Herkezee iyi geceler kızlarrr..
Herkezee iyi geceler kızlarrr..
Rabbim tamamina erdirsin insllh saglikla kucagina al tebrik ederim
Nasılsınız?herkese iyi pazarlar diliyorum..ben şükür iyiyim,yatıp dinleniyorum cok dolaşmıyorum ve malum bil in başında fazla oturamıyorum,,ayy keşke laptop alsaymısız,masaüstü zor oluyo bee..:))görüşmek üzere..kendinize iyi bakın..karasu ya fala yüklenmeyin haa ona göre
arkadaşlar belki hatırlayan vardır.geçen ay tüp bebek yaptırdım.aralığın 28'inde negatif sonuç aldım.tedaviye 3 ay ara verme kararı almıştık.ve tam bugün hamile olduğumu öğrendim tamamen doğal yollarla
Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.dualarım sizinle...
Günaydın, çok kar var İst.da. bugün 9. gün. Kan vermeye gitme diyorum hazır eşim de evde yokken.. Gelirse yarını bekle diyecek biliyorum o yüzden söylemedim. Bu karda taksi vb. bulunurmu aceba? Gitsem de çıkar mı kanda? Eşime kan kusturuyorum acayip gerginim ve korkuyorum..
canım benim 9. gün cıktı ama 5. embriyosuydu bunun oönemi var sanırım
Günaydın, çok kar var İst.da. bugün 9. gün. Kan vermeye gitme diyorum hazır eşim de evde yokken.. Gelirse yarını bekle diyecek biliyorum o yüzden söylemedim. Bu karda taksi vb. bulunurmu aceba? Gitsem de çıkar mı kanda? Eşime kan kusturuyorum acayip gerginim ve korkuyorum..
Benim 3. gün sonuç pozitifse en azından 5-10 falan çıkar. Negatif oldugunda 0,01 çıkımıştı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?