hayatım bekle yarın git derim 10.gün daha güvenilir bence varsa zaten çıkıyor kandaGünaydın, çok kar var İst.da. bugün 9. gün. Kan vermeye gitme diyorum hazır eşim de evde yokken.. Gelirse yarını bekle diyecek biliyorum o yüzden söylemedim. Bu karda taksi vb. bulunurmu aceba? Gitsem de çıkar mı kanda? Eşime kan kusturuyorum acayip gerginim ve korkuyorum..
arkadaşlar kan testini yaptırdım değerler 366.7 çıktı hamileyim allahım hepinizzi mutlu etsin bana yorumlar yaparmısınız değerlerle ilgili yada her konuda
arkadaşlar kan testini yaptırdım değerler 366.7 çıktı hamileyim allahım hepinizzi mutlu etsin bana yorumlar yaparmısınız değerlerle ilgili yada her konuda
ben coraspin kullanıyorum ve doğuma 1-1,5 ay kalaya kadar devam dedi doktorum istediğin kadar sorabilirsin canım
Kızlarrr, dayanamadım ve gittim kan vermeye. bugün 9. gün. İki saate kadar mail atacaklar sonucu. Olumsuz çıkarsa 2 gün sonra tkr. yaptırırm belki. Rabbim dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın. İnşallah pozitif çıkar..
canım değerinle ilgili yorum sormuşsun bana kaçıncı gün embriyosu olduğunu ve testi kaçıncı günler yaptırdığını yazarssn daha sağlıklı bi yorum yapabiliirim.
Canım papatya4242 yorum sormuş, ama ben de ikiz olma ihtimalini merak ediyordum. 13.gün HCG:537 15.gün:1372,11. Tek embriyo kondu inşallah tektir diye dua ediyorum.
hımmm senin tek embriyo... değerin gayet güzel ve yüksek ama kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli değerde. senin kaçıncı gün embriyosuydu? mesala benim 3.gün embriyosuydu
11.gün 167 13.gün 417 çıkmıştı değerim. ve benim meleğim tek. üstelik bana iki embriyo transferi yapılmıştı. eğer senin 5.güntransferi ise bu değer çok normal. ve gün sayarken transfer gününü saymıyoruz.
Transfer gününü saymazsak 3.gün embriyosu (çarşamba toplandı, cumartesi transfer oldu). Senin değerinde 2,5 kat artmış, dr bana ` tan fazla arttığı için ikiz olabilir dedi. Benim meleğim de tektir inşallah, ikiz olursa biri beslenemez diye korkuyorum, yoksa hamilelik sıkıntıları, doğum ve büyütmek umrumda değil, yeter ki sağlıklı olsun hepimizin meleği.
Arkadaşlar herkese günaydın ben taktım şu testlere kan pıhtılaşması,karyo tip genetik tahlil,bağışıklık ve fertijil-x testleri varmış bunların hepsini ben mi yaptıracağım yoksa bazısını eşim de mi yaptıracak...
Kızlarrr, dayanamadım ve gittim kan vermeye. bugün 9. gün. İki saate kadar mail atacaklar sonucu. Olumsuz çıkarsa 2 gün sonra tkr. yaptırırm belki. Rabbim dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın. İnşallah pozitif çıkar..
allah dileyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin. Hamileyim. 9. gün değerim 81
allah dileyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin. Hamileyim. 9. gün değerim 81
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?