canım geçmiş olsun limonun sık içine biraz kahve koy onu ye bak nasıl kesiliyo ve bol su iç
canım senin ikiz felanmıydı
tabi kaçıncı gün embriyosu olduguda önemli çıkan değerde. benimki 3.gün embriyosuydu. yanlış hatırlamıyosam ataşehirin 5.gün embriyosuydu.
allah tamamına erdırsın inşallh hayrlısı olsun tebrık ederım süper bır degerMerhaba,
Bende 29 aralıkta başladım tedaviye, bugün transferimin 13.günü HCG: 537 çıktı, çok mutluyum sizlerle de paylaşmak istedim.
cnm benım de 10.deger 72 çıktı 12.gun 140 yakındı önemli olan bence 2 ye katlaması sen en kısa zaman da tekrar kan testı yaptır bıze de hbr ver hayırlı olsun rabbım tamamına erdırsın inşallhcanım benim 12. Gün değerim 81 çıktı dr olması gereken değer dedi bana sizinkiler maşallah yüksek çıkmış
evet tatlım yaa çok nazlı olucak çekiceğimz var bıdırcıktan bizi çıldırtıck kesın elimde terlik yapma dur evladım diye kesin bağırtıcak bizigözün aydın canım git gide düzeliyo inşallah bir dahaki gidişine tamamen kaybolmuş olucak kanama alanı, ayrıca senin bebiş nazlı yapacak bişey yok çekeceğin vae elinden....
cok sevindim canım:))maşallah bebeginde büyümeye devam ediyoduyarsın pıt pıtları merak etme,sen yatmaya,dinlenmeye,bol gıdaya devam et ama banada söle bende hiç iştah yok bişey yemek gelmiyo içimden napcam ben ya,akasya ile sana bakıp imreniyorum haa nasıl acılcak benim iştah:26:
oh maşallah seni sevmem ama karnındakı pıtırsıcın hatrına seviyorum çatlak hgene dinlen hayırlsıyla kurul şu kanamadan sabahlarıda uyu tamammı bugun gözümden kaçmadı değil
arkadaşım dualarımız hep seninle rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin bebişini size bağışlasın....
günaydınlar topiğin güzel annneleri ve annne adaylar bugun perşembe yarın yolculuk var istanbulda yağmur yağıyor sizi seviyorum
canım ya bende zayıf değilim 57 kiloyuma ama bende tuzu çok severim ama şimdi azalttım ben avucumun içine tuzu kayar inek gibi yalarım ama çok zaarlı
kafana su kadar taş düşsün emikızım senin işin gücün yokmu niye benimle uğraşıyon sen gitt yemek ye yok egunele şikayet edecekmiş yok şöyle yok böyle aaaaaaaaaaaaa ben sıkıntıya gelemem
canım nasılsın? ne alemdesin? keyifler nasıl? kocişe yediriyonmu keçi buynuzlarını:)))))[/QUOTE
iyi diyelim iyi olalim güzelim ben hala belkilerle yasiyorum esim ilaclara ve keci boynuzuna devam ediyor ama bir sonuc yok maalesef bügün mens oldum hayirlisi olsun diyorum eskiden hastalaniyorum diye cok üzülüyordum simdi düsünüyorumki hastalanmakda saglikli oldugumuzun bir göstergesi hamdolsun. biz bekliyoruz canim dr genetik yapalim dedi kan verdik onun sonucunu bekliyoruz hayirlisisyla bir gelsede bizde tedaviye bir baslasak cok yoruldum her ay acaba demekden testin cevabida 6ile 8 haftada belli oluyormus cok uzun yani((bende bu arada sizin yazdiklarinizi okuyorum hamile haberlerine seviniyorum... rabbim bu günümüzü aratmasin size imreniyorum ne güzel annelik icin adimlarinizi attiniz rabbim kucaginizada almayi nasip etsin insallah bizlerede dualarinizi eksik etmeyin canim bugünlerinizin tadini cikarin:)))
canım nasılsın? ne alemdesin? keyifler nasıl? kocişe yediriyonmu keçi buynuzlarını:)))))[/QUOTE
iyi diyelim iyi olalim güzelim ben hala belkilerle yasiyorum esim ilaclara ve keci boynuzuna devam ediyor ama bir sonuc yok maalesef bügün mens oldum hayirlisi olsun diyorum eskiden hastalaniyorum diye cok üzülüyordum simdi düsünüyorumki hastalanmakda saglikli oldugumuzun bir göstergesi hamdolsun. biz bekliyoruz canim dr genetik yapalim dedi kan verdik onun sonucunu bekliyoruz hayirlisisyla bir gelsede bizde tedaviye bir baslasak cok yoruldum her ay acaba demekden testin cevabida 6ile 8 haftada belli oluyormus cok uzun yani((bende bu arada sizin yazdiklarinizi okuyorum hamile haberlerine seviniyorum... rabbim bu günümüzü aratmasin size imreniyorum ne güzel annelik icin adimlarinizi attiniz rabbim kucaginizada almayi nasip etsin insallah bizlerede dualarinizi eksik etmeyin canim bugünlerinizin tadini cikarin:)))
amin diyorum canım amin... rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.... dilerim en kısa zamanda tedaviye başlar ve meleğine kavuşursun.. ve o zaman bu sıkıntılı günleri unutur mutlu mesut yaşarsınız bebişinizle...
amin diyorum canım amin... rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.... dilerim en kısa zamanda tedaviye başlar ve meleğine kavuşursun.. ve o zaman bu sıkıntılı günleri unutur mutlu mesut yaşarsınız bebişinizle...
canimcim senden birsey rica edicem duyduguma göre dietisyene gittin sana bir liste verdi bugün bende karar verdim diet yapmaya bana listeni özelden yazabilirmisin canim cazip gelirse deniycem hemen bugün yazarsan sevinirim canim hazir karar vermisken hemen basliyayim diyorum simdiden tesekkürler seker:_)))
tatlım sen ne yapıyon? gerçi okudum yazdıklarını çok şükür iyiye gidiyosunuzsenin bebiş de karasu nunki gibi nazlı.. çok peşinden koşturacak seni çok.....
Hemen baktım Alman malı ve 40 mus sizin orda ne kadar ???
40 tl :)) canimmm
Kızlar acil cvp verirseniz çok sevinirim 12. Gün beta hcg değeriniz kaç çıktı
Benim 10. Gun 132 12. Gun de 242 çıkmıştı. 14. Gun de de 666
Benim 10. Gun 132 12. Gun de 242 çıkmıştı. 14. Gun de de 666
Evet dogru canim bizim burdada 20 yuro sonradan düzelttim 20 yuro diye sizce faydasi varmidir ?????????? ve önceden kullanilmasi gerekirmi?????
Benim kullanan arkadaslarım cok memnunlar bende ondan bunu düşünüyorum. Zaten 3. Ay mı 4. Ay mı o zamandan sonra sabah aksam sürmen lazım ve lahusalik döneminde de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?