canım medical de mehtap hanımı duydum ii diye ... orası bana biraz uzak kalıyo medipol dibim.. düşünmüştüm ama vazgeçtim ordan.. leyla hanımı biliyorum evet çok yoğunmuş ama bi randevu aldınmı sonrasında hepsini veriyomuş... ya bnde kesin kararımı vermedimki
napcam bilmiyom
bende medıpol leyla hanımı duşunuyorum..
herkez çok memnun...
mehtap hanım randevuları çok karışık.. ben hamıle kalmadan once gıttım ona randevum oldugu halde 2 saat bekledıgımı hatılıyorum..
duzensız çok youn..
Canimmm ne tatlisin yaaa
Vallahi kendimi zor tuttum zaten bir kac damla kan geldi dun ve bugun iyice moralim bozuldu zaten.. Birde simdi yapsam negatif cikacak diye iyiden iyiye moralimi bozmak istemedim.. O yuzden yapmadim.. Yarin son gun sabah erkenden kan vermeye gidiyorum kismetse 1 saate alirsin dedi doktorum beni ara 1 saat sonra dedi.. Bakalim kismet..
Hepmizi harika bir hafta olsun insallah kizlar, seviyorum sizi
sanada günaydın canımm. yazdıgın gibi inşallah hep iyi haberler duyarız...
bende medıpol leyla hanımı duşunuyorum..
herkez çok memnun...
mehtap hanım randevuları çok karışık.. ben hamıle kalmadan once gıttım ona randevum oldugu halde 2 saat bekledıgımı hatılıyorum..
duzensız çok youn..
şekerim o zaman haberleşelim yahuuu aynı günlere denk getirelim olmaz mı
ay kızlaaarrr ben hala kocişime muayene oluyorummmm
nasıl yanee senin kocan kadın doğumcu mu :26:
Havanın soğukluğuna rağmen,pozitif haberlerle,meleklermizin kesesiyle,pıt pıtlarıyla içimizin ısındığı güzel bir hafta olsun inşallah.
slm cnm nasılsın? yeni liste süper olmuş. evet yarın keseyi görücem çok heyecanlıyım :))) bu arada benim durumum iyiye gidiyor artık. ağrılarımda şişliklerimde azalmaya başladı. artık daha rahat hareket ediyorum, geceleri uyuyabiliyorum. çok mutluyum :))) insanın sağlıklı olması hayattaki en önemli şeylerden biri yaaa. sağlık olmadan hiçbirşey olmuyor. sen nasılsın neler yapıyorsun? çok öpüyorum seni.
inşallahh cicimm...ankarada yollar buz dışarı çıkamıyorum ev işlerine vercem kendimi bugün...
Canım kolaylıklar dilerim.Yorma kendini,dikkat et.
Bende hastaneye gideceğim.:18:
sağol cicim...niye gidiyosun sen bakıyım hastaneyeeee....
amin..amin.. aminnnnnn.... hayatımda duyduğum en güzel doğum günü tebriği..... rabbim verirse tabiki isterim daha çok erken ama daha şimdiden hayalini kuruyoz belki doğumdan sonra kendiliğimden hamile kalırım bi sene sonrada o doğar ikisi birlikte büyürler:)))))) ay inşallah ya rabbim çok büyük neden olmasın... darısı hepimizin başına, iyi dileklerin için tekrar teşekkürler...oo uzun kutlamalar olmuş..canım rabbim nice yaşlara eşinle ,çocuklarınla,ailenle sağlıkla kavuştursun inş.
çocuklarınla dedim çünkü daha rabbim verirse doğuracaksın eminimm(içimede doğdu:))
bidahaki doğum gününde daha bebişin 5aylık falan olacak inşaallah belki okadar yapamazama diğerinde o pastayı avuçlaması dileğimlee
canım arkadaşım yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve para versin inşallah...en önemlisi yeni yaşında meleğini kucağına alacaksın bundan daha büyük mutluluk olamaz...herşey dilediğince ve gönlünce olsun arkadaşım
Cnm senin icin uygunsa bana ozelden ismini yazarmisin yarin kesin sohbet edetiz bizde sendn bari rezil olmayim avukathb nin hsmis hbri gelince oo super dedim birarkads hamile adi ne ki dedi ayyy rezil oldumm pat diye kaldimm dua et sabh gusel hbr vericem size buarada evet bixim istbulda tanidik cook ben orda yasiyordum ayrica suleyman tosun annemin kankisinin yakini brn gerkirse konusurum senin icin cnmm hayrli oldun insllh annecikk
Doktorum çağırdı.:18:
Sanırım testlerle ilgili..
canım benim... soğuk ankaramın sıcak insanı.. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için... darısı senin başına:))) meleğimle geçirdiğim bu ilk doğum günümde koccaman öpüyoruz seni....
slmlar nasılsınız ne var ne yok varmı yeni hamişler baya sayfa birikmiş okusammı acabaçünkü çok hastaayım grip oldum hafta sonu hep yataktaydım
akasya canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
canım benim doktorum bana torpil yapsanaben süleyman hocaya 2 emriyo koyalım dedim bana yok daha yaşın genç dedi halbuku nerdeyse kartlaşacam 26 yaşımdayım bakalım tedavıye başlayınca birazdaha ısrar edecem
merak ettim bak şimdi...haber ver taammıııı...
bende sizi öpüyoyum...
dedikya topikte salgın var diye son kurbanımız sen oldun geçmiş olsun cicim...
aaaaa 26 yaşında kart diyo kendine ama ben 31 lik tazeyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?