2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende medıpol leyla hanımı duşunuyorum..
herkez çok memnun...
mehtap hanım randevuları çok karışık.. ben hamıle kalmadan once gıttım ona randevum oldugu halde 2 saat bekledıgımı hatılıyorum..
duzensız çok youn..

şekerim o zaman haberleşelim yahuuu aynı günlere denk getirelim olmaz mı

hayıııırrr moral bozmak yoookkk...kanama şeklinde olmamış damla ve lekelenme yaşayan çok var ne biliyosun bebişin yerleşme çalışmaları yapmadığını...yarın güzel haber vercen sen bizeee...

sanada günaydın canımm. yazdıgın gibi inşallah hep iyi haberler duyarız...

inşallahh cicim...sen nasılsın son durumun ne

şekerim o zaman haberleşelim yahuuu aynı günlere denk getirelim olmaz mı

ay kızlaaarrr ben hala kocişime muayene oluyorummmm

Son düzenleme:
Havanın soğukluğuna rağmen,pozitif haberlerle,meleklermizin kesesiyle,pıt pıtlarıyla içimizin ısındığı güzel bir hafta olsun inşallah.

slm cnm nasılsın? yeni liste süper olmuş. evet yarın keseyi görücem çok heyecanlıyım :))) bu arada benim durumum iyiye gidiyor artık. ağrılarımda şişliklerimde azalmaya başladı. artık daha rahat hareket ediyorum, geceleri uyuyabiliyorum. çok mutluyum :))) insanın sağlıklı olması hayattaki en önemli şeylerden biri yaaa. sağlık olmadan hiçbirşey olmuyor. sen nasılsın neler yapıyorsun? çok öpüyorum seni.

nasıl yanee senin kocan kadın doğumcu mu :26:

ah benim saf ve iyi niyetli arkadaşımmmm...benim kocamın tıpla hiiiiiççç ilgisi yoktur...siz muayenelerden bahsettiniz bende kocişim beni muayene ediyor dedim geceleriiii...

Havanın soğukluğuna rağmen,pozitif haberlerle,meleklermizin kesesiyle,pıt pıtlarıyla içimizin ısındığı güzel bir hafta olsun inşallah.

inşallahh cicimm...ankarada yollar buz dışarı çıkamıyorum ev işlerine vercem kendimi bugün...

çok sevindim canım...rabbim daha da iyi etsin...ohss yüzünden hamileliğinin keyfini yaşayamadın ama yarından sonra ağzın kulaklarında gezersin mutluluktan...hamişler listemizi hareketlendireyim dedim hamilelerimize ve topiğimize yakışıırrrr...bende öpüyorum seniii...gelişmelerden haberdar et beniii...

amin..amin.. aminnnnnn.... hayatımda duyduğum en güzel doğum günü tebriği..... rabbim verirse tabiki isterim daha çok erken ama daha şimdiden hayalini kuruyoz belki doğumdan sonra kendiliğimden hamile kalırım bi sene sonrada o doğar ikisi birlikte büyürler:)))))) ay inşallah ya rabbim çok büyük neden olmasın... darısı hepimizin başına, iyi dileklerin için tekrar teşekkürler...

canım benim... soğuk ankaramın sıcak insanı.. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için... darısı senin başına:))) meleğimle geçirdiğim bu ilk doğum günümde koccaman öpüyoruz seni....

Eşinle ve meleğinle birlikte sağlıkla,huzurla nice yıllara...

Hersey gönlünce olsun canım.

slmlar nasılsınız ne var ne yok varmı yeni hamişler baya sayfa birikmiş okusammı acaba çünkü çok hastaayım grip oldum hafta sonu hep yataktaydım

akasya canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere

Son düzenleme:
niye kimse yok sıkıldım ne oldu herkese

canım benim doktorum bana torpil yapsana ben süleyman hocaya 2 emriyo koyalım dedim bana yok daha yaşın genç dedi halbuku nerdeyse kartlaşacam 26 yaşımdayım bakalım tedavıye başlayınca birazdaha ısrar edecem

Son düzenleme:
Doktorum çağırdı.:18:

Sanırım testlerle ilgili..

merak ettim bak şimdi...haber ver taammıııı...

bende sizi öpüyoyum...

dedikya topikte salgın var diye son kurbanımız sen oldun geçmiş olsun cicim...

aaaaa 26 yaşında kart diyo kendine ama ben 31 lik tazeyimmmm

of be hoş geldiniz bende sıkıntıdan keçilerimi sayıyodum zaten gözlerim sulandı çift çift sayıyorum

aysena2286, egunal, tulin26

sağol canım 31 lik tazeye bak

sevincimden ağlıyorum şuanda 1 hafta ara ara kanamalarım oluyordu dün akşam dahada yoğunlaştı kabus gibi bi geceydi sabah olur olmaz kendimi hastaneye atıcam dedim gece uyuyamadım hastaneye gittim her türlü sonuca hazırlıklı gittim ve doktorum bebeğin canlanmış kalbide pıt pıt atıyor dedi herşeyin normal olduğunu söyledi progestan iğne verdi sabah akşam iğnemi vurdurucam biraz acıcak ama olsun herşey benim minik meleğim için ama 23 ünde yine kontrolum var rabbime şüküürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…