canım tebrikler.allah kucağında göstersin işşallah sağlıklı sıhatlicanım benim duaların için tşk ederim allahım senide ve bütün arkadaşlarımızıda mutlu etsin inşaallah yeni geldim tahlil sonucum 366.7 çok mutluyum allahım hepimizi mutlu etsin dualarım sizlerle bende öpüyorum
ALLAH sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canımiyi akşamlar ben hamileyim ama tam bilemedim daha keseyi grmedik heycan ve tedirgin bekleyiş devem ediyor poitif sonuçtan sonra adet günümde lekelenmem oldu dr gittim değerim 216 olmuş korkum geçti ama yinede keseyi ne zaman görcem
merhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyo trnsferinden sonraki 12. günüm. bugün tahlil verdim. hcg 18,82 çıktı.idrarda pozitif çıktı. ama değer çok düşük değil mi sizce? yoksa dondurulmuşlar 15. gün mü sonuç veriyor? doktor 2 gün sonra tekrar tahlil yapalım.değer yükselmeli dedi. çok tedirginim bi bilginiz var mı acaba? ben hamile miyim değil miyim şimdi anlamadım ?
cevap için teşekkürler..Valla canım benim baya bi yüksek 152 çıkmış sonuç doktoruda aramadım Çarşamba kontrole gideceğimiz için ama merakta ettim doğrusu. Başka değerlerde yüksek veya düşük ama en dikkat çekici bu sonuçtu??
15,2 değil 152 dimi? eğer öyleyse baya yüksek bi önceki değerin kaçmış?
Sanada selam canım..ben iyiyim,akşam agrım vardı sag tarafımda baya şiddetliydi,midem cok kötüydü,öglen yedigim corbayla kaldım bişey yiyip içemedim(yattım hep,bugün biraz daha iyiyim,en azından bişeyler yiyebildim,üşüttümmü bilmiyorum akşam kötüydüm,,saatim saatime uymuyo ki:))seninde öle mi bilmiyorum canım..cok öptüm..kardeşim oyun oynuycakmış bekliyo,girebilirsem sonra gelirim yine:))iyi akşamlar şimdiden..
152 canım. daha önce hiç yaptırmamıştım
benimkinin yanına önceki değer diye yazmışlar benimde yaptırdığımdan haberim yoktu onda değer normalmiş benim 8,2 çıkmış belkide hamilelik ilerledikçe artıyodur benim sonuç nerdeyse bir ay öncesine ait. yani 6+1 ken vermiştim kanı. sen şimdi ne kadarlık oldun?
Şuan 7+2 yim bende eski testlerimi kontrol ettim ama yapılmamış
Yalnız şuan farkettim benim söylediğim değer idrar testindeki lökositmiş. kandaki lökosit yani WBC 18 miş. galiba idrar yolları enfeksiyonum var
tamam 18 se.. öteki türlü uçuk bi rakam oluyo normal değerin nerdeyse 15 katı..
Sorma ya bütün gün boşu boşuna kendimi yedim:) Senide boşuna uğraştırdım kusuruma bakma. Hamileler şaşkın olurmuş derlerdide inanmazdım hakikatten şaşkın oldum bu aralar:)
çok sevindim tebriklerrrallah dileyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin. Hamileyim. 9. gün değerim 81
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?