2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi hissediyorum 11 gun gectı kanamanın ustunden tekrarlamadı cok sukur bu aksam doktora gıtcez bakalım ıns guzel seyler soyler sen nasılsın sızde durumlar nasıl

çok şükür benim kanamam yok ama fena halde gribim düzelemedim bi türlü bende bir hafta sonra gidicem dr.a ıumarım herşey yolundadır.

Eritrosit dağılım genişliği (RDW-SD)
Eritrosit dağılım genişliği (RDW-CV)

kızlar yarın opuya gireceğim fakat yukardaki iki değerim yüksek çıkmış. Bilgisi olan var mı? Transfer iptal mi olur bu durumda?

göbüş çıkınca koyarım teyzesi henüz ayva göbekliyim :)) haftaya görürsün zaten anladın sen onu
bu arada akşamı unutma umutluyum1 sordu dün akşam bişey diyemedim bu akşam konşuruz dedim

tamam kuzummm anladım ben onuu :) buralardayımmm :)

iyiyiz kuzum sen nassınnn bakiimm..demek doğal olarak şaapamıyorsun hımmmm aklımda bulunsun bende o dönemlere gelince şaapmazsam panik olmayım doğalmış

bnde bu sabah bi bulantı bi bulantı nazar değdirdim herhal yemek yedim yattımm 2 saat uyumuşum ii geldii şimdi daha iiyim canım

şaapamazsanız paniklemeyin kızlarrr çok normall annelik içgüdüsü çünküü bişi olur korkusuuu yoksa seksipalitenizden bişi kaybetmiyosunuzz

nbr canım?hoşgeldin..ohh ne güzel kanaman gecmiş cok sevindim,inş.buakşam güzel haberlerle dönersin,içini ferah tut..kendinize iyi bakın..ayy buarada topikte bi sen bi ben varız:))

herkes nerde,yine kaybolmuşsunuz:))pazar gününden bu yana topik cok ıssız kalıyo gibime geliyoegunal yicek almaya gitti belli toz olmuş:))düşersen önce gülerim sonra pansuman yaparız sana olmazmı kuzum:))

yolundadır sen içini ferah tut canım inş. bende size güzel haberler verırım

amin... canım amin... burda iyi haberler alınca mutlu oluyorum olumsuz haberlere sanki benim başıma gelmiş gibi üzülüyorum zaten duygusal sulu gözlü bi insandım hamilelikle beraber tavan yaptı duygusallık:)

iyi canım sen napıyon?iyileşemedin hala ya:))topik sessizken uzanıp dinlensene biraz..bende korkuyom grip olcam diye,topikten bulaşmazsa iyidir:))iyi bak kendine ve melegine canım..şimdi cıkmam laım sonra görüşürüz..öptüm diycem hastasın öpemiyom

taam tatlım.. hadi sen işini hallet.. benim en kötü huyum geberiyo olsam gündüz uyuyamam anca hastalıktan yada ağrıdan sızmam lazım:))

Simdi ben hamile miyim? Kizlar aglamaktan kendimi toparlayamadim..

sonuc 625! Allahim sana sukurler olsun sen herkese nasip et buyuk rabbim ne olur! Basladigi gibi boyle biter insallah mutlu huzurlu

Son düzenleme:

sonuc 625! Allahim sana sukurler olsun sen herkese nasip et buyuk rabbim ne olur! Basladigi gibi boyle biter insallah mutlu huzurlu

deli.... hamilemiyim diyo bence ikizlere hamilesin çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasşp etsin... hemen halaya başlıyom

[SUB][/SUB]
bak sana dün dedim idrar testine güvenip moralini bozma diye.. bak şükür hamilesin tadın çıkar ve değerin okadar yüksekki ikiz diye geçirdim kalbimden...

ya peki bukadar yuksek bir degere nasil idararda cikmaz inanilir gibi degil.. cuma gunu doktora gidicem bakalim ne diyecek.. Ay sevinemiyorum yaa soktayim.

Canım hayırlı olsun Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Kaç gündür boşu boşuna üzdün kendini ve bebişlerini ( bence bu değerle kesin ikiz ) Darısı bebek özlemi çeken bütün arkadaşların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…