2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TEBRİKLER CANIM,RABBİM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN,COK SEVİNDİM..DAYANAMADIN DİMİ HERKES GİBİMAŞALLAH SİZE

SANADA COK SEVİNDİM CANIM,RABBİM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN,TEBRİKLER,BUGÜN COK GÜZEL MORAL OLDUNUZ,UMUT OLDUNUZ HEPİMİZE,HERKESE:))SİZEDE

canım tebrikler.allah kucağında göstersin işşallah sağlıklı sıhatli
ALLAH sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım

canım işşallah değerin yükselir 2 gün sonra bize güzel haberler werirsin.değer düşük olunca insan tedirgin oluo çok bende yasamıştım bunu benimkinin sonu güzel olmadı işşallah senden güzel haberler alırız.kalbini ferah tut herşey güzel olsun...

CANIM COOK SEVİNDİM,RABBİM MELEGİNİ GÖNDERDİ BAK NE GÜZEL:))SÜPRİZ YAPTI,SEVİNDİRDİ SİZİ,DİKKAT ET YİNEDE KENDİNE..RABBİM SİZİNDE KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN..SİZEDE

15,2 değil 152 dimi? eğer öyleyse baya yüksek bi önceki değerin kaçmış?

Canım degerinle ilgili bi bilgim yok ama umudunu kaybetme inş.degerin yükselir,biraz daha sabır..sevgiler..

Sanada selam canım..ben iyiyim,akşam agrım vardı sag tarafımda baya şiddetliydi,midem cok kötüydü,öglen yedigim corbayla kaldım bişey yiyip içemedim(yattım hep,bugün biraz daha iyiyim,en azından bişeyler yiyebildim,üşüttümmü bilmiyorum akşam kötüydüm,,saatim saatime uymuyo ki:))seninde öle mi bilmiyorum canım..cok öptüm..kardeşim oyun oynuycakmış bekliyo,girebilirsem sonra gelirim yine:))iyi akşamlar şimdiden..

Kalp kalbe karşıymış bende tam sana yazıyodum canım:))

bende daha çok batma ve kısa süreli kramp şeklinde oluyo ama çok rahatsız edici değil genel anlamda iyiyim zaten yiyip içip yatıyom pek bişey yaptığım yok, dört gündür yürüyüşe başladım oldukça yavaş bi tempoda ikibuçuk üç km yürüyorum ama bugün temizlik yapınca tembellik ettim yürümedim:18::18::18: bulantım yok ama baş dönmelerim var oda tansiyon düşüklüğünden kaynaklanıyo sanırım. dediğim gibi genel anlamda iyiyim ne yesem diye diye günü geçiriyom

152 canım. daha önce hiç yaptırmamıştım

benimkinin yanına önceki değer diye yazmışlar benimde yaptırdığımdan haberim yoktu onda değer normalmiş benim 8,2 çıkmış belkide hamilelik ilerledikçe artıyodur benim sonuç nerdeyse bir ay öncesine ait. yani 6+1 ken vermiştim kanı. sen şimdi ne kadarlık oldun?

Şuan 7+2 yim bende eski testlerimi kontrol ettim ama yapılmamış

tamam 18 se.. öteki türlü uçuk bi rakam oluyo normal değerin nerdeyse 15 katı..

Sorma ya bütün gün boşu boşuna kendimi yedim:) Senide boşuna uğraştırdım kusuruma bakma. Hamileler şaşkın olurmuş derlerdide inanmazdım hakikatten şaşkın oldum bu aralar:)

Sorma ya bütün gün boşu boşuna kendimi yedim:) Senide boşuna uğraştırdım kusuruma bakma. Hamileler şaşkın olurmuş derlerdide inanmazdım hakikatten şaşkın oldum bu aralar:)

ne demek tatlım... sen iyi olda gerisi önemli değil... burda birbirimize destek için varız...

bugun bebişimin kalp atısını gördüm Allah herkese nasip etsin acaip bi duygu çok tuhaf oldum
kaç gündür midem çok fena yemek yiyemiyorum çok ama yinede mutluyum onun iyi oldugunu görmek yetiyo bana bulantı için doktor sabah çubuk kraker ye dedi ama benim bulantılarım sabahın 5 i 6 sı gibi bi başlıyo öğlene kadar ara ara geliyo bide çalışıyorum 8 saat ayakta ne yapsam bilmiyorum sizce rapor alayımmı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…