Lalecimm güzel arkadaşımmm,eğer için rahat edicekse ver tabii kan ama bakk nasıll kar da var dışardaaa..Bekle bir günn daha neolurrrr...Valla bende akuya gitmem lazımm taa ümraniye ye delilik mi olur sencee.Otursammı evde popopun üstüne ne dersin??
Lalecimm güzel arkadaşımmm,eğer için rahat edicekse ver tabii kan ama bakk nasıll kar da var dışardaaa..Bekle bir günn daha neolurrrr...Valla bende akuya gitmem lazımm taa ümraniye ye delilik mi olur sencee.Otursammı evde popopun üstüne ne dersin??
Bu havada Ümraniyeye gitme sakın. Orası yüksekte kaldıgı için daha da karlıdır. Kalırsın yolda saatlerce, üşütürsün.. Faydası değil zararrı olur.. Ya delirmek üzereyim. Çok merak ediyorum sonucu. eğer pozitifse en azından 3-5-10 falan çıkar değil mi?
Kızlar, HCG artışlarımızın nasıl olması gerekiyor. Benim 13.gün:537, 15.gün: 1372,13. Yaklaşık 2,5 katı. Sizin artışlarınız nasıldı?
benim 9.gün 195
12. gün 675 idi
Senin de artış fazla olmuş, tek embriyo mu konmuştu? Benim tek embriyo kondu ama artış fazla olduğu için dr ikiz olabilir dedi. İkiz mi tek mi acaba?
tek embriyo ve bıcırığımda tek
Bir soru daha sorabilir miyim canım? Crinone ve aspirin hala kullanıyor musun? Ne zamana kadar kullanacağız? Bundan sonrasıda doktorumu değiştiriyorum, o yüzden ne zamana kadar kullanağız bilmiyorum.
Bu havada Ümraniyeye gitme sakın. Orası yüksekte kaldıgı için daha da karlıdır. Kalırsın yolda saatlerce, üşütürsün.. Faydası değil zararrı olur.. Ya delirmek üzereyim. Çok merak ediyorum sonucu. eğer pozitifse en azından 3-5-10 falan çıkar değil mi?
Kızlar hepinize iyi geceler
Güzel bir haftaya uyanmak,hayırlı haberler almak dileğiyle...
Luckylove,Papatya4242 dualar sizlerle canlarım
Görüşmek üzere
Öpüldünüz
arkadaşlar kan testini yaptırdım değerler 366.7 çıktı hamileyim allahım hepinizzi mutlu etsin bana yorumlar yaparmısınız değerlerle ilgili yada her konuda
arkadaşlar kan testini yaptırdım değerler 366.7 çıktı hamileyim allahım hepinizzi mutlu etsin bana yorumlar yaparmısınız değerlerle ilgili yada her konuda
Canım tebrik ederim,gözün aydın.
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Darısı Luckylove inşalla hayırlı haberlerle gelir.
Maşallah canımmm çokk güzel bir haberrle gelldinn..
Senin için halay ekibini kuruyorumm hemen..
64: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118:
aminn birtanem allahım razı olsun sizinde dileğiniz muradınız neyse bütün arkadaşlar rabbim gönlünüze göre versin darısı bütün anne olmak isteyenlere inşaallah dualarım sizlerle hepiniz öpüyorummm
Maşallah canımmm çokk güzel bir haberrle gelldinn..
Senin için halay ekibini kuruyorumm hemen..64:
64: :118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118:
çok tşk ederim canım benimm halay ekibi içinde harikasın valla çok mutlu ettin beni sen beni mutlu ettin rabbimde seni mutlu etsin inşaallah:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?