2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olsun yolun sonundakiler çok güzeel yeğen başka birşey iyi ki arkanı dönmüşsün çok güzel duruyorsun yüzünüde görsek nazar değebilirdi:

taş gibisin yavrummmm..... nerde çektirdin bu resmi?

sana 41 kerediyorum resimde yuzun gözukmuyr birde suratını görsek bayılıcaz demekki çok gusel bır resim süpersin

kızlaaarrr utandıımmmm amaaaa:78::78::78:
çok teşekkürler ne güzel sözler bunlarrr...
akasyacım bu resim aydın sökede gün batımını seyrederken çekildi gerçi gün batımını almamış kociş...gündüz o denize girdik akşam nikah vardı ona hazırlandık kocişimde elinde foto.makinesiyle gerekli gereksiz herşeyi çekmiş...
arada da beni çekmiş hakkını yemiyim yaniii...o da arkamdan
niye arkamdan çektin diye sorunca gün batımı ve sen çoook güzeldiniz dedi...

hııı kıslar ben de varım ama iğnedn prolutn depottn kalçam çok yanıyor çıkıyorum size kalsın topikkkk hepinize i geceler ben kaçıyorum uzanmaya devam edicem öptüm hepiniziii

iyi geceler canımmm...bebeğinle sıkı sıkı sarılın yatın taammııı

canımcım bugünkü randevunda neler oldu doktor doğuma gitmiş yani bebişi göremedin mi?

hııı kıslar ben de varım ama iğnedn prolutn depottn kalçam çok yanıyor çıkıyorum size kalsın topikkkk hepinize i geceler ben kaçıyorum uzanmaya devam edicem öptüm hepiniziii

sende hata yaptın bizde varız diyecektin ben yeğenimi yok saydırmam hakkaten iğneler insanı mahvediyor hadi dinlen bakalım iyi geceler tatlı rüyalar sizeee

yok canım göremedim çok geç gittik nasılsa ordadır die ama doğuma gitmiş

bir gün gelecek senin doğumuna girdiğinde benim randevum olacak ve ben bebeğimi göremeden eve dönecem inşallah...

Son düzenleme:
biz istikrarlı bi şekilde gün aşırı erkenden uyuyoduk ama dün gece bunu bozduk...aslında dün uykumuz gelmemeliydi ama geldiii....
e bugünde gelmelimi acaba diye düşünüyorum

gelsin canım bu sefer adam kendini kullanılıyor gibi hisseder nede olsa ayrı kalacaksınız bi süre bugünde gerçek aşk için olsuun...

canlar ben çkıyom midem pek hoş değil... güldencim yarın haberleşemessek şimdiden iyi yolculuklar.. hayırlısıyla gidip hayırlısıyla gel, bol bol dinlenip eğlen enerji depola.. paşaları öp benim için... dur ya annem ne derdi bi yere giderken ,, akıllı akıllı git, akıllı gel emi akıllım...sakın eksik akıl olma aklını alırım.....

hadi iyi geceler kızlarr uzun bi zamandan sonra benimde çook uykum vaar

tamam cicim sen uyu erkenden uzun zamandır uykusuz kalmıştın ne de olsa

güldürdün beni gece gece...tamam canım aklıma sahip çıkarım nolur nolmaz dimi anneler doğru der...
iyi geceler canım...öpmezmiyim paşalarımı ben.mıncık mıncık etcem onlarııı...kendine ve meleğine iyi bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…