliyordu operasyon odasına o kadar hızlı alındımki ben bile şaşkındım herşey 5 dk içinde oldu sonra uyandım herşey bitmişti beni odaya aldılar ...
ben de tutmayan tedavılerımden sonra hep hısteroskopı cekelım dıye dırettım ızmırdekı doktoruma. gerek yok dedı .
hsg de suphelendıklerı bır sey olursa cekıyorlarmıs. sonra gecen sene umut tup bebege gıttıgımde orada da soyledım , orada da gerek yok dedıler.
ultrason goruntusunden de anlıyorlarmıs hısteroskopı cekılıp cekılmememesı gerektıgını .
mesela kanda pıhtılasma testı de yapalım ıstedım ben . ona da gerek yok demıslerdı . ama ben onu yaptırmayı dusunuyorum .
kanda pıhtılasma genetık labaratuvarında mı yapılıyor yoksa devlet yapıyor mu
anacımmmmm tanemmm gelmıss hosss gelmısss sefa getırmısss. ayyy cok heyecanlandım vallaaa. canım benım hadı hayırlısı olsunn. ınsallah hayırlısıyla onlarda guzelce dollenecekler. transfer ne zaman. benım opu hafta persembe ınsallah hersey yolunda gıderseeee... dualarım senınle ve butunn tedavıde olan herkes ıcın. Rabbım emeklerımızı bosa cevırnesın ıns.
anestezı benıde korkutuyor ve ınan ıcıme su serpıldı yazdıklarını okuyunca.
canım ben genetık test yaptırdım ve kanda pıhtılaşma oldugunu oghrendım. transferden sonra aspırın kullanmam gerekıyormus. bunuda tesadufen gecen sene ogrendım. ben devlet hastanesınde calısıyordum gecen seneye kadar. genetıkte calısan arkadasım sana yaptıralım, tup bebekten once elınde bulunsun demıstı ve dr konusup yaptırdım. ama sımdı yapmıyorlarr:44::44:
ya kendi kendimize neyimiz var neyimiz yok arastırır olduk .. dr yaptırma gerek yok dıyor ben yaptıracagım dıyorum :):) ama oyle seyler duyuyoruz kı cevrede ınsanın aklı kalıyor .. ya dıyorsun , ya tutarsa da bır de pıhtılasmadan kaybedersem .
bu da kromozom testı gıbı uzun zamanda mı sonuc verıyor?
yanı devlette degıl genetık labaratuvarında yaptıracagız anladıgım .
ya kendi kendimize neyimiz var neyimiz yok arastırır olduk .. dr yaptırma gerek yok dıyor ben yaptıracagım dıyorum :):) ama oyle seyler duyuyoruz kı cevrede ınsanın aklı kalıyor .. ya dıyorsun , ya tutarsa da bır de pıhtılasmadan kaybedersem .
hemen ona da bır acıklık getıreyım :):)tam uyandıgında yatakta odanda oluyorsun ... ama ben hayal meyal sedyeye kondugumu hatılıyorum sankı. ama sanki :) çok emin degilim. yani masadan kaldırmak ıcın adını soyluyorlar onu duyuyorsun , sonra odaya gıdıs bıraz haya meyal, sonra orada tam gozlerını acıyorsun .
yanında kocan oluyor, annen , ablan , artık kımısı ıstersen. kent hastanesınde 1 kişiye izin vardı ...
merhaba arkadaşlar dün ikinci tüp bebek denemesi için start verdik.İnşallah bu sefer olur. kısa protokol uygulancak bu sefer. doktorum herşey tahmin ettiğimiz gibi giderse bayram sonu yumurtaları toplarız dedi....Rabbim hepimize yardım etsin....
tekrar sağol canım...insan bilmediği şeyden çekiniyo tereddüt ediyor...birinden şöyle bişey duymuştum ben...toplama işleminden sonra kendine geldiğinde kızın üstü başı kan olmuş ne oldu bana diye sorduğunda olur öyle şeyler falan gibi bir cevap almış...bu kanlı bir işlem değil belliki rahatladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?