antagonist protokol hemen herkese uygulanan fakat herkesin adını kısa protokol diye telafuz ettiği protokol. Büyüme hormonu+vaktinden önce çatlamayı engelleyici iğne+ çatlatma iğnesi
iyi akşamlar ben hamileyim ama tam bilemedim daha keseyi grmedik heycan ve tedirgin bekleyiş devem ediyor poitif sonuçtan sonra adet günümde lekelenmem oldu dr gittim değerim 216 olmuş korkum geçti ama yinede keseyi ne zaman görcem
arkadaslarım merhaba, nasılsınız?
arkadaslarım haber vermıs 1.tup bebek negatıfınden sonra asılama negatıfını de gordum malesef ama olsa mucıze olurdu herhalde. tup bebekle olmayan asılama ıle olurmu hıc dıyıp duruyo esım. haklıda ama bı umut ıste. o burada yokken zamanı kullanabılmek ıcın olması gerekıyo.hastanede kullanabılecegım 2 sperm ornegı var. tekrar asılama yaptırıyorum ama bu sefer ılacsız ıstedım. eger yumurtam guzel gelırse kendılıgınden ıolacak. aslında merkeze guvenım olsa hıc dusunmeden tup bebek denerım ama ıcım rahat degıll.ayrıca esım gelıncede tup bebek falan denemeyecegım. bu yazı sakın kafayla gecırmek ıstıyorum. gecen yazda esımle beraberdık ama gemıde. sımdı evımızde olalım sabahtan aksama kadar gezelım ıstıyorum esımle. bakalım hayırlısı. bızımkılerın meslegı bellı olmuyo ıste. yapılan hıc bır plan zamanında olmuyo alıstım. anlayacagınız sakın kafa lazım bana. negatıfı goren arkadaslar uzulmesın vaktı zamanı var bılıyorum. rabbım ınsallah kucaklarımızı bos bırakmayacak hayırlısı ıle ınsallah. hamış arkadaslarımında saglıkla kucagına alacagı gunler tez zamanda gelsın ınsallah. bizlerede dua etmeyı unutmayın. Mevla ne eylerse güzel eyler...
arkadaşlar kan testini yaptırdım değerler 366.7 çıktı hamileyim allahım hepinizzi mutlu etsin bana yorumlar yaparmısınız değerlerle ilgili yada her konuda
allah dileyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin. Hamileyim. 9. gün değerim 81
kızlar 27 ocakta 2.randevum vardı bebişimi ikinci kez gördüm şükür büyümüş melegim kalbide pıt pıt atıyo masallah.lekelenmelerimde geçti şu aralar .. Allahımmm hepinize bu duyguları yasatsınnn Rabbim inşallah
merhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyo trnsferinden sonraki 12. günüm. bugün tahlil verdim. hcg 18,82 çıktı.idrarda pozitif çıktı. ama değer çok düşük değil mi sizce? yoksa dondurulmuşlar 15. gün mü sonuç veriyor? doktor 2 gün sonra tekrar tahlil yapalım.değer yükselmeli dedi. çok tedirginim bi bilginiz var mı acaba? ben hamile miyim değil miyim şimdi anlamadım ?
bugun bebişimin kalp atısını gördüm Allah herkese nasip etsin acaip bi duygu çok tuhaf oldum
kaç gündür midem çok fena yemek yiyemiyorum çokama yinede mutluyum onun iyi oldugunu görmek yetiyo bana bulantı için doktor sabah çubuk kraker ye dedi ama benim bulantılarım sabahın 5 i 6 sı gibi bi başlıyo öğlene kadar ara ara geliyo bide çalışıyorum 8 saat ayakta ne yapsam bilmiyorum sizce rapor alayımmı:26:
cannlarımm bişi sorcam.bildiğiniz gibi ben ctesi negatif sonuç almıştım.bugün dr um aradı onla görüştüm.dediki agonist tedavi uyguladık sana.ben kesin gözüyle bakmıştım falan.hatta benle aynı gün olan 3 arkadaşın hepsi pozitif bitek benimki negatif.bundan sonraki tedavide antagonist tedavi olcak dedi.
gelelim sorullaraaaaa.1.bu tedavinin farkı ne olcak?
2. benden pıhtılaşma ve kromozom tesitleri istedi.başka testlerde yaptırayımmı sizce?
nolur cevap yazınnnn
sen nasılsın gülümmm.mj ını okudum ama cvp yazmada sorun yaşadım.
İnşallah hiç bir sorun olmadan ameliyatını olursunda bebişin sana gelir tatlım benimmmm.Allah yardımcın olsun inşallah...
CANIM COOK SEVİNDİM,RABBİM MELEGİNİ GÖNDERDİ BAK NE GÜZEL:))SÜPRİZ YAPTI,SEVİNDİRDİ SİZİ,DİKKAT ET YİNEDE KENDİNE..RABBİM SİZİNDE KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN..SİZEDE
Sevgili Can,
Bana iki tedavimde de antagonist protokol uygulandı. büyüme hormonu veriliyor, çatlamayı engelleiyorlar ve istedikleri zaman çatlatma iğnesi yapıp topluyorlar. Sana tavsiyem merkez değiştir. Kendimden örnek vereyim. İlk tedavimde 375 puregon uygulandı ve 3 folikul toplandı. Sağlam 1 embiyo 2. gün transfer edildi ve iki ay önce bu sayfalarda negatifi duyurdum. İkinci tedavimde yani bu ay Acıbadem'e gittim ve dr.a re<erv azlıgında az ilaçla daha kaliteli yumurta ve embriyo elde edildiğnini duydugumu söyledim.
farklı bir protokol denemek istediğmi söyleidm. 5 gün 2*1 klomen ve sonrasında 150 ünite gonalf kullandım ve daha çok yumurta elde ettim. Hatta aylşardır folikul gözükmeyen sol overimde bile folikuller olustu. Dr.a bu mucizenin sebebini sordugumda söylediği şey şu oldu. Aynı tedaviyi uygulasaydık aynı sonucu yumurtan ederdik. Her protokol ve her ilaç her hastaya farklı etki ediyor.
Galibabana da aynı tadaviyi uyguladılar 4 gün 225pregon sonra 6 gün 300 pregon artı çatlatma geciktirici artı sonrasında çatlatma iğnesi benim tedavi öncesi bir yumurtalığımda 1-2 diğerinde 4-5 folikül gözlenmişti tedavi sonrası 12 folikül oluştu 9 unu topladılar 6 sı döllendi birini yerleştirdiler o da orta kaliteydi diğerlerini de dondurmadılar yani benim kafam karıştı başent hast baya güveniyordum ama...
Allahım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere...
Allahım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İYİ GECELER ALLAH RAHATLIK VERSİN....
Kızlar bu arada ben araştırdım pıhtılaşma testini ve genetik testi anhara da hrs hastanesi sadece 12 tl fark alarak yapıyorlarmış ayrıca ankaraya gitmeye de gerek yok herhangibir sağlık merkezinde tüpleri alıp yolluyormuşsun eğer eşinize de yaptırmak isterseniz 100 tl fark istiyorlar ben internetten buldum tlf larını araadım beni hemen prof. görüştürdüler çok ilgililer ilgilenenlere duyurulur
HERKESE HUZURLU GECELER....
canlarımmm hayırlı olsun güzel anneciklerrr.Allah kucağınıza allmaıda nasip etsin inşallahhh.dua edin kızlarr darısı bizlere olsunnn...
ne güzel yazmışsın... eline diline yüreğine sağlık... ve canı gönülden AMİN...AMİN...AMİN...
Günaydınnn, kimse yok mu kızlarr?
Kızlar bu arada ben araştırdım pıhtılaşma testini ve genetik testi anhara da hrs hastanesi sadece 12 tl fark alarak yapıyorlarmış ayrıca ankaraya gitmeye de gerek yok herhangibir sağlık merkezinde tüpleri alıp yolluyormuşsun eğer eşinize de yaptırmak isterseniz 100 tl fark istiyorlar ben internetten buldum tlf larını araadım beni hemen prof. görüştürdüler çok ilgililer ilgilenenlere duyurulur
HERKESE HUZURLU GECELER....
64: :118::118::118::118::118: :118::118::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?