2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne demek canım...opu öncesi foliküller faz diye geçer...o değerleri baz alabilirsin...

En çok da şunu merak ediyorum. Ataşehir Memorial'da transfer sonrası 5 dakka sonra gidebirsiniz demişlerdi. Bakalım Acıbadem nasıl bir uygulama yapacak?

5 dakikada az yatırmışlar o zaman da yazmıştın hatırlıyorum...bi yarım saat yatırsınlar bariii...

Umarım herkes iyidir ve güzel bir gün olur.

Morena inşallah hayırlı haberlerle dönersin arkadaşım.

iyiyiz cicim aman sende iyi ol taammııı...

şaşırırdım zaten gezmesen...neyse annene git tabii...ankarada heryer buz bende gıda alışverişine gitcem evde bişi kalmadı ama cesaret edip çıkamıyorum...kayıp düşersem kıymetli totom acır

şaşırırdım zaten gezmesen...neyse annene git tabii...ankarada heryer buz bende gıda alışverişine gitcem evde bişi kalmadı ama cesaret edip çıkamıyorum...kayıp düşersem kıymetli totom acır

aman ha totoya dikkataman çıkma ewdekilerle idare et kocişin alsın sen yorma kendinii

aman ha totoya dikkataman çıkma ewdekilerle idare et kocişin alsın sen yorma kendinii

yok cicim kocişime bırakmam alışverişi o benim için bi zevk...bi ara gitcem artık...sabahtan beri telefon kulağıma yapıştı bugün hayranlarımın aklına düşmüşüm birini kapatıyorum öteki arıyooo topiğe cevap yazamıyorum :102:

kimmiş senin hayranların yaa aaaaya senin face varmı merak ettim seniama tabi sakıncası yoksa

nerdesinnnn???
öğlen haber veririm dedin firardasın...
meraktan çatlayacam ama çatlamış halimde çok çirkin oluyo hep söylüyorummm

Eemo canım hayırlı olsun.Allah yüzünü güldürsün inşallah.Alınan ilaçlar ve opu nedeniyle oluyor canım bu tip emareler.Hiç takılma o nedenle belirti konusuna.Dilerim meleğin seninledir.[/QUOTE]

sağol canım inşallah öyledir. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah...elde değil bu aşamada kendini dinliyo insan.

kaçıncı gün transferiydi ??? çok fazla hormon yüklemesi yapılıyor ve vücudumuz bekleme sürecinde hamileymiş gibi davranıyor...hatta çatlama iğnesi yüzünden kanımızda bhcg hormonu bile var...bu yüzden de belirtiler üzerinde durmamak gerekiyor... kendimden örnek vereyim...göğüslerim patlayacak gibi şişti hassaslaştı,kasığımda tek taraflı batmalar vardı ama ben hamile değildim...nasıl yaparsın bilmiyorum ama belirtiler üzerinde durma....[/QUOTE]

yaaa benimde aynen öyle .sol kasığımda ağrı var.göğüslerimde aynen öyle zaten büyüktü şimdi hiçbiryere sığmıyorlar :) bugün benim 8. gün haftaya salı belli olacak.Allahım inşallah tüm bekleyenlerin ellerini boş çevirmez...

toplu cvp vereyim dedim becerememişim sanırım kıslar :)
morena umarım sevindirici haberlerle gelirde bizimde umudumuz olursun....

belirtilerle aklını karıştırma çok yanılan oldu bende dahilll...idrar testi işinede girme onda da yanılanlar var...en iyisi sabırla kan testi gününü bekle zor biliyorum ama en doğrusu bu...

canım cok sevindim demek kalp atışlarını duydun harika:))tek olsun saglıklı olsun önemli degil,rabbim kucagına almayı nasip etsin..maşallah size

egunalim aynen öle ilk başlarda hiçç aklına bile gelmiyo:))şimdi naptın naptın karr yanisonra hiççççç aklına bile gelmezse anormal oldugunu düşünme cicimnasılsın buarada?aman kayıp düşersen cooook gülerim sanatotişde acır kafayı gözü yarmada her yer buz,gidersen dikkatli git gel,yiceklerini al da gel ac kalırsın sogukta..kıyamam

inş.güzel haber verirsin canım,heycanla bekliyoruz sonucunu hemen yaz

tamam cicim stok yapayım şimdiden...aaaa kayıp düşersem çok gülecekmiş bana acımasız kadıınnnn hıhhhh
evet ankaranın göbeğinde aç kalma riskim var imdatttttt yardıııımmmm edin banaaaaaa

tamam cicim stok yapayım şimdiden...aaaa kayıp düşersem çok gülecekmiş bana acımasız kadıınnnn hıhhhh
evet ankaranın göbeğinde aç kalma riskim var imdatttttt yardıııımmmm edin banaaaaaa

ah kıyamam sana.... sen hiç telaş etme arkadaşım ben ne yapar ne eder sana bi erzak paketi yollarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…