cicim valla ben kendi adıma hamiş resmini görmekk istiyoruuuuuummmmmmmmmm
daha önceki resminle arasında ne kadar fark olmuş bi göreyim...
kuzummmm ilk halimi unut o hep gazdan öyleymişasıl göbek bu valla arkadaşlarım burulmazlar herhalde yaa dimi canlarım benimm her türlü üzüntüde mutlulukta da beraberiz sonuçta biz dimi canlarımmmmmmmmmm
Yaa kizlr buz hastaneden geldik yeni bana igne yaptilar kanamm basladi agri sanci ile simdi yatiyorumm ve kalkmm da yasak dua edin bana proluton depot anamm bu ne bicim bir igne cnmm yandi dua edin bizee litfen optum hepinizi
işte bu son halim canlarım
oda yavrumun 12. haftadaki resmi
bi dahaki kontrolde daha büyümüş olur inşallah onuda paylaşırız sizlerle teyzeleri
sana küstüm...herkese bişiler yazıon bana bi slm sabah yok...aşk olsun yanii...
işte bu son halim canlarım
oda yavrumun 12. haftadaki resmi
bi dahaki kontrolde daha büyümüş olur inşallah onuda paylaşırız sizlerle teyzeleri
çoookkk duygulandımmm amaaaaaa....
topiğimizin ilk bebeği kocaman olmuş göbüşünde...
arada fark var canım önceki halinle...bu hamile göbüşü diğer resmin normal bi şişlikti bariz fark ediyooo...
valla inan gözlerim doldu...ilk günlere döndüm topikte neler paylaştık şimdi bugünüde gördük...
rabbim korusun sizi MAŞALLAHHHH...
küsme kız deliiii...hülyanın resmine bakıyom ona odaklanmışım yazmaz olurmuyum sana canım benimm...
evet dün de yokrun bi ara geldin hemen kaçtın...nasılsın bakıyım
maşallah canım Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah
resmini yayınladığın sayfanın no sunu not aldım kızlar ilerleyen saatlerde gelirler görmek isteyeceklerdir
sayfa no sunu yazacam herkes görsün...topiğimizin ilk meleğini...
ahhh kuzummm benimmmm bnde duygulanıyorum valla... çok şükür bu günleri de gördükk.. daha nice güzel günler güzel göbüşler ve güzel bebişler göreceğiz Allah ın iizniyleee
evet ilk göbeğim resmen şişlikti o kadar olması mümkün değil yani şimdi o kadar yok düşünartrık normal göbeğe döndü benimkii yavrum da büyüyooo hele doktora gidince 17. haftada olacam kocaman olmuş olurr inşallahhhh ve cinsiyeti kesinleşirrr bizde yavrumun ilk giysisini alırız böyleceee...
Allah ım bu duygulardan kimseyi mahrum bırakmasın canım hepinize hepimize yşatsın inşallah sağlıkla hayırlaa
ahhh kuzummm benimmmm bnde duygulanıyorum valla... çok şükür bu günleri de gördükk.. daha nice güzel günler güzel göbüşler ve güzel bebişler göreceğiz Allah ın iizniyleee
evet ilk göbeğim resmen şişlikti o kadar olması mümkün değil yani şimdi o kadar yok düşünartrık normal göbeğe döndü benimkii yavrum da büyüyooo hele doktora gidince 17. haftada olacam kocaman olmuş olurr inşallahhhh ve cinsiyeti kesinleşirrr bizde yavrumun ilk giysisini alırız böyleceee...
Allah ım bu duygulardan kimseyi mahrum bırakmasın canım hepinize hepimize yşatsın inşallah sağlıkla hayırlaa
erkek canım ben eminim gördüm deeee
ay yesinler onun ilk giysisini:109:
eveeetttt bence erkek ve topiğimizin ilk TOPİKCAN' I oooooo...kızlarımızda TOPİKGÜL olacaklar
ne güzel olmussun canım.ALLAH sonuna kadar hamileliğini böle güzel dewam ettirsin.bebeğini kucağına almayı nasip etsinn.sende bizim için dua et.bizde böle resimlerimizi koyalım
iim işte nolsunn.burnum akıo ya hasta oluom galibahava çok soğuk yaa.acaba istanbul nasıl izmir böle soğuksa oraya gidince yandım ALLAHTAN sabah gidip akşam döncez.ama tabi sonrası var.heralde benimde şubat adetiyle başlar.eet dün gezmekteydim akşamda dışarı çıktık kocişle.gezenti oldum.ayy eet resimler çok güzel bende ikizlerime hamileyken varil gibi olmuştum işşallah yine öle olurum hepimiz öle oluruzz
aminn canım benim saolasınnn darısı hepimizin başına... sağlıkla kucaklarımıza alıp koklamak dileğiyle :)
ahhh canımınnn canıııııı saolasınnn valla kuzumm Alalh razı olsun senden.. Rabbim bu güzel kalbinin bu samimi olmanın karşılığında mükafatlandıracaktır seni inşallahhhh bebeğini yollayacaktır canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?