2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim üzülme ümidinide yitirme sen başlamadan önce genetik kan pihtilasma ve 56cd immun killer yani bağışıklığına baktirdinmi?????

Hayır hiç öyle birşey önermediler bende rezerv azlığı vardı ama esas sıkıntı eşimdeydi o yüzden bana birşey demediler sulu utrason ve hsg çektirdim.

Çok sağol arkadaşım içimi rahatlattın en azından eşim gelene kadar biraz daha ümit oldun.Allah razı olsun Tabii bana destek olan tüm arkadaşlara teşekkürler

ama sen cok erken yapmışsın ki testi bence.. bana dr 12 gundn önce yaptrma kanda çıkmaz demıştı ben 10.gun yaptrdım cıktı ama doğru değil bence 2gun daha bekle be cnm umutsuz olma lütfen hayrlısı olsun sıkılma lutfen bebişinide uzme tammı o senınleeeee

yaa kızlar ataşehirden hbr varmı hiç ben uzun zamandır denk gelmedım kendisine onunda benım gibi şikayetı vardı ya kanama gibi hbri olan varmı ben merak ediyorum ataşehir i

yaa kızlar ataşehirden hbr varmı hiç ben uzun zamandır denk gelmedım kendisine onunda benım gibi şikayetı vardı ya kanama gibi hbri olan varmı ben merak ediyorum ataşehir i

benim en son bildiğim kanaması durmuş ve durumu iyiydi ama yatarak zaman geçiriyodu

inşallh 1 tane bile içmezsın tatlım ben tarnsfr sonrası içmiştim 1 tane sonra ögrendıgım gun de bıraktım zaten midem bulanıyr hafıf ten ama kilo ben de bırdn aldım bırakınca inşallh daha cok kilo almayız walla eşim ay ne gusel oldun böyle diyor şimdilk hoşuma gıdıyrda ilerki aylarda ne olur bılmıyorumm olsun ama ben mutlu bır şişkoyummm

çok sağolasın bende aslında hiç olumsuz duygular taşımıyordum hatta erkek olarak bekliyordum konuşuyordum onunla elini tutmaya çalışıyordum çok üzüldüm taniyonumdüştü sanki ben en iyisi 12. güne kadar bekleyeyim duaya devam çok teşekkürler

t ederim cnm yaaa m ettim aklıma geldı sevındım kanama durmasına bakalım sabah öğrenıcz bızım kanama alanı nasıl olmuş dua edın bıze de

inşallah canım... inşallah kanama alanı küçülüp kaybolmuştur.. dualarım seninle... hayırlı haberlerle gel...

canım uzanıyorum bol bol bıcırığım iyi olsun diye hadi bakalım yarın bzie güzel haberler getirin bizde cumartesi gitcez doktora kanama alanı ne durumda diye

Yumaky
canım umudunu yitirme,tekrar yaptır testi.çok dua et canım ben duanın gücüne çok inanıyorum.
bende idrarda çıkmayınca çok üzülmüştüm.bide kahverengi leke gelince tamam bitti bu iş dedim ama sürekli dua ettim.çok şükür hamileyim.

arkadaşım dualarımız hep seninle rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin bebişini size bağışlasın....

eveet çok güzeller canım hamile arkadaşlar alsın bence inşallah en yakın zamanda giymek bizede nasip oluuuur

geçmiş olsun canım duact diye bir ilaç var öksürüğe boğaz ağrısına falan çok iyi geliyor üstelik etkisini hemen gösteriyor

Arkaşlar kan tahlili yaptırdım.Aslında hemşire yarın yaptır demişti ama dayanamadım sonuç maalesef negatif.Sayıyorum da geçen ptesi olmuştum transfer bugün 9. gün tekrar yaptırsam mı?
üzüldüm canım yaa senin normal test günün yarın değilmiydi öyleyse bence yarın doktorunu ara testi yaptırdığını ve sonucu söyle en doğru bilgiyi o verir hakkında hayırlısı olsunn...

Canım ya bende lekelenme filan da yok adet zamanım6 gün gecikti ama içim hala pır pır.Çok inanıyordum bende herşey temiz çıkınca olur inş demiştim dualarınıza çok ihtiyacım var

üzüldüm canım yaa senin normal test günün yarın değilmiydi öyleyse bence yarın doktorunu ara testi yaptırdığını ve sonucu söyle en doğru bilgiyi o verir hakkında hayırlısı olsunn...[/QUOTE]

Yaaaaa

üzüldüm canım yaa senin normal test günün yarın değilmiydi öyleyse bence yarın doktorunu ara testi yaptırdığını ve sonucu söyle en doğru bilgiyi o verir hakkında hayırlısı olsunn...

Yaaaaa[/QUOTE]

canım üzmek için demedim ama en doğrusunu doktorun bilir dualarımız seninlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…