günaydın canım arkadaşım... yine güzel bi özet çıkarmışsın topiğimizi ihmal edenlere:)))Topiğimize güzel haberli,çift çizgili pozitif birgün diliyorum:109:
Bugün bir arkadaşımızın test günü... MORENA canım inşallah güzel haberle gelirsin...Heycanla haberini bekliyorum:109:
NİLLA ve ERMER kızlar bugün bebeklerinizi görmeye gidiyorsunuz gelince neler yaşadığınızı büyük yazın hemen:109:
198325 (ELİF) canım sende bugün ilk randevuya gidebileceğini yazmıştın...inşallah güzel haberle gelirsin hemen yaz bize:109:
AKASYA1978 grip ne durumda cicim iyimisin???:109:
KARASU81 seni merak ediyorum bak sabah sabah aklıma düşmüşsün ki yazıyorum haber ver taammııı:109:
CANN82 bugün transfer günün belli olabilir merakla bekliyorum:109:
ELİFCE2611 canım lekenmen vardı bugün doktora gidiyorsun inşallah güzel haberler alırsın...Dua edin demiştin ediyorum canım
rabbim yardımcın olsun meleğini korusun:109:
günaydın canım arkadaşım... yine güzel bi özet çıkarmışsın topiğimizi ihmal edenlere:)))ben ne iyiym ne kötüyüm, malum ilaç alamıyorum hafta sonumda biraz yoğun geçti kıçımı kırıp oturamıyomki
biraz öksürüğüm var işte o beni mahvediyoama yinede şükür halime yani çok şikayetçi değilim allahtan dirayetli kadınımdır kolay kolay şikayet etmem...
Selam kizlar,
Evet bugun test gunum! Kalbim duracak su beklemek varya.. Bir an once ne olacaksa olsun modundayim.. Simdiiii sabah gittim ve kan verdim oglene kadar haberdar edicem sizi.. Optum
Selam kizlar,
Evet bugun test gunum! Kalbim duracak su beklemek varya.. Bir an once ne olacaksa olsun modundayim.. Simdiiii sabah gittim ve kan verdim oglene kadar haberdar edicem sizi.. Optum
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım.işşallah güzel haberler werirsin bize...beklemedeyizzz
Sen beni face ten ekleseneay ben bi durgunum sorma gitsin,senin....okiyim bari:))egunalimin dedigi gibi bende tık yok,zaten kocişte gelmiyo yanıma bi sene sonra gelcekmiş,adam cocuklarını düşünüyo,bizden gecti neden acaba:26:
Ya kızlar muhabbetinize cok güldüm anaa aramızda erkek olsa ne diyo bunlar diycekikinizde birbirinize yenilmediniz bravo haa egunalim dr kocan tedaviye kadar seni muayeneye devam etsin sonra bilmiyom artık..ya benle kocişim anormalleştik yada normaliz diycem hly7 göre anormal oluyoz. bilemedim..ikinizide
kızlar nbrsinizzz topiği bi açtım bide ne göreyim hly cim resimlerini koymuş ona kocaman
çok özendim bende teyzelerine bebeğimi göstereyim dedim ve huzurlarınızdaaaa
Eki Görüntüle 327734 miniğim
ayyyyy hamiş olanlar sıra sıra koysun bebelerini hülyanından sonra seninki maşallah ikinizede kuzum yaaaa
ya erva sende ikizleri koy :))))))))))) ecuk büyüsünde
Kızlar 12.00 de kan testi sonucum çıkacak. Bu değerlerin kaç olması gerekiyor opu öncesi bilen var mı?
kızlar 12.00 de kan testi sonucum çıkacak. Bu değerlerin kaç olması gerekiyor opu öncesi bilen var mı?
canikomm illk haftalarda bizde öyleydik normal yanii 11-12. haftadan sonra normale dönüyosun ama merak etmeyani şahsen biz döndük ilk zamanlar insan tedirgin oluyo canım doğal olarakk şaapamıyosun
maşallahhh teyzesininn güzelineeeeee canımm seninde göbüşünü ve bebişini ayrıntılarıyla bekliyoruz
saolasın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmçok şükür buralara kadar geldik inşallahh kucağımıza alana kadar sağlıkla daim olur hepimizinki..ve isteyen dileyen hepinizee nasip eder Allah ımm
canikomm illk haftalarda bizde öyleydik normal yanii 11-12. haftadan sonra normale dönüyosun ama merak etmeyani şahsen biz döndük ilk zamanlar insan tedirgin oluyo canım doğal olarakk şaapamıyosun
maşallahhh teyzesininn güzelineeeeee canımm seninde göbüşünü ve bebişini ayrıntılarıyla bekliyoruz
saolasın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmçok şükür buralara kadar geldik inşallahh kucağımıza alana kadar sağlıkla daim olur hepimizinki..ve isteyen dileyen hepinizee nasip eder Allah ımm
e2 nin 5000 nin altında olması gerekiyor...diğerlerinede bi bakıyım hatırlamıyorum şimdi
iim canumm sen napıon?aynen gezenti durumdayım yine bugünnaber kuzum bugün de gezenti durumundamısın
iim canumm sen napıon?aynen gezenti durumdayım yine bugünama anneme gitcem gezmek sayılmaz orası.akşamada orda kalırım yemeğe.ewde yemekle uğraşmayayım yer yemeğimizi döneriz ewimize hazıra kaçayım bugün dimi ama her gün yemek yemek napcağını şaşırıo insan.gerçi ordada anneme yardım ederim ama olsun.sen neler yapıon?haberlerde izledim ankara baya kötü olmuş ya trafik kazaları falan.aman dikkat edin.buzdur heryer sen çıkmayasın dışarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?