eveeeet ama sen iki kişisinüçümüze kaldıı
topik ikimize kalmış
hııı kıslar ben de varımama iğnedn prolutn depottn kalçam çok yanıyor çıkıyorum size kalsın topikkkk hepinize i geceler ben kaçıyorum uzanmaya devam edicem öptüm hepiniziii
eveeeet ama sen iki kişisinüçümüze kaldıı
olsun yolun sonundakiler çok güzeel yeğen başka birşeyiyi ki arkanı dönmüşsün çok güzel duruyorsun yüzünüde görsek nazar değebilirdi:
taş gibisin yavrummmm..... nerde çektirdin bu resmi?
sana 41 kere diyorum resimde yuzun gözukmuyr birde suratını görsek bayılıcaz demekki çok gusel bır resim süpersin
hııı kıslar ben de varımama iğnedn prolutn depottn kalçam çok yanıyor çıkıyorum size kalsın topikkkk hepinize i geceler ben kaçıyorum uzanmaya devam edicem öptüm hepiniziii
canımcım bugünkü randevunda neler oldu doktor doğuma gitmiş yani bebişi göremedin mi?
yok canım göremedim çok geç gittik nasılsa ordadır die ama doğuma gitmiş
bir gün gelecek senin doğumuna girdiğinde ben bebeğimi göremeden eve dönecem inşallah...
bir gün gelecek senin doğumuna girdiğinde benim randevum olacak ve ben bebeğimi göremeden eve dönecem inşallah...
egunalll sen yarın yola çıkmayacan mıı uykun gelmedi miiii
kociş dışarı çıktı birazdan gelir o zaman uykumda gelir haliyleeeee
biz istikrarlı bi şekilde gün aşırı erkenden uyuyoduk ama dün gece bunu bozduk...aslında dün uykumuz gelmemeliydi ama geldiii....
e bugünde gelmelimi acaba diye düşünüyorum
hadi iyi geceler kızlarr uzun bi zamandan sonra benimde çook uykum vaar
canlar ben çkıyom midem pek hoş değil... güldencim yarın haberleşemessek şimdiden iyi yolculuklar.. hayırlısıyla gidip hayırlısıyla gel, bol bol dinlenip eğlen enerji depola.. paşaları öp benim için... dur ya annem ne derdi bi yere giderken ,, akıllı akıllı git, akıllı gel emi akıllım...sakın eksik akıl olma aklını alırım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?