2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Topiğimize güzel haberli,çift çizgili pozitif birgün diliyorum:109:
Bugün bir arkadaşımızın test günü... MORENA canım inşallah güzel haberle gelirsin...Heycanla haberini bekliyorum:109:
NİLLA ve ERMER kızlar bugün bebeklerinizi görmeye gidiyorsunuz gelince neler yaşadığınızı yazın hemen:109:
198325 (ELİF) canım sende bugün ilk randevuya gidebileceğini yazmıştın...inşallah güzel haberle gelirsin hemen yaz bize:109:
AKASYA1978 grip ne durumda cicim iyimisin???:109:
KARASU81 seni merak ediyorum bak sabah sabah aklıma düşmüşsün ki yazıyorum haber ver taammııı:109:
CANN82 bugün transfer günün belli olabilir merakla bekliyorum:109:
ELİFCE2611 canım lekenmen vardı bugün doktora gidiyorsun inşallah güzel haberler alırsın...Dua edin demiştin ediyorum canım
rabbim yardımcın olsun meleğini korusun:109:

Son düzenleme:
günaydın canım arkadaşım... yine güzel bi özet çıkarmışsın topiğimizi ihmal edenlere:))) ben ne iyiym ne kötüyüm, malum ilaç alamıyorum hafta sonumda biraz yoğun geçti kıçımı kırıp oturamıyomki
biraz öksürüğüm var işte o beni mahvediyo ama yinede şükür halime yani çok şikayetçi değilim allahtan dirayetli kadınımdır kolay kolay şikayet etmem...

ilaç alabilsen şimdiye geçerdi zaten...öksürükte çok fena boğazının kuru kalmasına izin verme su yada başka bir içecekten bir yudum al sık sık daha az öksürmeni sağlar...ankaranın soğuğunda ayazında bu kadar gezersen normal tabii...grip yatınca düzelir benim arkadaşım hergün başka bir yerde...

Selam kizlar,
Evet bugun test gunum! Kalbim duracak su beklemek varya.. Bir an once ne olacaksa olsun modundayim.. Simdiiii sabah gittim ve kan verdim oglene kadar haberdar edicem sizi.. Optum

Selam kizlar,
Evet bugun test gunum! Kalbim duracak su beklemek varya.. Bir an once ne olacaksa olsun modundayim.. Simdiiii sabah gittim ve kan verdim oglene kadar haberdar edicem sizi.. Optum

çoookkk heycanlı hadi inşallah güzel haber gelirrrr....bekliyorummm...

Selam kizlar,

günaydın canım.işşallah güzel haberler werirsin bize...beklemedeyizzz

Kızlar 12.00 de kan testi sonucum çıkacak. Bu değerlerin kaç olması gerekiyor opu öncesi bilen var mı?

canikomm illk haftalarda bizde öyleydik normal yanii 11-12. haftadan sonra normale dönüyosun ama merak etme yani şahsen biz döndük ilk zamanlar insan tedirgin oluyo canım doğal olarakk şaapamıyosun

kızlar nbrsinizzz topiği bi açtım bide ne göreyim hly cim resimlerini koymuş ona kocaman
çok özendim bende teyzelerine bebeğimi göstereyim dedim ve huzurlarınızdaaaa
Eki Görüntüle 327734 miniğim

maşallahhh teyzesininn güzelineeeeee canımm seninde göbüşünü ve bebişini ayrıntılarıyla bekliyoruz

ayyyyy hamiş olanlar sıra sıra koysun bebelerini hülyanından sonra seninki maşallah ikinizede kuzum yaaaa

ya erva sende ikizleri koy :))))))))))) ecuk büyüsünde

saolasın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok şükür buralara kadar geldik inşallahh kucağımıza alana kadar sağlıkla daim olur hepimizinki..ve isteyen dileyen hepinizee nasip eder Allah ımm

göbüş çıkınca koyarım teyzesi henüz ayva göbekliyim :)) haftaya görürsün zaten anladın sen onu
bu arada akşamı unutma umutluyum1 sordu dün akşam bişey diyemedim bu akşam konşuruz dedim

iyiyiz kuzum sen nassınnn bakiimm..demek doğal olarak şaapamıyorsun hımmmm aklımda bulunsun bende o dönemlere gelince şaapmazsam panik olmayım doğalmış

e2 nin 5000 nin altında olması gerekiyor...diğerlerinede bi bakıyım hatırlamıyorum şimdi

Egünalcım yumoş sayısı az oldugundan 450 civarıydı e2 bir önceki tedavide fakat Memorial'da bakılmadı lh ve progesterona opu öncesi. Acıbadem bakıyor. Nette referans aralıkları yazıyor ama opu öncesi hangi döneme denk geldiğini bilmediğim için anlamadım. Desteğin için teşekkür ederim gönlü güzel arkadaşım..

En çok da şunu merak ediyorum. Ataşehir Memorial'da transfer sonrası 5 dakka sonra gidebirsiniz demişlerdi. Bakalım Acıbadem nasıl bir uygulama yapacak?

Umarım herkes iyidir ve güzel bir gün olur.

Morena inşallah hayırlı haberlerle dönersin arkadaşım.

naber kuzum bugün de gezenti durumundamısın
iim canumm sen napıon?aynen gezenti durumdayım yine bugünama anneme gitcem gezmek sayılmaz orası.akşamada orda kalırım yemeğe.ewde yemekle uğraşmayayım yer yemeğimizi döneriz ewimizehazıra kaçayım bugün dimi ama her gün yemek yemek napcağını şaşırıo insan.gerçi ordada anneme yardım ederim ama olsun.sen neler yapıon?haberlerde izledim ankara baya kötü olmuş ya trafik kazaları falan.aman dikkat edin.buzdur heryer sen çıkmayasın dışarı

Canım anneciğinle aynı şehirdesin ne kadar güzel.:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…