2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben gelidm yaaaa ben giremiyorum iş çok yoğun sayfamız uzadıkça uzamış öyle dalmışım okumaya müşteri geldi seslendi zor duymuşum ben dün kontrole gittim yumurtala fazla uyarılmış dedi polikis over var bende puregon 150 ml ve lucrin 5 ml devam yarın estradiol tahlille gidecem kızlar ya yumurtalıklara bakıyorlarya ultrasyonda bi an adalmışım sanki bebeğimi izliyordum orda rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

amin kuzum ya inş.hepimizin son uğraşı olur:13:

Aminnnnn canım Geçen gün rüyamda işyerinde tatlı dağıtırken gördüm kendimi hamile haberimi almışım herkese tatlı ısmarlıyordum Ayy inşallah bi gelsin meleğimde alacağım valla birsürü adağım var zaten

başladım canım aldım ilk ilaçlarımı

canım tetradox antibiotık estrofem hormon prednolu bende bılmıyorum tam olarak :))

ESTROFEM rahim kalınlığı için
TETRADOX da antıbıyorık mıkrop falan kapmamak için
PREDNOLU bilmiyorum ama kullanmıştım ilk tedavımde
progestan fıtıl hergun 3 tane
progestan iğne kullanmıştım ben hergun onu hatta devam etmiştim

çok sağol canım...aslında bi de uyandığında nerde oluyorsun ve yanında kim oluyor...onu merak ediyorum...

merhaba arkadaşlar dün ikinci tüp bebek denemesi için start verdik.İnşallah bu sefer olur. kısa protokol uygulancak bu sefer. doktorum herşey tahmin ettiğimiz gibi giderse bayram sonu yumurtaları toplarız dedi....Rabbim hepimize yardım etsin....

Son düzenleme:
çok sağol canım...aslında bi de uyandığında nerde oluyorsun ve yanında kim oluyor...onu merak ediyorum...

hemen ona da bır acıklık getıreyım :):)tam uyandıgında yatakta odanda oluyorsun ... ama ben hayal meyal sedyeye kondugumu hatılıyorum sankı. ama sanki :) çok emin degilim. yani masadan kaldırmak ıcın adını soyluyorlar onu duyuyorsun , sonra odaya gıdıs bıraz haya meyal, sonra orada tam gozlerını acıyorsun .

yanında kocan oluyor, annen , ablan , artık kımısı ıstersen. kent hastanesınde 1 kişiye izin vardı ...

anacımmmmm tanemmm gelmıss hosss gelmısss sefa getırmısss. ayyy cok heyecanlandım vallaaa. canım benım hadı hayırlısı olsunn. ınsallah hayırlısıyla onlarda guzelce dollenecekler. transfer ne zaman. benım opu hafta persembe ınsallah hersey yolunda gıderseeee... dualarım senınle ve butunn tedavıde olan herkes ıcın. Rabbım emeklerımızı bosa cevırnesın ıns.

anestezı benıde korkutuyor ve ınan ıcıme su serpıldı yazdıklarını okuyunca.

canım ben genetık test yaptırdım ve kanda pıhtılaşma oldugunu oghrendım. transferden sonra aspırın kullanmam gerekıyormus. bunuda tesadufen gecen sene ogrendım. ben devlet hastanesınde calısıyordum gecen seneye kadar. genetıkte calısan arkadasım sana yaptıralım, tup bebekten once elınde bulunsun demıstı ve dr konusup yaptırdım. ama sımdı yapmıyorlarr:44::44:

ya kendi kendimize neyimiz var neyimiz yok arastırır olduk .. dr yaptırma gerek yok dıyor ben yaptıracagım dıyorum :):) ama oyle seyler duyuyoruz kı cevrede ınsanın aklı kalıyor .. ya dıyorsun , ya tutarsa da bır de pıhtılasmadan kaybedersem .

bu da kromozom testı gıbı uzun zamanda mı sonuc verıyor?

yanı devlette degıl genetık labaratuvarında yaptıracagız anladıgım .

valla cok uzun surede cıkıyormu pek hatırlamıyorum ama sankı 15 gun gıbı falan. eger ozelde olursa daha hızlı cıkar herhalde.

özelde daha çabuk çıkıyo 15 gün falan ama devlette ssk da 1 ayı geçebiliyo ama bu gen testi bizim karyotip testlerimiz olduğunda içinde pıhtılaşmada vardı ayrıca yapılan pıhtılaşma sanırım daha erken çıkar

tekrar sağol canım...insan bilmediği şeyden çekiniyo tereddüt ediyor...birinden şöyle bişey duymuştum ben...toplama işleminden sonra kendine geldiğinde kızın üstü başı kan olmuş ne oldu bana diye sorduğunda olur öyle şeyler falan gibi bir cevap almış...bu kanlı bir işlem değil belliki rahatladım...

hoşgeldin aramıza........tedavin sorunsuz,sağlıklı ve bebekli olsun inşallah...

benım toplama işleminden sonra ..dınlendım ..uzerıme gıyınmek ıcın kaltıgımda kanamam olmuştu..
oda normalmiş dedi hemşireler oda bı pet kadar falandı.. sonra kesildi..

canım kromoz testi bildiğim kadarıyla bıraz tefarruat lı ..unıversıte hast. yapıyo..
pıhtılaşma için eger maddı ımkanon varsa ozel de yaptır..yoksa devlet hast. sanırım 2 duşukten sonra bakıyo..

ben yaptırdım..dr um benden duşuğumden sonra istedi..ama temız çıkmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…