2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne zaman işe başlayacaksın???
3. aydan sonra uyku hali kalmıyormuşşş...

Son düzenleme:

çok sevindim canım bebişli ve göbüşlü seni ilk kez mi görecekler???
hazırlık yapacam diye yormasaydın kendini

canımcım sen nasılsın napıyosun hiiiççç sesin çıkmıyoooo

ne zaman işe başlayacaksın???
3. aydan sonra uyku hali kalmıyormuşşş...

haftaya salı.... 1 ay ne çabul geçti anlamadım. Ama ben 1 ay daha alacam.. Pazartesi doktora giderim yine alırım.

2'li tarama testime de az kaldı... Allahımın izniyle onlarda temiz çıkar inşallah.

Hülya sen yaptırdın mı canım? birde cinsiyeti ne zaman öğrendin?

egunall

canımm napım datlumm sizi takip ediyorum...

sen napıyosun.. belkı yazamam şimdiden ıyı yolculuklar..
bol bol kafanı dagıt tedavı oncesı moral topla...

haftaya salı.... 1 ay ne çabul geçti anlamadım. Ama ben 1 ay daha alacam.. Pazartesi doktora giderim yine alırım.

2'li tarama testime de az kaldı... Allahımın izniyle onlarda temiz çıkar inşallah.

evet az kalmış canım bu sürede uykunun düzene girmesi zor...raporu uzat yan gelip yat bebeğinle tadını çıkarınnnn ohhhh

egunall

canımm napım datlumm sizi takip ediyorum...

sen napıyosun.. belkı yazamam şimdiden ıyı yolculuklar..
bol bol kafanı dagıt tedavı oncesı moral topla...

teşekkürler canımcım...bende hazırlık yapıyorum azcık...dediğin gibi tedavi öncesi iyi gelecek bana...
sende ne var ne yok bebiş iyimi???

yaa kıskandım walla.. yatıyorum falan..
bende rapor ıstıyorum ne yazıyo raporunda ??

Mrb arkadaşlar Umarım herkes iyidir Herkese güzel haberler alacağı bir hafta diliyorum

Bana da yavaş yavaş heyacan basmaya başladı Yarın doktor kontrolüm var Eğer bir aksilik çıkmazsa Cumartesi günü transferim olacak Sonra bekleki geçsin 12 gün İnşallah sonu güzel ve hayırlı biter

öyle ya napalım babaannem 1ay kaldı eşim götürürüz diye 15 tatii bkletti oda kayınvalidmeler nişan ayarlayınca gönderdik artık o evin bi bireyiydi,bol duasını aldım evde bi sesti bana babaannem..
gıda torbaları dikti,fındıkalırmı kırdı,köfte yaptı attım dolaba sağolsun...
eltimi kaynıma eşim buldu oyüzdende busene burda hep bi tören var,2ay önce sözdü bayramda,şimdide nişan yapılıyor perşembeden damlarlar,c.teside gelen olur kızevinde olcak ama ben,m evde baya kalabalık olur...
hayatım yaırn ve öbürgün boşuz perşembeye kaçardınyani internet deyince korkarlar
beklerim canım ben senden korkmuyorum beni kesmessin demiiankd.an arkdaşımsın aaaaamuayene olasım hiç yok çok yorgunum ne ara gitcem bilmem:26:
eveeettt arkadaşın bir hafta gezenti olcakkk...
2.tedavi öncesi iyi gelecek bana...tabii tedaviye gerek kalmadan hamile kalıyım diyorum bu ay...AMİİİNNN İNŞALLAH MAŞALLAH deyim bariii
AMİNNNNN...dönüşün muhteşem olsun kızz...ekşınalırnın karşılığını al emiii1haftada az be 2gün yol zaten boşver kalsın herifin yalnız
bende doktora gdiermişim aaa hamileisn dermişşş allahım yaa umut bizim ekmeğimizzzvalla nişan falan gündemden kalkar benim bombaylaa

canımm iyidir heralde
çarşamba gunu dr a gıdıcem bende..
benım 2 tane dr um var ... rubella dıye bışey çıkmıştı bende onun için genel tahlıl istemıştı dr o sonuç çıkıcak bıde gıtmışken muayen olum dedim....
bı bakım napıyo keretaaa

süpeerrr ya demek az kaldı bebeğine kavuşmaya...dediğin gibi sonu hayırlı ve bebekli bitsin inşallah

Egunal canım sana da iyi yolculuklar diliyorum Sağlıcakla gider sağlıcakla dönersin inşallah Tedavi öncesi senin için iyi bir motivasyon olacak Sen bu motivasyonla çifter çifter bebiş yaparsın inşallah

çok sevindim canım bebişli ve göbüşlü seni ilk kez mi görecekler???
hazırlık yapacam diye yormasaydın kendini

yok canım gördüler zaten teyzemle hergün görüntülü konuşuyoz :) valla zaten hiççç halim yok 3-4 gündür çok yoğundum gelen giden yemek temizlik acacip yorgunum o yüzden bişi yapmadım dinleniyom :)

canım yaptırdım tabii ben 3lü test zamanına geldim :) 12.haftamdı yaptırdığımda gayet ii çıktı ense kkalınlığıda kan sonuçlarıda sende yaptır.. ikili testte dedi işte doktorum erkeğe benziyo ama kesin değil dedi.. şimdi haftaya salı kontrol 17. haftamda olcam herhalde kesinleşir :)

eltini siz seçtiniz yaniiii kafana göre biridir inşallah...elti iyi olmazsa ortalık fena karışıyodaaaa kendimden biliyorum...
yok kız ben öyle kesip biçmeyle uğraşamam yeşilçam misali gazozuna ilaç atarımmm ama seni bayıltmak teknik olarak bi işime yaramazzz
aynen canım umut edip duruyoruz 7.senemiz yaaaa ondan daha bi umut bastı her yanımı...
valla bu ay bebiş olsun diye ciddi çalıştık herşey tamamdır aldım bebişimi gidiyorum yola dönüncede haberini paylaşırım sizinle...ay inşallah yaaaaa...

tabii bi baktırıver bebişe boş bırakmamak lazım ne de olsa çocuk

Egunal canım sana da iyi yolculuklar diliyorum Sağlıcakla gider sağlıcakla dönersin inşallah Tedavi öncesi senin için iyi bir motivasyon olacak Sen bu motivasyonla çifter çifter bebiş yaparsın inşallah

sağol canım...buna ihtiyacım var gerçekten...ikiz fikri önceden korkuturdu beni ama şimdi çok istiyorum tabii rabbim bilir...

iyi yapmışsın zaten gelen teyzen yabancı değil hatta o sana yardımcı olur...

İkiz olması insanı çok heyecanlandırıyor ve korkutuyor Benim ilk tedavimde bebişlerim ikizdi İnan o heyacanı o mutluluğu anlatamam İlk duyduğum andan itibaren her şeylerini düşünmeye başlamıştım Beslenmelerini yataklarını bebek arabalrını kıskançlık durumlarını vb Enson 1. sınıfa gittikleri okuma yazma süreçlerini düşünmeye başlamıştım Ama malesef kalp atışlarında bir tanesinin kalp atışları duyulmamıştı Ama bu duyguyu yaşamak bile güzeldi

yaa kıskandım walla.. yatıyorum falan..
bende rapor ıstıyorum ne yazıyo raporunda ??

sen de al canım.... valla alıştım tembelliğe. evde işte yapmıyorum. riskli dönemleri atlatayım hele...

maşallah sana da kuzucuğuna da......benim 10.haftam yarın bitiyor. tahmini ne zaman gideyim kii??

ya walla kalkıştım aslında 15 te bir biri gelio temizliğe ama hava kötü zaten camlar silinmicek die bu hata kendim halledeyim dedim.demez olaydım yeni biiti işim.gittikçede kötüleşiomehh seninde başına gelenler insan haber wermezmi dondun kıyamam.bebişimiz nasıl sen nasılsın?
bitti mi pastalar börekler..banada getirsene hem geçmiş olsuna gelirsinbenim temizlik yeni bitti bende bittim:2:çok kötüyüm bi duş alıp yatayım dinleneyim bari...

eet başıma iş çıkardım hasta hasta annem kayınwaldem aradılar demediklerini bırakmadılar iş yapıom die:18:kıyamam onlarada beni düşünüolar ama ah bu titizlik.şimdi işler bitti yatıp dinlencem...

ay tüh keşke kızı bulmasaydınız baksana kaynın evlenemiyo diye kaynanan gidiciymişşş az daha dursaydınız yaaa
ay ne fenayım yaaa...zaten uzaksınız ne kıskanacan arada bir görüşceksiniz ondada iyi geçin gitsin
valla bende kendimden umutluyum bu ay spermler yolu şaşırmazsa yumoşla buluşmuş olmalılar tabii benim yumoşta yolu şaşırmadıysaaa

çok geçmiş olsun canım önce sevin dünyanın en mutlu insanı ol sonra rabbim onları senden alsın çok zor gerçekten...inşallah rabbim onların acısını dindirecek evlatlar nasip etsin bu kez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…