yesın teyzesı onu yaramazlar yaaaa bı gelmıyorlar gelıyorlar yureyımız azımızda gezıyoz aman cnm ıyı olda sukur yarabbıme aynen tam dogunca rahatlıycaz cnm yaaa opuyu bekle transferı bekle testı bekle katlanacak sayıyı bekle keseyı bekle kalp atısını bekle eee dogumu bekleanam canmı dayanırrrr
İnsllh cnm onuda duymk nasip olurhoşggeldiniz.... maşallah fasüyenesırada kalp atışları var hayırlısıyla...
Aykalp atışıda duyarsın inş.ben hep tedirgindim kalp atışını duyana kadar .salı gunu kontrol vardı kıpır kıpırdı meleğim eli kolu durmuyodu babası kılıklı dedim doktor nasıl glüyor
bizim doktor cimrimi ne 1 tane resim veriyor
Ayy cnmm darisi sana insallh senin gobisinde de insllh takim kursunlar bebelerin amin allhim cifter cifter ver kardesime insllh evet cnmm sukur rabbim gormeyi nasip etti bugunleri insllh pitirciklarida duydukmu super olucak 27ocak tarih herkese versin rabbim evlat bizleri baskalarinin evlatlarina ozendirmesin nedir bu elktrik kesimesi ciddmi saka mi2.güzel haberimizde senden geldi çok şükür...demek annesinin göbüşünde beşiğini kurmuş yan gelip yatıyor...rabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım...
hayatım doğru söylüyorsun buralarda elektrikler kesildi ya evde soğumaya başladı ki neyse 2saat sonra geldikızlaaarrr acaba bugün topiğin tenha olmasının sebebi istanbul daki elektrik kesintisi olmasın...bi çok arkadaşımız istanbulda ve tv de şu an istanbul,edirne,tekirdağ,kocaeli ve sakaryada bir çok ilçede elektriklerin kesik olduğu yazıyor...
kuzum ne güzel ya bizde biran önce hamiş olmak istiyoruz ama rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip eder inşallahSlmm kzlar biz geldikk bebisimizin kesesini gordukk icinde esie york denilnide gormus fr bizede gosterdi fasulye gibidi 2hafta sonra tekrr gidicez rabbim bu duyguyu herkese yasatsin darisi basiniza insllh 6tane foto verdi dr amcamiz acayip bir mucize buu o kucucuk keseden bebegimiz yetisicek rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insllh
selamm canlarımmm nasılsınz ben ayrı kaldım sizden dun kafamı kaldıramadım çünkü busefer de grip oldum bensürekli hapşuruklu sümüklü böcek gibi dolanıyrm ortalıkta başımnda agrıyor kulaklarımda duymuyorrr gözlerimdn de yaş akıyor sürekli bana dua edin bakalı9m yarın ilk randevumz var inşallah rabbim keseyi görmeyi nasip eder bize de hepimiz anne olucaz ben çok inanıyorum buna darısı hepinizin başına tez saatte inşallahhhhh egunalim nasılsın bakim hııııı küstüm sana hiç m etmemişsin benii
dondurulmus bebeğimi almaya karar verdimmmmm ayyyy cok heycanlandım ve sızınle paylasmak ıstedım doktorumu aradım ve ayın 1 de lucrıne baslıyoruz sımdı dıyceksınızkı bu kız bunu neden yazdı daha cok var ama ben cok mutlu oldum boyle ıcımde acı keder sevınc heyecan hepsı varrrrr o yuzdende yazdımmmm rabbım yuzumuzu guldursun ıns canlarımmmm .... bırde dondurulmus deneyen varsa kac gun suruyor sureclerını yazabılrımı ?
İnsllh cnm onuda duymk nasip olurSuper birduygu rabbim herkese nasip etsin insllh t ederim sanada rabbim kucagimiza almayi nasipetsin
AySize insllh bende oynarkn gorucem rabbimin izniyle haa bizimki oyle harektli olsa bana benziyr demekki dicem benim diger adim sipidigonzales esim takti Ben yerimd zorduruyorumda cok harektliyim esim diyr yandik cocuk ve sen evin alti ustunegelick diyor bence cnm dr una sitem et oo bizimki annedevardi al annane 2tanede sana resim sakla torunun album yapin dedi sizinki cimrimis
Ayy cnmm darisi sana insallh senin gobisinde de insllh takim kursunlar bebelerin amin allhim cifter cifter ver kardesime insllh evet cnmm sukur rabbim gormeyi nasip etti bugunleri insllh pitirciklarida duydukmu super olucak 27ocak tarih herkese versin rabbim evlat bizleri baskalarinin evlatlarina ozendirmesin nedir bu elktrik kesimesi ciddmi saka mi
hayatım doğru söylüyorsun buralarda elektrikler kesildi ya evde soğumaya başladı ki neyse 2saat sonra geldi
kuzum ne güzel ya bizde biran önce hamiş olmak istiyoruz ama rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip eder inşallah
sağ salim kucağınada alırsın
canim sanada cok gecmis olsun eminim cok rahatlamissindir rabbim melegini korusun
allaha(cc) emanet olsun
arkadaşlar bana yardım edin transferide sayarsak bugün 6.günü ara sıra karnım agırıyor bide crino jel kaşıntı yapmışmıydı size sabah akşam jel kullanıyorum bide bantım var kalçalara heycanlıyım hem 21 bekliyom ama sanırım sonuca hazır değilim hayırlısı
Hamilelerimiz son durumlarını randevu günlerini yazsın hemen hamileler listemizde küçük bi değişiklik yapıyorum...mesela kaç günlüksünüz 4+2 gibi...
Randevu ne zaman ve son durumunuz
inşallah tutunmuştur meleğin...jel bende kaşıntı yapmamıştı...yavaş yavaş sona yaklaşıyorsun az kaldı canım inşallah bir güzel haberde senden gelecek:109:
27 ocak ta 2 randevum var kontrol şuan 6+6 yım.suan kendime dikkat etmem gerek herşey yolunda gibi masallah
sağol canım ağzına sağlık inşallah en büyük hayalim burda halay çekmek
sağol canııımmm...bi MAŞALLAH ta benden meleğin ve sana...bilgilerinizi ben takip ediyorum ama yinede arada bir yeni gelişmeleri yazarsan sevinirim canım:109:
Kızlar ben geldim ve büyük haber yavrularımın ikiside bana tutunmuş,ikiz annesi oluyorum inş.:90:kalp atışlarınıda duydum cok şükür,hayatımda duydugum en anlamlı,en güzel sesti,hala kulaklarımda,cook şükür bi problemimizde cıkmadı..dr.ultrasonda bakınca direk ikiz tutturmuşsunuz demezmi?ay nasıl gülesim geldi:))bizim tüp bebek dr şimdiki dr umuzu tanıyo selamınıda söledik,ozaman anladı tüp bebeiş olduklarınıbir ay sonra bi daha gitcez,şimdilik böyle..buarada dr bana CORASPİN VERDİ,hamişlerimizden atan varmı?ne işe yarıycak bu coraspin dr sormamışım bebeklere daha iyi kanmı gitcek acaba?
Kızlar ben geldim ve büyük haber yavrularımın ikiside bana tutunmuş,ikiz annesi oluyorum inş.:90:kalp atışlarınıda duydum cok şükür,hayatımda duydugum en anlamlı,en güzel sesti,hala kulaklarımda,cook şükür bi problemimizde cıkmadı..dr.ultrasonda bakınca direk ikiz tutturmuşsunuz demezmi?ay nasıl gülesim geldi:))bizim tüp bebek dr şimdiki dr umuzu tanıyo selamınıda söledik,ozaman anladı tüp bebeiş olduklarınıbir ay sonra bi daha gitcez,şimdilik böyle..buarada dr bana CORASPİN VERDİ,hamişlerimizden atan varmı?ne işe yarıycak bu coraspin dr sormamışım bebeklere daha iyi kanmı gitcek acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?