biz geldikkkkkkkkk
hoşgeldin canım.... nasıl oldun?
iyi hissediyorum11 gun gectı kanamanın ustunden tekrarlamadı cok sukur bu aksam doktora gıtcez bakalım ıns guzel seyler soyler sen nasılsın sızde durumlar nasıl
çok şükür benim kanamam yok ama fena halde gribim düzelemedim bi türlübende bir hafta sonra gidicem dr.a ıumarım herşey yolundadır.
göbüş çıkınca koyarım teyzesihenüz ayva göbekliyim :)) haftaya görürsün zaten anladın sen onu
bu arada akşamı unutma umutluyum1 sordu dün akşam bişey diyemedim bu akşam konşuruz dedim
iyiyiz kuzum sen nassınnn bakiimm..demek doğal olarak şaapamıyorsun hımmmm aklımda bulunsun bende o dönemlere gelince şaapmazsam panik olmayım doğalmış
yolundadır sen içini ferah tut canıminş. bende size güzel haberler verırım
iyi canım sen napıyon?iyileşemedin hala ya:))topik sessizken uzanıp dinlensene biraz..bende korkuyom grip olcam diye,topikten bulaşmazsa iyidir:))iyi bak kendine ve melegine canım..şimdi cıkmam laım sonra görüşürüz..öptüm diycem hastasın öpemiyom
Simdi ben hamile miyim? Kizlar aglamaktan kendimi toparlayamadim..
sonuc 625! Allahim sana sukurler olsun sen herkese nasip et buyuk rabbim ne olur! Basladigi gibi boyle biter insallah mutlu huzurlu
deli.... hamilemiyim diyo bence ikizlere hamilesinçok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasşp etsin... hemen halaya başlıyom
Canimmm allah razi olsun.. Ay ne yerde ne gokteyim bir tuhafim
Canimmm allah razi olsun.. Ay ne yerde ne gokteyim bir tuhafim
bak sana dün dedim idrar testine güvenip moralini bozma diye.. bak şükür hamilesin tadın çıkar ve değerin okadar yüksekki ikiz diye geçirdim kalbimden...
Simdi ben hamile miyim? Kizlar aglamaktan kendimi toparlayamadim..
sonuc 625! Allahim sana sukurler olsun sen herkese nasip et buyuk rabbim ne olur! Basladigi gibi boyle biter insallah mutlu huzurlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?