2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım geçmiş olsun limonun sık içine biraz kahve koy onu ye bak nasıl kesiliyo ve bol su iç

Canım çok sağol dün onu yaptımm leblebi falan yedim sadece Elhamdulillah kesildi ama gece sancıı yapptı karnımmm falann.Birde halenn karnım ağrıyorr vücudum kırılıyorr..Yattıp dinlendim bende 2 gündür..

Merhaba,

Bende 29 aralıkta başladım tedaviye, bugün transferimin 13.günü HCG: 537 çıktı, çok mutluyum sizlerle de paylaşmak istedim.
allah tamamına erdırsın inşallh hayrlısı olsun tebrık ederım süper bır deger
canım benim 12. Gün değerim 81 çıktı dr olması gereken değer dedi bana sizinkiler maşallah yüksek çıkmış
cnm benım de 10.deger 72 çıktı 12.gun 140 yakındı önemli olan bence 2 ye katlaması sen en kısa zaman da tekrar kan testı yaptır bıze de hbr ver hayırlı olsun rabbım tamamına erdırsın inşallh
gözün aydın canım git gide düzeliyo inşallah bir dahaki gidişine tamamen kaybolmuş olucak kanama alanı, ayrıca senin bebiş nazlı yapacak bişey yok çekeceğin vae elinden....
evet tatlım yaa çok nazlı olucak çekiceğimz var bıdırcıktan bizi çıldırtıck kesın elimde terlik yapma dur evladım diye kesin bağırtıcak bizi eğlenceli gunler gelicek inşallh ee ben zamanında pek buyuk konştum rabbım al sana diyor kızlar buarada ben hiç uslu tup bebeğe denk gelmedim kaç tane tanıdıysam hepsi felaketti rabbım yardımcımz olsun diyoruminşallh cnm dediğin gibi geçer en kısa zamanda kanama alanı

ahh erva cım ahh yemek yemek güzel fakat benm de az da olsa başaladı bulantı ama kendimi zorlayıp yağsız seyler yıyorum daha cok meyve yiyorum ay cnm nasıl kebab istiyor ama yemiyorum balıktn hafıf tiksindim gıbı yemekler de az kokmaya başladı bana sen de kendini zorla bırazda olsa cnmm ben bol yoğurt yiyorum içine peksimet kırıyorum iyi geliyr mıdeme inşallh en kısa zaman da iştahın açılır cnmmm

oh maşallah seni sevmem ama karnındakı pıtırsıcın hatrına seviyorum çatlak hgene dinlen hayırlsıyla kurul şu kanamadan sabahlarıda uyu tamammı bugun gözümden kaçmadı değil

arkadaşım dualarımız hep seninle rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin bebişini size bağışlasın....

sen gerçkten komik bir kadınsınsen uğraşmasana benımle dalga geçiyorsun 1 iştah açık diye 2 sonra sabh uyuyorum diyee dalga geçmişsin dun hıııcadı suuu sana elimi uzatıyorum hadi barışalım:92::92: bırdaha ugraşma benımlee ama bu sefer saçını çekerimmm

canım nasılsın? ne alemdesin? keyifler nasıl? kocişe yediriyonmu keçi buynuzlarını:)))))

tatlım sen ne yapıyon? gerçi okudum yazdıklarını çok şükür iyiye gidiyosunuz senin bebiş de karasu nunki gibi nazlı.. çok peşinden koşturacak seni çok.....

arkadaşlar sizleri takip ediyorum ama yazmıyordum.
benim de canım hiçbişi yemek istemiyor Midem de bulanmıyor ama iştahım kapandı..

tatlım sen ne yapıyon? gerçi okudum yazdıklarını çok şükür iyiye gidiyosunuz senin bebiş de karasu nunki gibi nazlı.. çok peşinden koşturacak seni çok.....

biz bu bebekleri büyük dualar maddi manevi fedakarlıklarla allahımın izniyle sahip oluyoruz kosarız artık ben simdide cinsiyetini merak edıyorum bıcırığımın iyiyiz teyzesi yarı yarıya azalmıs dedi kanama alanı cumartesi randevuda ne diyecek bakalım

Selam kizlar bugün kan pihtilasma sonucum geldi ve malesef kan pihtilasmasi var düsünebiliyormusunuz doktorlarin hic biri bu teste gerek yok dedi ben yinede yaptirdim ve sonuc bendede var aglayabilirim yahuuuuuuuu Faktor 4 yani devamli kontrol altinda olma gerekiyor hamilelik sürecinden. Benden herkese tafsiye bu testi kesin yaptirin tüp bebege baslamadan önce özel hastaneler bile gerek duymayabiliyor düsüklerden sonra bu testlere yönlendiriyor sakin düsügü beklemeyin tedaviye baslamadan önce tüm testleri yaptirin. Hic olmazsa insan biliyor var mi yok mu diye emin girebiliyor allahtan yazin tedavime baslamamisim baslasaydim kesin düsükle sonuclanacakti piskolojik olarak yipranacaktim valla yahuuuuu bundada var demek ki bi hayir böylece sizin sayenizde ögrenmis oldum. Sizleriiiiiiiiiiiiii cooooooooooooook seviyorum. Bagisiklik sistemimede bakmislar orda sorun yokmus. Bana ehliyet gibi kart verdiler tüm bilgilerim yaziyor icinde ne tür pihtilasma oldugunu.

Evet dogru canim bizim burdada 20 yuro sonradan düzelttim 20 yuro diye sizce faydasi varmidir ?????????? ve önceden kullanilmasi gerekirmi?????

Benim kullanan arkadaslarım cok memnunlar bende ondan bunu düşünüyorum. Zaten 3. Ay mı 4. Ay mı o zamandan sonra sabah aksam sürmen lazım ve lahusalik döneminde de....

Benim kullanan arkadaslarım cok memnunlar bende ondan bunu düşünüyorum. Zaten 3. Ay mı 4. Ay mı o zamandan sonra sabah aksam sürmen lazım ve lahusalik döneminde de....

Anladim daha önce baslasakda olur degil mi vucudumuz yumasak olur böylece kasinmayiz hic demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…