2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu havada Ümraniyeye gitme sakın. Orası yüksekte kaldıgı için daha da karlıdır. Kalırsın yolda saatlerce, üşütürsün.. Faydası değil zararrı olur.. Ya delirmek üzereyim. Çok merak ediyorum sonucu. eğer pozitifse en azından 3-5-10 falan çıkar değil mi?

hava aşırı karlı kızlar tabi bana düşmez ama allah korusun kar bu cıkmayın bence

Tamam ama bu seferde az mı çıktıı??? yükselecekmi??? gibi kaygılar yaşayacaksınn..Sen yarını bekleeee..EN güzel sonucu birliktee zamanında öğrenelimm.

Lale ve ataşehirr dediğiniz gbi olucak galiba fennaa kar varr.Oturayım sıcacık evimde ben...

Kızlar, HCG artışlarımızın nasıl olması gerekiyor. Benim 13.gün:537, 15.gün: 1372,13. Yaklaşık 2,5 katı. Sizin artışlarınız nasıldı?

Bir soru daha sorabilir miyim canım? Crinone ve aspirin hala kullanıyor musun? Ne zamana kadar kullanacağız? Bundan sonrasıda doktorumu değiştiriyorum, o yüzden ne zamana kadar kullanağız bilmiyorum.

ben coraspin kullanıyorum ve doğuma 1-1,5 ay kalaya kadar devam dedi doktorum istediğin kadar sorabilirsin canım

arkadaşlar kan testini yaptırdım değerler 366.7 çıktı hamileyim allahım hepinizzi mutlu etsin bana yorumlar yaparmısınız değerlerle ilgili yada her konuda

Kızlar hepinize iyi geceler

Güzel bir haftaya uyanmak,hayırlı haberler almak dileğiyle...

Luckylove,Papatya4242 dualar sizlerle canlarım

Görüşmek üzere

Öpüldünüz

canım benim duaların için tşk ederim allahım senide ve bütün arkadaşlarımızıda mutlu etsin inşaallah yeni geldim tahlil sonucum 366.7 çok mutluyum allahım hepimizi mutlu etsin dualarım sizlerle bende öpüyorum

arkadaşlar kan testini yaptırdım değerler 366.7 çıktı hamileyim allahım hepinizzi mutlu etsin bana yorumlar yaparmısınız değerlerle ilgili yada her konuda

Canım tebrik ederim,gözün aydın.

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Darısı Luckylove inşalla hayırlı haberlerle gelir.

Maşallah canımmm çokk güzel bir haberrle gelldinn..

Senin için halay ekibini kuruyorumm hemen..64:

64::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
Canım tebrik ederim,gözün aydın.

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Darısı Luckylove inşalla hayırlı haberlerle gelir.

aminn birtanem allahım razı olsun sizinde dileğiniz muradınız neyse bütün arkadaşlar rabbim gönlünüze göre versin darısı bütün anne olmak isteyenlere inşaallah dualarım sizlerle hepiniz öpüyorummm

Canım amiiiin teşekkürler.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah,en hayırlı zamanda.

Maşallah canımmm çokk güzel bir haberrle gelldinn..

Senin için halay ekibini kuruyorumm hemen..64:

64::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

çok tşk ederim canım benimm halay ekibi içinde harikasın valla çok mutlu ettin beni sen beni mutlu ettin rabbimde seni mutlu etsin inşaallah :118:

çok tşk ederim canım benimm halay ekibi içinde harikasın valla çok mutlu ettin beni sen beni mutlu ettin rabbimde seni mutlu etsin inşaallah :118:

Ne demek canım,Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel dileklerin içinn.Biz tüm hamişleri böyle bir ritüelle kutluyoruz topikcee

Senin adına da inan çok mutlu oldukk..Camentanında dediği gibi inş darısı luckylove arkadaşımızın başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…