2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Maşaallah. Çok güzel bir duygudur eminim. Bizde inşallah çarşamba duyacağız. Mide bulantıları bendede var. İşin ağır değilse bence daha zor zamanlarına sakla rapor olayını. Ama ağır ise veya işyerin sıkıntı yaratmıyorsa bu rapor olayından o zaman alabilirsin

Kızlaaarr saat 2 de evdenn çıktımm bu karda düşştümm yollara daha yeni eve giriyorumm veee ne göreyimmmmm..Canımm lalaemmde testt yapptırmışşş..Veeeeeeeee hamileyymişşşşşşşşşşşşşşşşşşş..Bir halayda ben kuarayımmm..Papatya ve lale içinn.Luvkylove inş seninde değerin artarr ve sanada kocaman halaylarr kurarıız gülümm...Teytetyyetetettetteyyyyyy

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

kendimi tututamıyorumm çokkkk mutluyummmmmmmm....

çok tatlısın çook tşk ederim allahım tamamını erdirsin inşaallah güzel dileklerin için tekrar tşk öpüyorum

öncelikle tebrik edrim... birdahaki kontrole gittiğinde kalp sesi o kadar yükselmiş olucakki şaşırıcaksın.. ve eğer şuan rappor alman ilerde rapor almanı engellemicekse al ve güzelce dinlen...

SANADA COK SEVİNDİM CANIM,RABBİM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN,TEBRİKLER,BUGÜN COK GÜZEL MORAL OLDUNUZ,UMUT OLDUNUZ HEPİMİZE,HERKESE:))SİZEDE

allah razı olsun canım benim güzel sözlerinizle beni çok mutlu ediyorsunuz inanın tebessümle okuyorum yazdıklarınızı harika moral oldunuz bana iyiki tanıdım sizleri allahımda sizleri mutlu etsin gönlünüzle yüreğinizde ne varsa gerçek olsun inşaallah <3 ::

arkadaşlar kan testini yaptırdım değerler 366.7 çıktı hamileyim allahım hepinizzi mutlu etsin bana yorumlar yaparmısınız değerlerle ilgili yada her konuda
canim cok sevindim rabbim saglikli bir hamilelikden sonra kucaginada almayi nasip etsin insallah darisi basimiza:)))

allah dileyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin. Hamileyim. 9. gün değerim 81

canim senin adina cok sevindim bu merkez sana ugurlu geldi.rabbim sanada saglikli bir hamilelikden sonra kucagina almayi nasip etsin ve bizim gibi isteyenlere ve bekleyenlerede bu duyguyu nasip etsin insallah dualarinizda bizleride unutmayin canlarim

canim naber yürüyüse baslamissin ne güzel bende bugün yürüdüm ve diete basladim simdilik iyi sende basladinmi dite nasil gidiyor zorlaniyormusun bakalim tedavi öncesi biraz kilo versem iyi olucak 2-3 aydir stresden kendimi yemeye vermsim yeni yeni farkediyorum
düsün ki kendimin bile farkinda degilim( neyse insallah eski halime dönücem kilo verirsem yazarim:)))

nerde..... diet miet hak getire dikkat etmeye çalışıyom ama ne memkün.. şimdilik kasmamaya karar verdim belki 3ayı bitirince geçer bu obezliğim normalde çok yiyen biri değildim. en azından yürüyüş yapayım dedim aylardır koşu bandı bana ben ona bakıyoduminşakllah sen verirsin sana dieti msj atmıştım aldın dimi?

cnm bennm ilk olanı net hatrlamıyrm ama ekim ayındaki 25 lerdeydi diye htrlıyorum ama 2 gun sonra 8.9 fakat bana dr um demıştıki sakın pes etme çok karşılaşıyruz bız nu durumlarla ve 2 gun sonra değeri yukeselen anneler var demişti rahat ol lütfen morfolojı sorunu için cok bir bilgim yok ama bununla ilgili açıklama yapması lazım dr un sor mutlaka bunu ahmet bey e raht ol bebişin senınle olucak inşallh ama sen ınan önce lütfen

Canım arkadaslarım ve Millstone iyiki varsınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İki ay önce negatif sonucu aldıgımda nasıl moral verdiyseniz bugünde müjdeyi paylaşıyoruz..

Millstone, halayını yerim senin:)) Allah dileyen tüm anne adaylarının kucağını bebişle doldursun insallah!..

Allah yardımcın olsun bence imkanın varsa ilk üç ay dinlenebildiğin kadar dinlen sağlıcakla kalın...

:
:118::118::118::118::118::118::118:

bende aynı sevince tekrar katılıyorum....

canlarımmm hayırlı olsun güzel anneciklerrr.Allah kucağınıza allmaıda nasip etsin inşallahhh.dua edin kızlarr darısı bizlere olsunnn...

cannlarımm bişi sorcam.bildiğiniz gibi ben ctesi negatif sonuç almıştım.bugün dr um aradı onla görüştüm.dediki agonist tedavi uyguladık sana.ben kesin gözüyle bakmıştım falan.hatta benle aynı gün olan 3 arkadaşın hepsi pozitif bitek benimki negatif.bundan sonraki tedavide antagonist tedavi olcak dedi.
gelelim sorullaraaaaa.1.bu tedavinin farkı ne olcak?
2. benden pıhtılaşma ve kromozom tesitleri istedi.başka testlerde yaptırayımmı sizce?
nolur cevap yazınnnn

bi fikrim olsa yazardım canımcım.... ama dediğin tedavi şeklini ilk kez duyuyorum....

Sevgili Can,
Bana iki tedavimde de antagonist protokol uygulandı. büyüme hormonu veriliyor, çatlamayı engelleiyorlar ve istedikleri zaman çatlatma iğnesi yapıp topluyorlar. Sana tavsiyem merkez değiştir. Kendimden örnek vereyim. İlk tedavimde 375 puregon uygulandı ve 3 folikul toplandı. Sağlam 1 embiyo 2. gün transfer edildi ve iki ay önce bu sayfalarda negatifi duyurdum. İkinci tedavimde yani bu ay Acıbadem'e gittim ve dr.a re<erv azlıgında az ilaçla daha kaliteli yumurta ve embriyo elde edildiğnini duydugumu söyledim.
farklı bir protokol denemek istediğmi söyleidm. 5 gün 2*1 klomen ve sonrasında 150 ünite gonalf kullandım ve daha çok yumurta elde ettim. Hatta aylşardır folikul gözükmeyen sol overimde bile folikuller olustu. Dr.a bu mucizenin sebebini sordugumda söylediği şey şu oldu. Aynı tedaviyi uygulasaydık aynı sonucu yumurtan ederdik. Her protokol ve her ilaç her hastaya farklı etki ediyor.

antagonist protokol hemen herkese uygulanan fakat herkesin adını kısa protokol diye telafuz ettiği protokol. Büyüme hormonu+vaktinden önce çatlamayı engelleyici iğne+ çatlatma iğnesi

sen nasılsın gülümmm.mj ını okudum ama cvp yazmada sorun yaşadım.

İnşallah hiç bir sorun olmadan ameliyatını olursunda bebişin sana gelir tatlım benimmmm.Allah yardımcın olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…