bilmiyorum sen ben geldim diye yazınca benimde içimden bir anda böyle yazmak geldi hayırdır inşallahhhh...
msn e bişey yazdım canım... buraya bakarsan msn e de bı bak ......
sanada kolay gelsin canım haftasonun baya yogun gececek,ayy inş.evin fazla dagılmaz:))ben cok üşengecim bu aralar hemen aklıma evin dagılması geldiinş.eltiyle anlaşırsınız,zaten uzaktasınız:))
sonucum 70 dr iyi dedi 2gün sonra tekrar edicez inşallah yükselir mutluyum yükseleceğine inanıyorum bu yolda uğraşan herkezi Allah bebişlerine kavuştursun benimde tamamına erdirsin amin
Dattlummmm ben 3 gündür annemdeyimde, nete ancak kardeşimden kaçırabildiğimde girebiliyorum:) Msn açılmıyor yarın eve gidicem..Acil ise kk ya msj at özelden zahmet olmazsaa.Çokk öptümmm canımm..
Canım inş sonucun katlanarak artarrrr..Ben senden güzel haber almaya öyle aççtımmm kii...Çünkü problem rezerv azlığı olduğundan umut olucan inş bana ve benim gibilere..MaşallahRabbim devamını nasib etsin..
sonucum 70 dr iyi dedi 2gün sonra tekrar edicez inşallah yükselir mutluyum yükseleceğine inanıyorum bu yolda uğraşan herkezi Allah bebişlerine kavuştursun benimde tamamına erdirsin amin
cook sevindim canım tebrikler,inş.artar degerin merak etme,saglıkla kucagına al inş.
saolasın canımm size maşallah valla :) sen şubatın başında git canım benimm haftaya perşembe falan gidersen yapar doktorun :)maşallah sana da kuzucuğuna da......benim 10.haftam yarın bitiyor. tahmini ne zaman gideyim kii??
e o kadar olsun hamilesin cicim...demek buluşuyorsunuz umutluyumu aranıza alın 2 hamile arasında anne olmayı dilesin bulaşsın...
koyun tabii resminizi seni brnyns ı biliyorum ama umutluyumu hiç görmedim...böylelikle görmüş olurum...iyi gezmeler sizeee
slm canım,paşana almısın bişeyler,heveslendim birden:))bende ilk olarak kuzucuklarıma battaniye aldım,maraş tan getirttim,kendim süslüycem bakalım,cinsiyetleri belli olsun da:))misafirlerin geliyomuş,onlar sana iş bırakmazlar zaten yaparlar,sende dinlen fırsatı bulmuşken..ohh 17.hafta ha şuanda bana ne kadar büyük geliyosunuz:))maşallah sizeiyi bak paşamıza:))
kızlar buluşuyo haa ne güzel:))evet umutluyum u aranıza alın sürtünsün size biraz,bulaşsın inş.onada...selam söyleyin umutluyum a:))iyi gezmeler,bol muhabbetler,dikkat edinde totişlerinizi üşütmeyin
kızlar buluşuyo haa ne güzel:))evet umutluyum u aranıza alın sürtünsün size biraz,bulaşsın inş.onada...selam söyleyin umutluyum a:))iyi gezmeler,bol muhabbetler,dikkat edinde totişlerinizi üşütmeyin
çok sevindiiimmmm canııımmmm tebrik ediyoruuummmm....rabbim kucağına aldığın günleride yaşatsın inşallahhh...bu halay ekibi sanaaaa...
: 64: :118::118::118::118::118::118: :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
senin idrar testin negatifti dimiiii....kan testi kapak olsun sanaaaa....
çok sevindiiimmmm canııımmmm tebrik ediyoruuummmm....rabbim kucağına aldığın günleride yaşatsın inşallahhh...bu halay ekibi sanaaaa...
:118::118::118::118::118::118: :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
senin idrar testin negatifti dimiiii....kan testi kapak olsun sanaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?