2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
antagonist protokol hemen herkese uygulanan fakat herkesin adını kısa protokol diye telafuz ettiği protokol. Büyüme hormonu+vaktinden önce çatlamayı engelleyici iğne+ çatlatma iğnesi

canım benim tedavimde de bu ilaçları almıştım benn.o zaman ben mi yanlış anladım.antagonist denedik.agonist mi olcak dediki?:26:

canım tekrar tebrikler böyle gereksiz kaygılarla kendini ve bebişini yorma hamileliğinin keyfini çıkarmaya çalış

hayırlısı olsun canım tez zamanda meleklerine kavuşursun inşallah

arkadaşlar kan testini yaptırdım değerler 366.7 çıktı hamileyim allahım hepinizzi mutlu etsin bana yorumlar yaparmısınız değerlerle ilgili yada her konuda

tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah:118::118:

allah dileyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin. Hamileyim. 9. gün değerim 81

tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah:118::118:

çok şükür canım aminn

canım ben katlanması önemli diye biliyorum 5 ve üstü hamile olarak kabul ediliyor ama önemli olan sonraki testte katlanmış olması sonuçta bu değerle bebiş seninle inşallah devamıda gelir canım

allah kolaylık versin canım işinden kolaylıkla rapor alabiliyorsan al ve dinlen yoksa rapor hakkını ilerleyen zamanlara bırak...

oh ne güzel canım toparlanmışsın bence doktorla karşılıklı güzelce konuş aklındaki soru işaretlerini giderene kadar

sen nasılsın gülümmm.mj ını okudum ama cvp yazmada sorun yaşadım.

İnşallah hiç bir sorun olmadan ameliyatını olursunda bebişin sana gelir tatlım benimmmm.Allah yardımcın olsun inşallah...

inşallah canım yarın yine görüşmeye gidecem testler falan yapılacak bakalım hayırlısı..

CANIM COOK SEVİNDİM,RABBİM MELEGİNİ GÖNDERDİ BAK NE GÜZEL:))SÜPRİZ YAPTI,SEVİNDİRDİ SİZİ,DİKKAT ET YİNEDE KENDİNE..RABBİM SİZİNDE KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN..SİZEDE

canım çoook teşekkür ederim.insanoğlunun başına herşey gelebiliyor.hep umutlu olmalıyız.bu olay bana bunu öğretti.herkes için en hayırlısı olsun inşallah.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah hepimize

Lale canım tebrik ederim,gözün aydın

Luvkylove değerin kat be kat artar inşallah canım,tebrikler.

Allah dokuz ay sonra,sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah kızlar.

Ne güzel bir gündü böyle,müjdelerimiz peş peşe geldi.Allah daim etsin.Hepimize nasip etsin inşallah.

Galibabana da aynı tadaviyi uyguladılar 4 gün 225pregon sonra 6 gün 300 pregon artı çatlatma geciktirici artı sonrasında çatlatma iğnesi benim tedavi öncesi bir yumurtalığımda 1-2 diğerinde 4-5 folikül gözlenmişti tedavi sonrası 12 folikül oluştu 9 unu topladılar 6 sı döllendi birini yerleştirdiler o da orta kaliteydi diğerlerini de dondurmadılar yani benim kafam karıştı başent hast baya güveniyordum ama...

Kızlar bu arada ben araştırdım pıhtılaşma testini ve genetik testi anhara da hrs hastanesi sadece 12 tl fark alarak yapıyorlarmış ayrıca ankaraya gitmeye de gerek yok herhangibir sağlık merkezinde tüpleri alıp yolluyormuşsun eğer eşinize de yaptırmak isterseniz 100 tl fark istiyorlar ben internetten buldum tlf larını araadım beni hemen prof. görüştürdüler çok ilgililer ilgilenenlere duyurulur
HERKESE HUZURLU GECELER....

Allahım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere...
Allahım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..

İYİ GECELER ALLAH RAHATLIK VERSİN....

ne güzel yazmışsın... eline diline yüreğine sağlık... ve canı gönülden AMİN...AMİN...AMİN...

canım eminmisin hrs ankarada ki en pahalı merkezlerden biri, yanlış bilmiyosam hakan beyin muaynesi 250 tl. ve tüp bebek içn sorduğumda yüksek bulmuştum fiyatı.

yine yalnızları oynuyorum gerçi bu saatte normal... eniyisi bende gideyim.... yarın öğlen görüşmek üzere...

canlarımmm hayırlı olsun güzel anneciklerrr.Allah kucağınıza allmaıda nasip etsin inşallahhh.dua edin kızlarr darısı bizlere olsunnn...

canımm benim allah razı olsun en kısa zamanda sende hayırlı haberler al bizleri mutlu et inşaallah göbüşünde dolsun kucağında hepinize dua edyorum sizde unutmayın sakın dualrdan öptüm

selam bende ilk tüp negatifim ankarada özel merkezde oldu,daha önce eksik yapılmış testleirm oda benşm ısrarımlaydı 1 normal düşük ,iki kimyasal olduğu halde..
tahlilleirme bakma gereğini tutmaıdktan sonra gören doktorum pıhtılaşma testini istedi 3sene önce bazıalrı yapılmamış yaşadığım yerde aşılam yaptırıdğım yerde...bende hrsde verdim oraya yönlendirdiler arkdaşın dediği gibi 12 tlydi sanırım 10ay öncede..hrsde çok şık bir hastane cinnahta...anlaşmalı kurum galiba...sonrada sonucumu merkeze bide sağolsun bende elimde olsun istedim banada faxladı hrs deki sekreter

Canlarim cok sagolun bu haftada bi bakayim duruma olmazsa alcam rapor is hukukunu iyice arastiriyorum suan herhangi bir haksizliga magruz kalmak istemiyorum
Sizleri cok kocaman opuyorum simdi ise gitmeliyim

64::118::118::118::118::118::118::118::

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR ben geldim burdan tüm hamislerimizi kutluyoruuuuuuuuuuuuuuum allah kucaginizada almayi nasip etsin canlarim benimmmmmmmmmmmmmmm halaya bende katiliyorum haydeeeeeeeeeeeeeeeee64:64:

Bu arada bende dün doktoruma gitti ikinci hormon testlerimin sonuclarinida aldim ve degerlerin gayet cok iyi dediler ne zaman istersen baslayabilirsin dediler bilmiyorlarki benim türkiyede tedavi olacagimi hahayyyyyyyyy ne zaman isterseniz baslaya biliriz dediler bende daha var zamani dedim kan pihtilasmamla ilgili su bilgiyi verdiler hamilelik döneminde heparin ignesi vurunmam gerekiyormus ve dogumdan 2 ay sonrasina kadar devam etmem gerekiyormuski tromboz ve düsük olusmasin diye. Tabiiki bide bu translokation sorunum var ya onun icinde önceden polanlazi önerdi cünkü almanyada PGD olmadigi icin bende dinledim durdum. Pihtilasma icin spora devam edin dedi hem sizin icin hemde hamilelik döneminde devam edebiirsiniz dedi yoga bile yapalirsiniz dedi bende dedim ki önce bi hamile kalalimda ondan sonra düsünürüz onlari dedim sporu zaten yapiyorum dedim bu iyi dedi iste böyle TSH ve LH cok iyi dedi sizin ilac dozunuz 125 den baslatmak gerek dedi. Iste dün böyle gecti.

Siz basladiginizda ilacin dozu kactan basladi canlarimmmmmmmmmmm???????

Yaaaaaaaaa Kizlarrrrrrrrrrr bu kar böyle devam ederse ben nasil gelecem türkiyeye yaaaaaaaaa. 15 gün icinde benim kirmizilar gelir oralar cooook soguk suan gerci bizim burada soguk ama o kadar degil. Ne yapsamki???????????

herkese slm yaa neden kimsecikler yok bizim topikte egunalimm nerdesın yaaa dön artık ta harktlensin ortalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…