herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar? hlynın resimlerini bende görmek istiyorum. Nasıl görebilirim kii??
işte bu son halim canlarım
oda yavrumun 12. haftadaki resmi
bi dahaki kontrolde daha büyümüş olur inşallah onuda paylaşırız sizlerle teyzeleri
hülyacığım çok güzelsiniz bebişte büyümüş maşallah süphanallah diyeyim bencede resimleri paylaş eminim herkes mutlu olacaktır....işte bu son halim canlarım
bi dahaki kontrolde daha büyümüş olur inşallah onuda paylaşırız sizlerle teyzeleri
selam bacular çok giremiyom misafirim var son durumu diyeyim size
nisanda hem hist hem co-kültür olucak mayıstada tüp olucak kısmetse hist 1950 tl co-kültür 1000$ tüpte 4000 tl olucak yumurtalarım çok kaliteli çıkmadı 2.tüpte belki hep kaliteli değilmiş o yüzden hist faan yapıp neden tutmadığını bakılacak inş.nisana kadar hepiniz hamiş kalırsınız
hülyacığım çok güzelsiniz bebişte büyümüş maşallah süphanallah diyeyim bencede resimleri paylaş eminim herkes mutlu olacaktır....
hayırlısı olsun canım rabbim yardımcın olsun ..........
işte bu son halim canlarım
selam bacular çok giremiyom misafirim var son durumu diyeyim size
nisanda hem hist hem co-kültür olucak mayıstada tüp olucak kısmetse hist 1950 tl co-kültür 1000$ tüpte 4000 tl olucak yumurtalarım çok kaliteli çıkmadı 2.tüpte belki hep kaliteli değilmiş o yüzden hist faan yapıp neden tutmadığını bakılacak inş.nisana kadar hepiniz hamiş kalırsınız
Maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun ikinizide kız valla benimde o gunüm gelsin bende resimlerimi koyacam
merhabaa canimm nasilsinizz iyi haberler aliyoruz hamislerimiz cogalmis Allah gücendirmesin insallah sagligli kucaklarina almak nasip olur benim transferim belli oldu donrulmuslarla deneyecegiz demistim saten ayin 24 insallah kismetse olacak simdi ilac kulaniyorum sali gününden sonrada utrogest basliyacagim hayirlisi olsun insallah
inşallah güzel sonuçlar alırsın canımmm...rabbim kolaylık versin demek topiğimizin ilk mayıs tüpçüsü sensin:109:
dimi ama çok güzel yaaa...bizede nasip etsin rabbimm:109:
evet canım hamişlerimiz çoğaldı çok şükür...bebeğinle kavuşmana az kalmışşş...inşallah bu kez son olur ve hamileler listemize eklerim sen...durumunu ilk fırsatta güncellerim cicim:109:
hehehehehe dayanırsam tabi ozmana kadar doktor ozman yapalım dedi ama ben çok sabırsızım inş.kalitesi artırmak için yol bulurumda kalitesi ii olur bu sfer
yumurta kalitesi için incir kürü yapın diyolar...ben bu alternatif tıp işinden pek anlamıyorum...
cok sevindim canım,tedavinde öncelikli napılması gerekiyosa onu yaptır herşeyi hallet sonrada rahatca bebiş işine başla,acele etme,yolundaki sorunları hallet..sonra bebişin saglıkla rahatca gelsin inş.sevgiler canım..belki mayısa kadar rabbim gönderiverir melegini:))
herkese merhaba..kar olan memlekette oturanlar bizim içinde dolaşıp kar a dokunsunlar :) hly nin resimlerini bende görmek istedim ama göremedim..cinsiyeti ne zaman belli olurki?
merhaba canım kar yerde kalmayı başarırsa tabi ki neden olmasınhlyanın resimleri 1267. sayfada oraya gidersen görebilirsin çok güzeller.... normalde cinsiyet 3.5 aydan sonra belli oluyor
herkese merhaba..kar olan memlekette oturanlar bizim içinde dolaşıp kar a dokunsunlar :) hly nin resimlerini bende görmek istedim ama göremedim..cinsiyeti ne zaman belli olurki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?