slm canım epeydir gözükmedin,iyi olmana cook sevindim:))şükür kanamaların gecmiş,sen yine dinlenmeye,yatmaya devam,bebegine ve kendine iyi bak canım..
hayırlısı güselim ,güsel haberlerle gelirsin inşallah...dualarımız seninle..Canım ya bende lekelenme filan da yok adet zamanım6 gün gecikti ama içim hala pır pır.Çok inanıyordum bende herşey temiz çıkınca olur inş demiştim dualarınıza çok ihtiyacım var
kızlar biz geldik halen duyamadık pıt pıtlrı kendini göstermiyor rahım belime donuk oldugu için yapıck bırşey yok ama görüyoruz atışınıcok gusel çok rabbım herkese nasıp etsın inşallh kanama bolgesi incelmş ama halen risk var yatıcm 10 gun sonra tekrr gidiyoruz işte böyleee hı birde bebem buyumuş kocaman olmuş 10 mm cik
Kızlar acil cvp verirseniz çok sevinirim 12. Gün beta hcg değeriniz kaç çıktı
678,2 idi benim canım
canım benim 11.gün 167 13.gün 417 idi
kızlar biz geldik halen duyamadık pıt pıtlrı kendini göstermiyor rahım belime donuk oldugu için yapıck bırşey yok ama görüyoruz atışınıcok gusel çok rabbım herkese nasıp etsın inşallh kanama bolgesi incelmş ama halen risk var yatıcm 10 gun sonra tekrr gidiyoruz işte böyleee hı birde bebem buyumuş kocaman olmuş 10 mm cik
tabi kaçıncı gün embriyosu olduguda önemli çıkan değerde. Benimki 3.gün embriyosuydu. Yanlış hatırlamıyosam ataşehirin 5.gün embriyosuydu.
canım benim 12. Gün değerim 81 çıktı dr olması gereken değer dedi bana sizinkiler maşallah yüksek çıkmış
endişe ettme bazı arkadaşlarda tutunma geç olduğu için değer daha az çıkabiliyo önemli olan iki gün sonra yaptırdığında ikiye katlamış olması. Ayrıc atebrik ederim bugün mü yaptırdın?
hıı ben bunu bilmiyordum bak canım işmdi içim rahatladı allah razı olsun benim 1 tane emriyoım oluştuğu için salı günü yumurtalarım alındı perşembe transferim oldu yani 2 gün demekki dr onun için dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?