Egünalcım yumoş sayısı az oldugundan 450 civarıydı e2 bir önceki tedavide fakat Memorial'da bakılmadı lh ve progesterona opu öncesi. Acıbadem bakıyor. Nette referans aralıkları yazıyor ama opu öncesi hangi döneme denk geldiğini bilmediğim için anlamadım. Desteğin için teşekkür ederim gönlü güzel arkadaşım..
En çok da şunu merak ediyorum. Ataşehir Memorial'da transfer sonrası 5 dakka sonra gidebirsiniz demişlerdi. Bakalım Acıbadem nasıl bir uygulama yapacak?
Umarım herkes iyidir ve güzel bir gün olur.
Morena inşallah hayırlı haberlerle dönersin arkadaşım.
iim canumm sen napıon?aynen gezenti durumdayım yine bugünama anneme gitcem gezmek sayılmaz orası.akşamada orda kalırım yemeğe.ewde yemekle uğraşmayayım yer yemeğimizi döneriz ewimize hazıra kaçayım bugün dimi ama her gün yemek yemek napcağını şaşırıo insan.gerçi ordada anneme yardım ederim ama olsun.sen neler yapıon?haberlerde izledim ankara baya kötü olmuş ya trafik kazaları falan.aman dikkat edin.buzdur heryer sen çıkmayasın dışarı
canım orası hakkında hiç bilgim yok ama ankara güven tek kelimeyle mükemmel ben çok memlun kaldım bebek gibi bakıyorlarArkadaşlar Ankara Tüp Bebek Merkezi hakkında bilgisi olan var mı?
Canım anneciğinle aynı şehirdesin ne kadar güzel.:97:
şaşırırdım zaten gezmesen...neyse annene git tabii...ankarada heryer buz bende gıda alışverişine gitcem evde bişi kalmadı ama cesaret edip çıkamıyorum...kayıp düşersem kıymetli totom acır
eet canım saadece annem deil bütün sülalemle aynı şehirdeyim.ama önemli olan annem tabi.sen uzak mısın canım?
aman ha totoya dikkataman çıkma ewdekilerle idare et kocişin alsın sen yorma kendinii
yok cicim kocişime bırakmam alışverişi o benim için bi zevk...bi ara gitcem artık...sabahtan beri telefon kulağıma yapıştı bugün hayranlarımın aklına düşmüşüm birini kapatıyorum öteki arıyooo topiğe cevap yazamıyorum :102:
yok kız annemgiller falan sülale arıyor hayran diye takılıyorum ben...bildirimlerine bak uleeennnnnnkimmiş senin hayranların yaa aaaaya senin face varmı merak ettim seni ama tabi sakıncası yoksa
belirti arama canım kiminde ağrı sızı oluyor kiminde hiçbirşey olmuyor inşallah rabbim senin için ol demiştir ve bebğin seninledir pozitif ol ki pozitifi gör
eevet canım biliyorum ben 2 aşılama yaptırmıştım o zamanlardada kasık ağrılarım olmuştu göğüslerimde şişmişti.ama sanki bu defa kasık ağrım değişik...tek taraflı oluyor ağrılarım.ondan kendimi hamile gibi hissediyorum :)
yaaa benimde aynen öyle .sol kasığımda ağrı var.göğüslerimde aynen öyle zaten büyüktü şimdi hiçbiryere sığmıyorlar :) bugün benim 8. gün haftaya salı belli olacak.Allahım inşallah tüm bekleyenlerin ellerini boş çevirmez...
egunalim aynen öle ilk başlarda hiçç aklına bile gelmiyo:))şimdi naptın naptın karr yanisonra hiççççç aklına bile gelmezse anormal oldugunu düşünme cicim nasılsın buarada?aman kayıp düşersen cooook gülerim sana totişde acır kafayı gözü yarmada her yer buz,gidersen dikkatli git gel,yiceklerini al da gel ac kalırsın sogukta..kıyamam
tamam cicim stok yapayım şimdiden...aaaa kayıp düşersem çok gülecekmiş bana acımasız kadıınnnn hıhhhh
evet ankaranın göbeğinde aç kalma riskim var imdatttttt yardıııımmmm edin banaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?