2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes burada ama yazan mı yok benim net mi yavaş anlamadım hoşgeldin millstone
geçmişi biraz okudum naptın sen başladın mı tedaviye yoksa şubatı mı bekliyordun

Canım benim valla benn beklemedeyimm..Nisan adetiyle düşünüyorum ama benim dururmumda düşünmekle olmuyorr..Şubattada olurr marttada belli olmazzzz.Ne zaman fsh düşerrr ve birkaç yumoş görünür o zaman tedaviye start veririmm..

Seninde durumunu okudumm hist olucan galibaa.Kolaylıklar diliyorummmm..

Kızlaaaar bu arada yarın en yakın arkadaşlarımdan biri sabah 8 de doğuma giriyormuşş..Aradım birazz öncee konuştummm..Bebek ters dönmediğinden sezeryan olucakk..Diyorrkii ne zamannn dua etmeye başlıyim sana:)) Ahhhhh garriibiimmm ahhhh dedimm narkozu yemedeenn sayıklamaya başşla ismimiiiii..Gülüştükkkk..Valla medine dilenncisi derler yaa benndee kenndimi dua dilencisii olarakk adlanndırıyorumm artıkk..Cuma günü aktardann hayıt tohumu almaya gittimm.1 haftası kalmış kadınınn karnı burnunda hamileee kadın gelldiii.DÖnddümmmm ayy banada duaa edinn dedimmmm..Kimi görsemmm dua ister oldummmm..:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Ayy valla sefa kii ne sefaaaa..Süper olmuş ellerine kollarına sağğlıkkk.Rabbimm bizimde bilgilerimizi,ikinci 41 kere maşallah hamile listesinde görmeyi nasib eder inşş.
Bu arada Hülya nın fotolarına bayıldımmmm.Topiğinn ilk bebişi ne güüzellde büyümüşş maşalllahhhhh....

dua mumınının sılahı dır .. cnm allah yardımcın olsun...

canım benim yer gök dua kimin duasının kabul olacağını rabbim bilir...heleki arkadaşın hamileymiş duları kabul olur derler...rabbim arkadaşına kolay doğum sanada düşük fsh lar nasip etsin...AMİİİİNNNN...

slm kızlar nbr nasılsınız hly7 nin resimlerini gördüm çok sevindim nasılda yakışmış hamilelik, darısı başımıza inş ))))

Evet ilk bebeğimizin resmi ve annesini gördük bugün...darısı bize inşallahhhh...

gelir gelmez hemen bilgilerimi gönderdim egunal canım
çok iyi düşünmüşsünüz. böylesi, çok daha iyi olmuş.
ellerine sağlık.

hoşgeldin canım teşekkürler bilgilerini yazdığın için...topiğimize gel ara sıra...

sağol cicim teveccühünnn bizde 41 den sonrasına sıraya girelim şimdiden...
ay evet yaaaa nasıl büyümüş topikcan...ben topikcan deyip duruyorum ama tam da net değilmiş bi daha ki randevuda netleşecek
topikcan bi bakmışsın topikgül olmuş...

kuzum ben kk nın oyun kulübüne fena bi şekilde kaptırdım kendimi...oyunlarda rekor kırma inadım tuttu bağımlılık yaptı...kurtulamıyommm...
madurum da madurum...

Cnmm rabbim hepimize yardim etsin insllh kucagimiza da akmk nasip olur ben sabh dr umu aricam yazarim cEvabi sanafa byuk ihtimlle kontrol cagirir bende uzaniyorm cnm simdi durdu lekelnmm hayrlisi artik g olsun sanafa send guselce dinlen ben hep konusuyrm yaa annecim uslu dursana hele birvakti gelsinde sagsahlim gel isiricam kulagini cekicem diyorum galuba bebisi korkuttum cok cocuk agliyr diyorum off walla rabbimn izniyle kalp atisinida duyariz insllh daridi herkesin basina

Ayy inşaallah fsh n bir önce düşer de toparlayıp başlarsın çalışmaya...Biz de uzata uzata tedaviye devam ediyoruz hayırlısı inşaallah....Ben de medine dilencisine döndüm valla uçan kuştan geçen kıştan dua bekliyorum istiyorum doğuranlardan özellikle arkadaşımın biri üstüme 2. oğlunu doğurdu 2 sefer duasını eksik etmedi sağolsun eltim dersen doğuma giderken tektek tüm tüp bebek için uğraşan tanıdıklarına dua etmişti...Enyakın arkadaşı tüp bebek de yaptırıp umudu kesip ev almış borca girmiş.. tayinini isteyip doğuya gitmeye kalktı...bir de gördük ki kız mucize merkezinden hamile kalmasın mı?? Nasip kısmet işte..Kimin duası kabul oldu Allah Bilir...ben çarşamaba hist olurum büyük ihtimalle engeç perşembeye sarkar.Kaçgün izin almalıyım işlem sonrasında kızlar sizce?...

Ayy inşaallah fsh n bir önce düşer de toparlayıp başlarsın çalışmaya...Biz de uzata uzata tedaviye devam ediyoruz hayırlısı inşaallah....Ben de medine dilencisine döndüm valla uçan kuştan geçen kıştan dua bekliyorum istiyorum doğuranlardan özellikle arkadaşımın biri üstüme 2. oğlunu doğurdu 2 sefer duasını eksik etmedi sağolsun eltim dersen doğuma giderken tektek tüm tüp bebek için uğraşan tanıdıklarına dua etmişti...Enyakın arkadaşı tüp bebek de yaptırıp umudu kesip ev almış borca girmiş.. tayinini isteyip doğuya gitmeye kalktı...bir de gördük ki kız mucize merkezinden hamile kalmasın mı?? Nasip kısmet işte..Kimin duası kabul oldu Allah Bilir...ben çarşamaba hist olurum büyük ihtimalle engeç perşembeye sarkar.Kaçgün izin almalıyım işlem sonrasında kızlar sizce?...

sen yinede dikkat et canım kendine booooolllll su tüket ama gerçekten boooollll olsun sakın ihmal etme....protein ağırlıklı beslen yumurta süt et ürünleri vs...
nolur nolmaz...

Huhuuu cnmcum nbr dua etmeyi unutma bize hii kislarla cene calarken biz hadtsyiz hem biximlede ilgilen

kuzum ben kk nın oyun kulübüne fena bi şekilde kaptırdım kendimi...oyunlarda rekor kırma inadım tuttu bağımlılık yaptı...kurtulamıyommm...
madurum da madurum...

hangilerini oynuyosunn sinirr oluyorummm bende hırs yapptım amaaaa..Yaz bakemmmm..

Canım hist de narkoz vericeklermii.Bence en az 3 günn dinlensen iyi olurr..Ama tabii hist yappptıranlar yazarsa daha iyi bir bilggii olurr cnm bnm..

aminnn inş... bendede aynı stres deger, kese, kalp, ne bılım hayırlısı inş...

hangilerini oynuyosunn sinirr oluyorummm bende hırs yapptım amaaaa..Yaz bakemmmm..

tuhaf tuhaf isimleri var şimdi aklımda yok ama genel olarak kağıt oyunları...
yakında oradaki listede de ismimi görebilirsin yaniii

canım benim bildiğim zor bi işlem değilmiş aynı gün dinlenmek yeterli oluyormuşşş...ama sen garanti olsun istersen 1 gün fazladan dinlenebilirsin...

Huhuuu cnmcum nbr dua etmeyi unutma bize hii kislarla cene calarken biz hadtsyiz hem biximlede ilgilen

yok cicim çene çalmaktan değil bi yandan da oyun oynuyorummm...oyun kulübündeee

bir de üstüne grip olmasam iyidir kızlar...çarşambaya kadar düzelmesem doktor ertelemeye kalkar mı histereskopiyi bilemiyorum ...meyve yiyorum ilaç içip yatacağım birazdan çok yorgunum ağrııyor heryanımm.dökülüyorum resmen yaaaa:26:

ağustosta da laporoskopi öncesi grip olmuştum allahtan maeliyattan çıkınca verdikleri serumlarla ağrı kesicilerle toparlamıştım...

tamam canım.yaş 36, sebebi bilinemiyor. izmir ege üniversitesi tüp bebek merkezinde yapıldı.

teşekkürler canım ilk fırsatta listemize eklerim

geçmiş olsun kuzum topikte grip salgını var burdan kapmış olmayasın
dikkat et kendine işlem öncesi erteleme falan olmaması için ne gerekiyorsa yap bebeklerin seni bekliyoooo...

bir sorun yoktur canım...bu tip kasık ağrılarını hamilelerimizden yaşayanlar oldu bi sıkıntı olmadı çok şükür...çok fazla inceleme kendini ve keyfini çıkarmaya bak...sonuçta rahimde değişiklik oluyor ve bu bişekilde kendini belli edecektir...önemli bişey değil hatta doğal bence...

hayırlısı olsun canım bende inşallah nisan gibi 4. denemeye başlayacam.normal canım benim duanın hikmeti düşünülürse benimde kim bana dua etse söylese gözlerim doluyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi....

canım histereskopi konusunda sana yazıyorum yazıyorum beni dikkate almıyorsun ben histereskopi oldum ağrılı bir işlem değil genel anestezi altında yapılıyor ben sabah 8 de girdim ve çok uzun sürmemişti öğlene kadar hastanede kaldım sonra taburcu oldum 2 saatte evde yattım sonra giyindim süslendim püslendim gezmeye gittim hemde gece yarısına kadar allaha bin şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım onun için endişelenmeee öyle çok izin almana gerek yok ama alıyım keyif yapıym dersende sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…