ne ameliyatı kuzum hayırdırrr?
evet canım acıbademde oldum.gayet güzeldi bi rahatsızlık duymadım.
canım östrojen hormonun ne kadar yüksek normal değerin çok üstünde mi yoksa biraz mı az yüksekse o yüzden doktorun birşey dememiştir. ama östrojen hormonunun yükselmesi önemlidir dikkate alınması gerekir bu yüzden doktoruna ilk gittiğinde bu konuyu sor açıklığa kavuştur aşağıda genel bilgi verdim.
(östrojen kadınlık hormonudur.Kadınlarda östrojen fazlalığı en sık yumurtalık faaliyetlerinin bozulması sonucu gelişir. Polikistik over hastalığı dediğimiz sendromda düzenli aylık yumurtlama yoktur . Overler östrojeni fazla salgılarsa armut tipi şişmanlık başlar, yani kalçalarda yağ birikir, sellülitlerde patlama olur. Kalça ve bacakları kalın orantısız bir vücut açığa çıkar. Östrojen fazlalığı vücudun su ve tuz tutmasına neden olur. )
Sagol cevabın için canım benim biraz yüksek dedi ben suan adetliyim yarın tekrar bu testi üniversitede yaptircam emin olmak için tekrar yaptircam Allah hepimizin yardımcısı olsun iyiki varsiniz
canım tüplerimde hidrosalpenks var onların temizlenmesi gerekiyor. bunlar gebe kalmayı engellediği gibi tüp bebeğinde tutmamasına tutsa bile düşmesine sebep oluyor.allaha çok şükür kanamam başladı regl bitince ameliyat olacağım. önce bizim doktorla görüşecem muhtemelende o yapar. canım sende bol bol su iç bide rezene çayı çok rahatlatıyor insanı
selam arkadaşlar ...
ben nette gezinirken sizi buldum kendimi yalnız hissetmemek için aranıza katılmaya karar verdim:)
10 ocakta transferim oldu benim 24 aralıkta sonuç belli olacak... şimdi geriye dönük yazılanları okumaya koyuluyorum :)))
hidrosalpenk neymiş anamyeni duydum valla.e canım böle bi durum vardı niye tüp yapıldıki sana.
bence ameliyat için bizim dr iyi.bi görüş bakalım.
hoşşşgeldiiin canım.doğru karar burda kendini bulacaksın.bağımlılık yapacak emin ol...hadi bakalım hayırlı haberler verirsin inşallah bizeee.
valla turgut beye gidene kadar bizede kimse söylememişti bende ameliyat riskli o yüzden %15 şansla tüp denedik artık kaçınılmaz ameliyat olacak. evet canım bizde onu istiyoruz ama kapalı yapılsın istiyoruz o veya onun önereceği bir kişiye yaptırmayı düşünüyoruz. zaten bi sonraki tüpü yine turgut beyde yapmayı düşünüyoruz. bu arada biliyormusun olumsuz olmasına rağmen adam telefon açtı nasılsınız diye ve üzgün olduğunu belirtti okadar doktor gördüm böyle nezaketlisini görmedim
hoşbulduk :) inşallah benimde ilk denemem çok zor bi süreçmiş gerçekten...allahım hepimizin yardımcısı olsun... kasım aralıkta yaptırıp pozitif sonuç alan varmı ki aramızda
bencede canmmm dr iyi.hadi inşallahhhh ameliyat sonrası bbeişin gelir sana annesiiii.dualarım seninle inannn.
ankarada lapa lapa kar yağıyor heryer bembeyaz çoookk güzelll...senin için kara ismini bile yazarım cicim dokunmak ne demekkk:109:
hidrasalpenks demiş biri acaba bende de mi ondan var dedim sonrdan düştü jetonum anacım ben de tüp yok ki hidrasalpenks olsun dimi ama yaa paronayak mı oldun ne?
Kızlar bu arada üzücü bir şey öğrendim doktorumdan meğer benim 6 çocuğum yokmuş 4 tane kalmış.... 2 çocuğumu daha kaybetmişim döllenme aşamasında...üzülmemeye çalışıyorum ne yapalım kalan sağlar bizimdir diyorum
maşallah bebişinede sanada
maşallah ikinize de..... Allah sağlık versin canım...
hülyacığım çok güzelsiniz bebişte büyümüş maşallah süphanallah diyeyim bencede resimleri paylaş eminim herkes mutlu olacaktır....
hayırlısı olsun canım rabbim yardımcın olsun ..........
Maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun ikinizide kız valla benimde o gunüm gelsin bende resimlerimi koyacam
iyi dileklerin için sagol canım,nasipse iki bebiş gelcek bakalım:))ay resimlerini gördüm sende cok güzelsin,bebişin daha güzel maşallah size:))göbişinde ne güzel yatıyooooo şehzadeler 2 oldu belli olan haa:))canım kimse burulmaz inş.cünkü herkes ugraşıyo bebişi için,vakti gelmeyen arkadaşlarda tekrar deniyo,vazgecen yok,oyüzden herkes fotoyu görünce umut ve heyecan hissetmiştir..kendinize iyi bakın..öptüm
Allah nazardan korusun darısı başımıza inşallah
hoşbulduk :) inşallah benimde ilk denemem çok zor bi süreçmiş gerçekten...allahım hepimizin yardımcısı olsun... kasım aralıkta yaptırıp pozitif sonuç alan varmı ki aramızda
selam arkadaşlar ...
ben nette gezinirken sizi buldum kendimi yalnız hissetmemek için aranıza katılmaya karar verdim:)
10 ocakta transferim oldu benim 24 aralıkta sonuç belli olacak... şimdi geriye dönük yazılanları okumaya koyuluyorum :)))
hoş geldin canım .... efendimmmmmmmmmm kasım aralıkta yaptırıp pozitif alan varmııı e canım ne deyim şöyle geriye doğru bak 41 den fazla hamişimiz var üstelik 4 tanesi mucize merkezinden hamilee ayrıca 2 listemiz daha var biri tedavide ki arkadaşlar diğeri bebişini alıp gün sayanlar :))) istersen senide listeye ekleriz bu işi egunalciğim yani bizim meleğimiz yapıyor yaşını nedenini kaçıncı denemen olduğunu hangi merkezde tedavi gördüğünü ve test gününü yazarsan yeterli galibaa
hidrasalpenks demiş biri acaba bende de mi ondan var dedim sonrdan düştü jetonum anacım ben de tüp yok ki hidrasalpenks olsun dimi ama yaa paronayak mı oldun ne?
Kızlar bu arada üzücü bir şey öğrendim doktorumdan meğer benim 6 çocuğum yokmuş 4 tane kalmış.... 2 çocuğumu daha kaybetmişim döllenme aşamasında...üzülmemeye çalışıyorum ne yapalım kalan sağlar bizimdir diyorum
canımmm benimm çok tesekkür ederim sana :) sen muhtesem bi insansın varya sözüne ne yazacagımı sasırdım öptüm seni kocaman
cnm hos geldın.. inş hayırlısıyla tutunur bebısin sana ... ben aralıkta yaptırmıstım sımdı 4 uncu haftanın ıcındeyız inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?