2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm canım testini biraz erken yaptırmışsın sanırım,bazen kişiye göre deger ykselmesi farklı olabilir,bence sen 3 gün sonra bi daha dene,haber ver bize..inş.melegin seninledir..umudunu yitirme,ve kendine dikkat etmeye devam et canım..sevgiler..

cok sevindim canım:))maşallah bebeginde büyümeye devam ediyoduyarsın pıt pıtları merak etme,sen yatmaya,dinlenmeye,bol gıdaya devam etama banada söle bende hiç iştah yok bişey yemek gelmiyo içimden napcam ben ya,akasya ile sana bakıp imreniyorum haanasıl acılcak benim iştah:26:

slm canım epeydir gözükmedin,iyi olmana cook sevindim:))şükür kanamaların gecmiş,sen yine dinlenmeye,yatmaya devam,bebegine ve kendine iyi bak canım..

slm canım epeydir gözükmedin,iyi olmana cook sevindim:))şükür kanamaların gecmiş,sen yine dinlenmeye,yatmaya devam,bebegine ve kendine iyi bak canım..

saolasın canım inş. cumartesi günü güzel haberler getiricez bizde size bıcırığımla hepimiz iyi olalım bebişlerimizde sıhhattli saglıklı

Eniyihekim

Sitesinden doktor ve tedavi hizmetinin kalitesini ve memnuniyetinizi değerlendirebilir,diğer bilgi ve yorumlardan fikir sahibi olabilirsiniz.

Canım ya bende lekelenme filan da yok adet zamanım6 gün gecikti ama içim hala pır pır.Çok inanıyordum bende herşey temiz çıkınca olur inş demiştim dualarınıza çok ihtiyacım var
hayırlısı güselim ,güsel haberlerle gelirsin inşallah...dualarımız seninle..

oh maşallah seni sevmem ama karnındakı pıtırsıcın hatrına seviyorum çatlak hgene dinlen hayırlsıyla kurul şu kanamadan sabahlarıda uyu tamammı bugun gözümden kaçmadı değil

Nesmitt canım arkadaşımdann halen haberr yokk..Umarım sevinçtenn geçç kalmıştırr.Merak etmeye başladımm..

gözün aydın canım git gide düzeliyo inşallah bir dahaki gidişine tamamen kaybolmuş olucak kanama alanı, ayrıca senin bebiş nazlı yapacak bişey yok çekeceğin vae elinden....

tabi kaçıncı gün embriyosu olduguda önemli çıkan değerde. Benimki 3.gün embriyosuydu. Yanlış hatırlamıyosam ataşehirin 5.gün embriyosuydu.

hıı ben bunu bilmiyordum bak canım işmdi içim rahatladı allah razı olsun benim 1 tane emriyoım oluştuğu için salı günü yumurtalarım alındı perşembe transferim oldu yani 2 gün demekki dr onun için dedi

canım benim 12. Gün değerim 81 çıktı dr olması gereken değer dedi bana sizinkiler maşallah yüksek çıkmış

endişe ettme bazı arkadaşlarda tutunma geç olduğu için değer daha az çıkabiliyo önemli olan iki gün sonra yaptırdığında ikiye katlamış olması. ayrıc atebrik ederim bugün mü yaptırdın?

yok canım 2 gün önce yaptırdım bugun 14. Gün fakat dr beni 2. Test için çağırmadı sadece 2 hafta sonra gel dedi

ne demek arkadaşım.. biz burda birbirimize destek için varız dediğim gibi önemli olan iki gün sonra ikiye katlaması. sende ankarılısın galiba nerde yaptırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…