2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm canım,paşana almısın bişeyler,heveslendim birden:))bende ilk olarak kuzucuklarıma battaniye aldım,maraş tan getirttim,kendim süslüycem bakalım,cinsiyetleri belli olsun da:))misafirlerin geliyomuş,onlar sana iş bırakmazlar zaten yaparlar,sende dinlen fırsatı bulmuşken..ohh 17.hafta ha şuanda bana ne kadar büyük geliyosunuz:))maşallah sizeiyi bak paşamıza:))

kızlar buluşuyo haa ne güzel:))evet umutluyum u aranıza alın sürtünsün size biraz,bulaşsın inş.onada...selam söyleyin umutluyum a:))iyi gezmeler,bol muhabbetler,dikkat edinde totişlerinizi üşütmeyin

sanada kolay gelsin canım haftasonun baya yogun gececek,ayy inş.evin fazla dagılmaz:))ben cok üşengecim bu aralar hemen aklıma evin dagılması geldiinş.eltiyle anlaşırsınız,zaten uzaktasınız:))

sonucum 70 dr iyi dedi 2gün sonra tekrar edicez inşallah yükselir mutluyum yükseleceğine inanıyorum bu yolda uğraşan herkezi Allah bebişlerine kavuştursun benimde tamamına erdirsin amin

msn e bişey yazdım canım... buraya bakarsan msn e de bı bak ......

Dattlummmm ben 3 gündür annemdeyimde, nete ancak kardeşimden kaçırabildiğimde girebiliyorum:) Msn açılmıyor yarın eve gidicem..Acil ise kk ya msj at özelden zahmet olmazsaa.Çokk öptümmm canımm..

QUOTE=egunal;22792127]ay tüh keşke kızı bulmasaydınız baksana kaynın evlenemiyo diye kaynanan gidiciymişşş az daha dursaydınız yaaa
ay ne fenayım yaaa...zaten uzaksınız ne kıskanacan arada bir görüşceksiniz ondada iyi geçin gitsin
valla bende kendimden umutluyum bu ay spermler yolu şaşırmazsa yumoşla buluşmuş olmalılar tabii benim yumoşta yolu şaşırmadıysaaa
hem ne fena :13:
deli kız yaaaayy allah korusun daha çok yaşlı değil üzülüydou yani oğlum yalnız diye. aşırı pimpirik ve evhamlı zaten erkenden gider
.annemin yaşında 52..
senin kaynanan ölsün kızzzvarsa tabiki:26:hala sayende yaşıyosaaaaa
ayy duaya bak akşam akşam:2:
yoruldum yemek daha pişmedi koca daha gelmediii..kıyafetimi ayarlayamdım off kii offff....
evnişanı olcek ama yarın kociş ben,i çarşıalra götürüse bende bulursam alıcez bakalım bulamazsakta evdekilerden kombine yaparım artıkk
umutlu ol inş..şaşmamışlardır kız..benim bünye şaşmışta bunasıl adetti anlamdım başı ,ortası ve sonu tuhaftı..:44:
içinide kararttım hee bana selam verdiğine pişmansın değilmiiii
çok geçmiş olsun canım önce sevin dünyanın en mutlu insanı ol sonra rabbim onları senden alsın çok zor gerçekten...inşallah rabbim onların acısını dindirecek evlatlar nasip etsin bu kez...[/QUOTE]

sanada kolay gelsin canım haftasonun baya yogun gececek,ayy inş.evin fazla dagılmaz:))ben cok üşengecim bu aralar hemen aklıma evin dagılması geldiinş.eltiyle anlaşırsınız,zaten uzaktasınız:))

saol canım..ya sağolsun kaynanam el atıyor hemde baya hızlıdır kendisi..asıl nişan günü önce bize gelri akrabalar,arkdaşalrı ozaman telaş olucak artık sağlık olsun yaa..zaten miasafiröncesi yrouluyorum bide sonrası evi sil baştan yaparım..
ya anlaşamıyıanda yakın uzak farketmiyorda bakıcaz şimdilik ikimizde iyiz karakter olarak:26:
tabiki ikiz anası olmak kolay değil üşenecen şimdiden yorma kendini sonaylarda zorlanırsın zaten..bide inş.doğum sonrası eviniz kreş gib olucek ayyy ne güzel hiç yokken rabbim iki verecek sana 2 ağlama birden 2 kaka birden 2 emzirme birden..değişik bir yaşam vallaasağlıkla doğsunlarda...

sonucum 70 dr iyi dedi 2gün sonra tekrar edicez inşallah yükselir mutluyum yükseleceğine inanıyorum bu yolda uğraşan herkezi Allah bebişlerine kavuştursun benimde tamamına erdirsin amin

Canım inş sonucun katlanarak artarrrr..Ben senden güzel haber almaya öyle aççtımmm kii...Çünkü problem rezerv azlığı olduğundan umut olucan inş bana ve benim gibilere..Maşallah Rabbim devamını nasib etsin..

Dattlummmm ben 3 gündür annemdeyimde, nete ancak kardeşimden kaçırabildiğimde girebiliyorum:) Msn açılmıyor yarın eve gidicem..Acil ise kk ya msj at özelden zahmet olmazsaa.Çokk öptümmm canımm..

Tamam canım hotmail üzerinden web msn aracılığı ile okudum mesajını..Konu anlaşılmıştır.Erken olmuş sanki birazz.Şubat gibi olucakktı..Valla misafirim gelicek gibi duruyorr gelmezzse elini tutupp yanında olmaya bile gelebilirim..Ama şimdi olmazsa daha sonra mutlaka gerçekleştireceğiz eminimm..Öptümm çok..

cook sevindim canım tebrikler,inş.artar degerin merak etme,saglıkla kucagına al inş.

amin inşallah yükselir aynı bende senin gibiyim canım rezerv azlığı olan arkadaşları takip edip negatif alınca kendim almışım gibi üzülüyordum pozitif oluncada çok sevinirdim ümitlenirdim zamanı var herşeyin rabbim hayırlısını versin

inş. bu ay süpriz yap,gerci ne kadar süpriz olcaksa ekşinli gecelerini hep biliyoz

çok sevindiiimmmm canııımmmm tebrik ediyoruuummmm....rabbim kucağına aldığın günleride yaşatsın inşallahhh...bu halay ekibi sanaaaa...
:118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
senin idrar testin negatifti dimiiii....kan testi kapak olsun sanaaaa....

evet canım ya ikiz annesi olmak cooooook zordur eminim,napcam bilmiyorum,korkmuyorum dersem yalan olurilerleyen aylarımdan,dogum sonrasına kadar herşeyden korkuyorum,ama korkunun ecele faydası yok,aman saglıkla dogsunlarda büyürler bi şekilde,çıgırış,bagırış napalımönce saglık,evet bi tane isterken rabbim iki verdi,bu da bizim şansımızikiz isteyen herkese versin rabbimmm aminnn...

maşallah sana da kuzucuğuna da......benim 10.haftam yarın bitiyor. tahmini ne zaman gideyim kii??
saolasın canımm size maşallah valla :) sen şubatın başında git canım benimm haftaya perşembe falan gidersen yapar doktorun :)

alırız canım alırız inşallah oda kendiliğinden hamiş olur ve sndeee dileğim buuuu

saolasın kuzumm aldım da öle çok bişi değil aslında yanii sırf içimdeki alışveriş nefsimi bastırmak için ama haftaya doktordan sonra alcam Allah ın izniyle...sizde sağlıkla kullanın canım benim inşallahhhhhhhhhhhhh

kızlar buluşuyo haa ne güzel:))evet umutluyum u aranıza alın sürtünsün size biraz,bulaşsın inş.onada...selam söyleyin umutluyum a:))iyi gezmeler,bol muhabbetler,dikkat edinde totişlerinizi üşütmeyin

evet canım bulışcazzz kapalı mekanda olcaz ondan üşütmeyiz inşallah aleyküm selam canım.. istanbulda olsan seni de görürdüm canımmm

korkmuyolar buluşuyorlar ya biri erkekse,ya gazozuna ilaç katarlarsa birileri vs...senaryolarım nasıl :86:

Evet bende kutluyorum Allah tamamını erdirsin Canikom darısı bizlere :52:

canım sağol idrarda negatif olunca öyle ümitsiz bekledimki anlatamam dua ettim hep amin inşallah kucağıma almayı nasip etsin rabbim halay ekibide harika içim cıvıl cıvıl oldu bu yolda çok uğraştım inşallah devamı gelir ve tüm isteyenlere allah bebişlerini verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…