2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar..bugün anca gelebildim.malum eşim ewde kahwaltı falan anca toparlandım.eşim dışarı çıktı gelmeden hemen bakiim dedim arkadaşlarım napıo diee...dünde çok giremedim özledim sizi..siz beni özlediniz miii?geçmişi okumaya başlıım neler var neler yok bakalım...

cicim valla ben kendi adıma hamiş resmini görmekk istiyoruuuuuummmmmmmmmm
daha önceki resminle arasında ne kadar fark olmuş bi göreyim...

kuzummmm ilk halimi unut o hep gazdan öyleymiş asıl göbek bu valla arkadaşlarım burulmazlar herhalde yaa dimi canlarım benimm her türlü üzüntüde mutlulukta da beraberiz sonuçta biz dimi canlarımmmmmmmmmm

ay demek ikinci oğlan geliyoooooo....söyle breskha ya uğrasın arada topiğe bilgilerini paylaşsın bizimle...

kuzummmm ilk halimi unut o hep gazdan öyleymiş asıl göbek bu valla arkadaşlarım burulmazlar herhalde yaa dimi canlarım benimm her türlü üzüntüde mutlulukta da beraberiz sonuçta biz dimi canlarımmmmmmmmmm

tabiki de paylaş bizimleee...hamile kalanı aramızdan dışlayacak değiliz aksine bizde inşallah anne adayıyız ve sizin hamilelik sürecinde yaşadıklarınızda bilgi ediniyoruz...o yüzden diğer topiklerde hamilelerimize rastlarsan söyle takılsınlar bizeee...zaten bi çok hamile arkadaşımız burda takılıyo...eveeetttt göbüşünü görmek istiyom beeennnnnn

işte bu son halim canlarım

oda yavrumun 12. haftadaki resmi

bi dahaki kontrolde daha büyümüş olur inşallah onuda paylaşırız sizlerle teyzeleri

Eklentiler

• $Görüntü315.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 16
  • $Görüntü316.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 22
  • $Görüntü317.webp
    96 KB · Görüntüleme: 19
Yaa kizlr buz hastaneden geldik yeni bana igne yaptilar kanamm basladi agri sanci ile simdi yatiyorumm ve kalkmm da yasak dua edin bana proluton depot anamm bu ne bicim bir igne cnmm yandi dua edin bizee litfen optum hepinizi

canım ben sana özelden msj attım aldın mı?o iğneden bende ilk denememde olmuştum çok yakıo yaaama olsun değer bebişler için.eet kalkma yat hep.dualrım seninlee...ii olcak herşey inan

bi dahaki kontrolde daha büyümüş olur inşallah onuda paylaşırız sizlerle teyzeleri

çoookkk duygulandımmm amaaaaaa....
topiğimizin ilk bebeği kocaman olmuş göbüşünde...
arada fark var canım önceki halinle...bu hamile göbüşü diğer resmin normal bi şişlikti bariz fark ediyooo...
valla inan gözlerim doldu...ilk günlere döndüm topikte neler paylaştık şimdi bugünüde gördük...
rabbim korusun sizi MAŞALLAHHHH...

sana küstüm...herkese bişiler yazıon bana bi slm sabah yok...aşk olsun yanii...

küsme kız deliiii...hülyanın resmine bakıyom ona odaklanmışım yazmaz olurmuyum sana canım benimm...
evet dün de yokrun bi ara geldin hemen kaçtın...nasılsın bakıyım

maşallah canım Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah

resmini yayınladığın sayfanın no sunu not aldım kızlar ilerleyen saatlerde gelirler görmek isteyeceklerdir
sayfa no sunu yazacam herkes görsün...topiğimizin ilk meleğini...

ahhh kuzummm benimmmm bnde duygulanıyorum valla... çok şükür bu günleri de gördükk.. daha nice güzel günler güzel göbüşler ve güzel bebişler göreceğiz Allah ın iizniyleee

evet ilk göbeğim resmen şişlikti o kadar olması mümkün değil yani şimdi o kadar yok düşün artrık normal göbeğe döndü benimkii yavrum da büyüyooo hele doktora gidince 17. haftada olacam kocaman olmuş olurr inşallahhhh ve cinsiyeti kesinleşirrr bizde yavrumun ilk giysisini alırız böyleceee...

Allah ım bu duygulardan kimseyi mahrum bırakmasın canım hepinize hepimize yşatsın inşallah sağlıkla hayırlaa

küsme kız deliiii...hülyanın resmine bakıyom ona odaklanmışım yazmaz olurmuyum sana canım benimm...
evet dün de yokrun bi ara geldin hemen kaçtın...nasılsın bakıyım

iim işte nolsunn.burnum akıo ya hasta oluom galibahava çok soğuk yaa.acaba istanbul nasıl izmir böle soğuksa oraya gidince yandım ALLAHTAN sabah gidip akşam döncez.ama tabi sonrası var.heralde benimde şubat adetiyle başlar.eet dün gezmekteydim akşamda dışarı çıktık kocişle.gezenti oldum.ayy eet resimler çok güzel bende ikizlerime hamileyken varil gibi olmuştumişşallah yine öle olurum hepimiz öle oluruzz

maşallah canım Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah

aminn canım benim saolasınnn darısı hepimizin başına... sağlıkla kucaklarımıza alıp koklamak dileğiyle :)

resmini yayınladığın sayfanın no sunu not aldım kızlar ilerleyen saatlerde gelirler görmek isteyeceklerdir
sayfa no sunu yazacam herkes görsün...topiğimizin ilk meleğini...

ahhh canımınnn canıııııı saolasınnn valla kuzumm Alalh razı olsun senden.. Rabbim bu güzel kalbinin bu samimi olmanın karşılığında mükafatlandıracaktır seni inşallahhhh bebeğini yollayacaktır canımmm

erkek canım ben eminim gördüm deeee
ay yesinler onun ilk giysisini:109:
eveeetttt bence erkek ve topiğimizin ilk TOPİKCAN' I oooooo...kızlarımızda TOPİKGÜL olacaklar

ne güzel olmussun canım.ALLAH sonuna kadar hamileliğini böle güzel dewam ettirsin.bebeğini kucağına almayı nasip etsinn.sende bizim için dua et.bizde böle resimlerimizi koyalım

erkek canım ben eminim gördüm deeee
ay yesinler onun ilk giysisini:109:
eveeetttt bence erkek ve topiğimizin ilk TOPİKCAN' I oooooo...kızlarımızda TOPİKGÜL olacaklar

valla bana da hep erkek doğuyo duu ama 5 tane arkadaşıma ikili testte erkek dendi 5 de kıza döndü o yüzden şüpheliyimm amann sağlıklı olsunda gerisi mühimm değil ha topikcan ha topikgül

ne güzel olmussun canım.ALLAH sonuna kadar hamileliğini böle güzel dewam ettirsin.bebeğini kucağına almayı nasip etsinn.sende bizim için dua et.bizde böle resimlerimizi koyalım

çok saolasınn canım benimmm hep dualarımdasınız..Rabbim duyar sesiiizi elbett

ay valla topikte salgın var...hepimizin elinde bi mendil...maşallah yerinde de durmuyosun gez gez iyi gelir...inşallah bizimde böle fotolarımız olcak...topiğimizin ilk topikcan ı ooooo...çok anlamlı...topikgül lerimizde olcak...

AMİNNN canım inşallah...

herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar? hlynın resimlerini bende görmek istiyorum. Nasıl görebilirim kii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…