Evet bende kutluyorum Allah tamamını erdirsin Canikom darısı bizlere: 52:
inş. bu ay süpriz yap,gerci ne kadar süpriz olcaksa ekşinli gecelerini hep biliyoz
misafir geliyo ben cıktım kızlar,size doyum olmaz..iyi geceler..egunalim son ekşınlı gecenide gecir,bugeceyi boş atlama cicim
senin o güzel yüreğini yerim beeeen.Allahım senin yüreğinin istediğini versin hayırlısıylaaaa....
amin inşallah yükselir aynı bende senin gibiyim canım rezerv azlığı olan arkadaşları takip edip negatif alınca kendim almışım gibi üzülüyordum pozitif oluncada çok sevinirdim ümitlenirdim zamanı var herşeyin rabbim hayırlısını versin
canım sağol idrarda negatif olunca öyle ümitsiz bekledimki anlatamam dua ettim hep amin inşallah kucağıma almayı nasip etsin rabbim halay ekibide harika içim cıvıl cıvıl oldu bu yolda çok uğraştım inşallah devamı gelir ve tüm isteyenlere allah bebişlerini verir
korkmuyolar buluşuyorlar ya biri erkekse,ya gazozuna ilaç katarlarsa birileri vs...senaryolarım nasıl :86:
evet canım istanbula iki defa geldim süperdi,zaman cabuk geciyo orda anlamıyosun:))afyon tarafına yolunuz düşerse beklerim
ayyy eguuuuuu valla alemsinnn haa sen gelicektin hani senlede buluşcaktıkk bak şimdi içime kurt düştü ya sen erkek olarsannn
biraz zor ama kısmett düşersek geliriz canım :)
valla ben idrar testi yapmayınnnnnn diye kaç kez yazdım bu topikte hatırlamıyorummm...
çooookk yanılan oldu...boş yere üzdün kendini ve bebeğini...eğer sabırsızlanıyorsak erken bile olsa yinede kan testi yaptırmak daha doğru...
neyse şimdi hamilesinnn çok şükür...ayrıca o ne biçim hamileyim mesajı çok sönük hiç özenmemişsinnn...
kocaman harflerle yazsaydınya hamileyiiimmmm diyeeeee...
eşin biliyo dimiii
topiğe arkadan bi resmimi koyayım yüzümü göstermek yok..bak bakalım erkekmi kızmıyım
sence erkekmiyimmm???
doğru söylüyorsun canım hala inanamıyorum nedense eşimide kanser ettim dondum kaldım gerçekmi şakamı .Benide anlayın ama negatif almaya öyle alışmışımki inanamıyorum hala hamile olduğuma lakin senide tebrik ediyorum güzel tespit etmişsin fakat ruh halimide anlaman lazım
kuzumm bu postlarda sanki bi alınganlık bi sitem bi kırgınlık hissettimm doğru mu ?
deliiii ne alınganlığı beeee....ben alınganlık yapmam direk söylerim ne derdim varsaaa...
kuzum ben sana dayanamam hiiiçççç alıncak ne var ayrıcaaaaa totomu dönmüş resmimi koydumda ondan mı öle sandınnn...
ne bileyimm öle smileysiz düz boş direk al da bak erkek miyim sence falan diince şaşırdımm dedim şüphe etmem den mi böle dedin diye şeettimm yaniii şşaırdım bndeee nyseee mevzu yoksa ii :)
bu aradaaaaaaaaaaaaaaa anammmmmmmmm arkadann bile yettin maşllahhhhhhhhh taş gibisinnn bide yüzünü görsekk herhalde dibimiz düşer maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh tütütütütü Allah nazardannnnn korusun seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben acil çıkıyom canımmm bunu ayrıntılı konuşcam senleee mucx :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?