Hemen baktım Alman malı ve 40 mus sizin orda ne kadar ???
Canım benim üzülme ümidinide yitirme sen başlamadan önce genetik kan pihtilasma ve 56cd immun killer yani bağışıklığına baktirdinmi?????
canım bilemedimki... moralini bozmak istemem ama durum pek parlak değil.. ama rabbim okadar büyükkü neden olmasın en erken 11gün yaptır o yüzden 3gün sonra tekrar yap testi sen baya erken yapmışsın o yüzden de sonuca güvenemiyorum.
Pazartesi günü 3. gün ambriyosu tranfer ettiler( kalbim sıkışıyor resmen) eşim de cumaya kadar iş gezisinde yalnız başına çatlıyacam ama yine de pozitif düşünmek için kendimi zorluyorum.Sonucum 0.100 çıktı
yaa kızlar ataşehirden hbr varmı hiç ben uzun zamandır denk gelmedım kendisine onunda benım gibi şikayetı vardı ya kanama gibi hbri olan varmı ben merak ediyorum ataşehir i
merhaba kızlar bende yeni geldm işten aynen aktif sigara kullanıcısıydım. şimdi canım istemiyor ama öğrendikten sonra ben de arada bir tane ama günde en fazla bir tane içtim. dr.umdan da kilo aldığım için fırçamı yedim. bakalım sonrasında ne olacak :)))
benim en son bildiğim kanaması durmuş ve durumu iyiydi ama yatarak zaman geçiriyodu
ama sen cok erken yapmışsın ki testi bence.. bana dr 12 gundn önce yaptrma kanda çıkmaz demıştı ben 10.gun yaptrdım cıktı ama doğru değil bence 2gun daha bekle be cnm umutsuz olma lütfen hayrlısı olsun sıkılma lutfen bebişinide uzme tammı o senınleeeee
t ederim cnm yaaa m ettim aklıma geldı sevındım kanama durmasına bakalım sabah öğrenıcz bızım kanama alanı nasıl olmuş dua edın bıze de
yaa kızlar ataşehirden hbr varmı hiç ben uzun zamandır denk gelmedım kendisine onunda benım gibi şikayetı vardı ya kanama gibi hbri olan varmı ben merak ediyorum ataşehir i
eveet çok güzeller canım hamile arkadaşlar alsın bence inşallah en yakın zamanda giymek bizede nasip oluuuurCanım beniiim amiiin inşallaaah
Hamile kreasyonlarının yakın takipçisiyim.Rabbim hepimize giymeyi nasip etsin inşallah.
Eki Görüntüle 333158
Eki Görüntüle 333159
Eki Görüntüle 333160
Eki Görüntüle 333157
Eki Görüntüle 333161
Bayılıyorum bu t-shirtlere :) Çok şirinler
geçmiş olsun canım duact diye bir ilaç var öksürüğe boğaz ağrısına falan çok iyi geliyor üstelik etkisini hemen gösteriyorkızlar nasılsınız?benim grip tam gaz dewam edio.dün akşam acile gittik ilaçlarımı aldım geldim.ama bi öksürük var ölcem yani içim dışıma çıkıo.cumada istanbula gitcem bu halde zor olcak yani ama yapcak bişi yok.ee sizde ne var ne yok?
üzüldüm canım yaa senin normal test günün yarın değilmiydi öyleyse bence yarın doktorunu ara testi yaptırdığını ve sonucu söyle en doğru bilgiyi o verir hakkında hayırlısı olsunn...Arkaşlar kan tahlili yaptırdım.Aslında hemşire yarın yaptır demişti ama dayanamadım sonuç maalesef negatif.Sayıyorum da geçen ptesi olmuştum transfer bugün 9. gün tekrar yaptırsam mı?
Yumaky
canım umudunu yitirme,tekrar yaptır testi.çok dua et canım ben duanın gücüne çok inanıyorum.
bende idrarda çıkmayınca çok üzülmüştüm.bide kahverengi leke gelince tamam bitti bu iş dedim ama sürekli dua ettim.çok şükür hamileyim.
nasılsın canım bebiş nasılaman iyi olun iyi bak bebişe özledim burayı yaf
üzüldüm canım yaa senin normal test günün yarın değilmiydi öyleyse bence yarın doktorunu ara testi yaptırdığını ve sonucu söyle en doğru bilgiyi o verir hakkında hayırlısı olsunn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?