dün akşamdan beri krımızılar geldi bugün de siyaha döndü..adetime daha 3-5 günüm var o yüzden güvenemedim bir türlü doktorumu aradım...hafta içi histereskopiyi yaparız diyor. Tırstım valla...üstüste bu kadar operasyon bilemiyorum nasıl olacak...
kuzum bi haber gelmedimi yumoşlardan:26:
canımcımmm bende bekliyorum hala arayan soran yok.saat 11 gibi sabit hattan aranmışım duymadım.bidahada çalmadı telefonum.
acaba sorunmu varki hala ses yookkk..:18::18:
niye sorun olsun ki...sen arasana...bekleme hastaneden bi kez arayınca bi daha kolay kolay aramazlar...hatta benimkileri ben arayıp öğrendim biz aramayız siz ararsanız öğrenirsiniz dediler...o yüzden bekleme sen ara...
cann aradım hakkaten hastaneden aramışlar.şu an bölüm kapalı yarın yine ararlar dediii.bekle işin yoksa....
ALLAH iyiliğini versin senin ben olsam bu saate kadar 50 kere aramıştımm..benim kibar arkadaşım hastaneyi rahatsız etmek istememiş...neyse yarın hem kaçı döllenmiş hemde kalite durumları nasılmış öğrenirsin hatta transfer günü bile belli olabilir...
ya yeni hamiş haberleri alalım yaaa ekşınnn olsunnn.şenlensin topikimissss.
kız ne biliym anam bekliyorumki ararlar diyeeee.bende aradım geç olmuş
neyse yarın ararım artıkınnn.
ya bebişim bu çoook gaz normalmiiii.gaz oldukçada kasıkta ağrı artıyo doğal olarak.
gaz olabilir canım şişlik nefes almanda sıkıntı falan varmı
gaz epey var canısı.5 dakikada bir wc ye koşuyorum.şişlik eskisi gibi iğne yaparken şişmiştim zaten.o kadar şişim.nefesim iyi şükür sıkıntı yok.
tırsma canım histereskopi kolay öyle korkacak bir yanı yok...dün akşamdan beri krımızılar geldi bugün de siyaha döndü..adetime daha 3-5 günüm var o yüzden güvenemedim bir türlü doktorumu aradım...hafta içi histereskopiyi yaparız diyor. Tırstım valla...üstüste bu kadar operasyon bilemiyorum nasıl olacak...
kız ne biliym anam bekliyorumki ararlar diyeeee.bende aradım geç olmuş
neyse yarın ararım artıkınnn.
ya bebişim bu çoook gaz normalmiiii.gaz oldukçada kasıkta ağrı artıyo doğal olarak.
zuzum gelmiş.canımmm nasılsın görüşemedik ne zamandır.
işte bu son halim canlarım
oda yavrumun 12. haftadaki resmi
bi dahaki kontrolde daha büyümüş olur inşallah onuda paylaşırız sizlerle teyzeleri
tırsma canım histereskopi kolay öyle korkacak bir yanı yok...
canım tebrik ederim opu olmuşsun yakında bebişleri alırsın. bende daha iyiyim ağladım zırladım şükrettim kendime geldim. yakında ameliyat olacam sonra tüpe devam... galiba embriyolardan haber almamışsın alırsın merak etme canım bırak onlar doya doya aşk yaşasınsenin opu acıbademde mi oldu orası nasıl hoşuna gitmeyen birşey oldumu
özelden mesajını okudum canım sağol unuturmuyum hiiiiiççççç...aman iyi ol fazla yumoş toplanmış ohss için soruyorum...gerçi senin e2 değerinde sıkıntı yoktu...yinede kendine dikkat et..şimdi bişey yok gibi gelir ama aniden karın bölgenden şişmeye ve ağrılar çekmeye başlarsın...bel çevren kalınlaşır...tuvalet düzeninde değişiklik olur...ateş mide bulantısı vs...bunları yaşamaya sonradan da başlayabilirsin takip et kendini...
Kizlar yardım benim ostrogen hormonum yüksek çıkmış bu ne anlama geliyor bilen varmı doktorum bana bilgi vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?