2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı cumalar topiğin güzel anneleri ve annne adaylar nasısınız akşam hiç sohbet etmemişsinz sadece 4 sayfacık var

Su cum nerdeki bu karasu acabaa..Gene yedi yedii uyuyorr herhaldee

Herkeze hayırlı cumalar kızlarrrr..Rabbimmm dualarımızı kabul etsin inşş.Meleklerimizi bir an önce göndersinn..Gönderdiklerine de sağğlıkla doğmak nasibb etsinnn...

günaydın kıslar.
akasya 1978
canım şu diyet listenden bahsedermisin.benimde kilo sorunum var tedaviye başlamadan önce dukan diyetiyle 14 kg verdim.2 kg ı tedavi sırasında geri geldi. yaptığım diyetin hamileler için uygulaması var.ben onu uygulamayı düşünüyorum ama çokda kasmak istemiyorum kendimi.sende bahsedersen karma bişiler yaparım :)

dün test yapan arakadaşları çok merak ediyorum inşallah güsel haberlerle gelirler....

hanımlar dünden beri bende agrı vardı,hem karnım hem alt tarafım agrıyodu,hani idrar yollarını üşütürsünüzde agrır,acır ya aynen öle,üşüttüm diye düşündüm..dün bişey yoktu sadece idrarımı yaparken yanma ve acı vardı..bugün sabah tuvalete girdigimde idrardan sonra bikac damla kahverengi akıntım oldu..sonra uzandım ama agrılarım devam ediyodu hele aşagı tarafım daha cok agrıyodu bi saat sonra tekrar tuvalete gittim ben idrar yapcam sanıyodum ama bi baktım kahverengi akıyopeceteye sildim bi kac damla kan gibi geldi tabi ben cok korktum başladım aglamaya,eşimi aradım hemen,o da eve geldi hem tüp hem normal dr muzu aradık korkulcak bişey yok normal dediler..normal dr muz PROLUTON DEPOT vermişti zaten onu yap dedi eşime,eşimde yaptı ama nasıl acıdı,yandı anlatamam(şimdi bi saat dinlendim ve hemen size sormak istedim korkulcak bişey yoktur dimi(bi de sizinde kanamanız oluyodu ya aşagı tarafınızda agrı acı yanma gibi şikayetleriniz varmıydı merak ettim??lütfen cevaplayın..korkuyorum ve üzgünüm kanamam lekelenmem olmadı diye sevinirken kuzucuklarıma bişey oldu,olcak diye ödüm koptu hala daha şoku atlatamadım..:43eşimde panik oldu,beti benzi attı..inş.korkulcak bişey yoktur,igne rahatlattı diyebilirim karnım okadar cok agrımıyo hafif bi agrı kaldı..şimdiden teşekkürler...

cnm cok g olsun ama korkma ben artık bu konuda tecrube kazandım şaka gibi kaç kere dr koştuk paldır küldür sen raht ol ama sakın kıpırdanma fazla yat dınlen ahhh o proluton depot ah o ne iğnedir öyle ben suna kadar 3 gunde bır vuruluyrdum dun dr um 5 gun de 1 de ve galiba 5 aylık olana kadar da devam dedi zamanla kaban da beze oluyor benm sol taraf iptal olmuş durum da yakındır sağ tarfta bıtıcek op zaman nerden vuruluck bılmıyorum ben ben cnm bılıyrsun adet olmuş gibi oldum gecen perşmbe 5 tane pet değiştrdim sükür bırdaha olmadı ama benm kanama alanım var keseye yakın sen de bunu kontrl olmadn bılemezsın ki benım de çok ağrılarım oluyor du hatta gecen hafta ben bacaklarımı kasığıma doğru çekemiyrdum toplayıp oturamıyrdum bacagımı yanıyordu kasıgım altım acıyordu şükür ama 1 haftadr rahatım adet olucak gibi sancım vardı benım guselce dınlen hıç kalma dolanma cok ortalıkta cnm o iğne cok kuvvetli korkma birşey olmaz

canım gecmiş olsun bende bugün ilk lekelenmemi yaşadım cok korktum amacırcıra muz da iyi gelir aklında olsun..canım ben uşaklıyım ama afyonda oturuyorum,tutturamadın yani:))öptüm

cok sagol canım,biliyosun bende hiç böyle bi problem olmamıştı,bugün olunca ödüm patladı,nasıl agladım anlatamam(bu nasıl bi korkudur,leke akıyo,kan lekesi görüyosun ve içinde yavruların var bişey yapamıyosun(evet canım bende dünden beri anormal bi agrı vardı zaten,hele şu aşagı tarafım resmen kopartıp atasım geldi..dr larımızda korkmayın dediler,15 gün sonra gelin dedi dr..bişey olsa cagırırdı zaten paradan mı kaccak..bende aynen öle yapıyom canım sadece size sormak için bil in başına oturdum,yatıp dinlencem,ayy ne igneymiş öle ya resmen eşim yaparken agladım,cok agır bakalım benim toto ne olcak..bizede 3 günde bir dedi dr..rabbim kolaylık versin şu 9 ay bi gecse bi gecse,sagsalim kucaklarımıza bi alsak,,bu korkular ozaman bitcek..

sizi gidi cadılar sizi demek sen de katıldın benımle uğrşma grubuna yemkmiş sabaha kadar ayaktayım cicim ben benım uyku gibi bir sorunum yok şükür benım sıpa benı ayakta tutuyr hıhıve hadi gözunuz aydın başladı benm bulantılarım çok yiyemıyorum artık benküstümmm size inşallah siz ben den daha coook yemek yiyn ve koca göbekli şişko hamiş olunnşimdi size özel sana ve su için elimi açıp dua ediyorum göbişinize en kısa zaman da bebek kaçsın ve şişko hamiş olun amin

cnm senı o kadar iyi anlıyrm ki ama sakın endişe etme kötü düşünme yaramaz olucak bunlar ben dun size yazdım ben hiçö uslu tup bebe görmedim diyeyandık şimdiden bızı hizzaya sokuyor sıpalar sen rahat ol cnm ben ilk o iğne dn vuruldugum gun sandım ki felç oldu sol tarafım rabbım yardım etsin dua et bol bol ve sakın çok kalkma dolanma ortada cnm benm ciddi agrım vardı benı en cokta korkutn oydu ve sonradan gelen kırmızılar çok korkunçtu pet koydum duşunsene idrar yapıyrm wc kırmızı ağlama sakın bakıck bırı varsa hemen ara gelsin yemeğini bile yatakta ya 1 kaç gun dikkat et ciddi bur konu aslın da bu lekenme kanam ben dr en son söyledi yuzume bız kanama sevmeyız iyi değildir diye ve hemen cağırdı aslında sen de gitsen dr için raht eder be cnm bana annem bakıyr uzun zaman dır ben hiç kalkmıyrm cnm uzatıyrm şimdi ayakları koltuk kolunda laptp öyle yazıyorum cnm hep gunduz koltuktaym gece yatakta ayaklarımn altında yastık var güsel beslen buarada cnm bana dr um bunları söyledi duşuk tehlıkesidir bu kanamalar ona göre sadece wc yemek va duş serbest demişti cnm ve dun aynı şeyi tekrar söyledi halen devam diyor risk yatıcksın

cnm buarada bırde bana hergun progestan 50mg iğne verdi birde progestn fitil gunde 3 tane ben bırk diyene kadar devam dedi ay sen buarada afyon dasın demek biz her kış sık sık korel termale geliyoruz fakat bu kış hiç biryere gidemiyoruz ben cok sevıyorum korel i ne kadar şanslısın yaa keşke izmir de öyle bir merkez olsa

hayırlı cumalar topiğin güzel anneleri ve annne adaylar nasısınız akşam hiç sohbet etmemişsinz sadece 4 sayfacık var

uyanıgım gıcık o ben 5 le 7 arası kesin ayaktayım ben her gun m etme talım sen pireleri öpüştürürkn ben dolanıyrm evde sadece şanslısın bu sabah vınn bulamadım annem kaldırmış sen neden uğraşıyorsun ki benımleeeeee senı egunale şikayet edicem sana ceza versinn

canım benim bencede önemsizdir ama icin rahat etmıyorsa gıt bı bebısını gorunce ıcın rahatlar benımde kanamam oldu düşük riskim var biliyorsun ama benim kanamam 1-2 damladan ibarte degıldı o gun kesıldı kanamam ama durmadım gece oldugu ıcın en yakın doktora gıttım senınkının onemlı degıldır gıbı gelıyor ama stresten kotu bısey yok bı doktora gıt bebegını gor ve doktordan dınle bu stresı at bence

tatlım bunu soylemek ıstemezdım ama benım doktorumda onemlı degıl yat dınlen fitile devam dedi ama bıcırığımın etrafında kanama alanı varmıs ben senın yerınde olsam doktora gıderdım

kız ben yemek komasına girip kalkamamasından korkuyorum

canım korkma ya korusun rabbım egunal dediği gibi kardeşini hatırlamıyomusun herkesde bu sorunlar oluyomuş sen bol bol dua et

canım farkındaysan herkesi örgütlüyom senin sıpa ilerde sorun yaşama diye seni alıştırıyo bak annesini seviyo ay canım bulantın başlaamsaydı seni zaten doğuma vinçle götürecektik vincide ben sürecektim doğum hediyesi benden olaun

şimdi utandım bak bu kadar lafa karşılık duanı çok beğendin be aaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiin diyorum :103::103::103::103:

Merhaba,

Ben de çikolata kistine bağlı seconder infertilite sorunu var, 14 ocakta transferim oldu, 26 Ocakta tahlil yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim

canım tebrik ederim rabbim tamamını erdirsin

Son düzenleme:

pirelerimi senmi topluyodun kızım annende benden yana bakmillstonede benim yanımd ha haha ha

canım gecmiş olsun bende bugün ilk lekelenmemi yaşadım cok korktum amacırcıra muz da iyi gelir aklında olsun..canım ben uşaklıyım ama afyonda oturuyorum,tutturamadın yani:))öptüm

Canım benimm çook geççmiş olsunn.Bol bol yat dinlenn..Ben senin antalyada tüp yaptırdığını ve Afyonda oturduğunu aslında biliyorumm ama profiline bakıpta yazıyim demiştimm.Yaşadığı şehirr Uşak yazınca yanlış hatırlıyorum demekki diyim Uşakk diye yazmışştımm.Sende o zamannn yaşadığın şehiri değiştirr kuzuuuuuuuummm..Öpüyorumm çokk mübarek cuma günündee Rabbimm senide melekklerinide koruusun inşş..Öpüyorumm çokk.

canım bu arda sen ne geziyosun burda git kendi topiğne ne olsu sarmadımı orası kimse yok dimi incin top oynuyo hergün takip ediyommmmmmmmmmmm

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmm benimmmmmm.Valla şaka bir yana ben zaten 1,75 boyundayımmm inşş Rabbimm nasib ederde hamile kalırsammm kapılarrdann geçemicemm diye çook korkuyorummm ama inşş Rabbimmm seninnn dualarını kabul ederde Su ile benn deee koca göbişşşliii fotolarımızı paylaşırız birr günn..Yerim benn senii yaaaaaaaaaaaaaaaaaa..Çookk tatlısısınnn çokkkkkkkkkkk..

Geçmiş olsun diyelim, bence de korkulacak birşey yok, bebek rahimde tutunmaya çalışrken rahim duvarında bir kılcal damara denk gelince oluyormuş bu. Benim ilk hamileliğimde bu lekelenmeleri yaşadım ama hiç bir sorun olmadı. Şimdi ise 2. de idrar yollarımı üşütmüşüm gibi hissediyorum, al tarafta ağrılarım oluyor ama bu da normalmiş

canlaaaar ben geldiiiim.günlerdir nette sorun var ve ben çatladııııım meraktan.ama şimdi geldim inş sorun çıkmaz bidahaaa.

egunalim canımmmm paşayı kutluyorum inşallah daha nice doğum günleri olur sağlıklı ve huzurlu tabikiiii.Allahım inşallah hepimize bebişlerimizin doğum günlerini kutlamayı nasip eder.
bana gelince yarın test günüm ve çok korkuyorum hiiiç gidesim yokk.negatifse diye düşünmekten kendimi alamıyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…