bugun bebişimin kalp atısını gördüm Allah herkese nasip etsin acaip bi duygu çok tuhaf oldum
kaç gündür midem çok fena yemek yiyemiyorum çokama yinede mutluyum onun iyi oldugunu görmek yetiyo bana bulantı için doktor sabah çubuk kraker ye dedi ama benim bulantılarım sabahın 5 i 6 sı gibi bi başlıyo öğlene kadar ara ara geliyo bide çalışıyorum 8 saat ayakta ne yapsam bilmiyorum sizce rapor alayımmı:26:
Kızlaaarr saat 2 de evdenn çıktımm bu karda düşştümm yollara daha yeni eve giriyorumm veee ne göreyimmmmm..Canımm lalaemmde testt yapptırmışşş..Veeeeeeeee hamileyymişşşşşşşşşşşşşşşşşşş..Bir halayda ben kuarayımmm..Papatya ve lale içinn.Luvkylove inş seninde değerin artarr ve sanada kocaman halaylarr kurarıız gülümm...Teytetyyetetettetteyyyyyy
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
kendimi tututamıyorumm çokkkk mutluyummmmmmmm....
tebriklerrrrrr
bugun bebişimin kalp atısını gördüm Allah herkese nasip etsin acaip bi duygu çok tuhaf oldum
kaç gündür midem çok fena yemek yiyemiyorum çokama yinede mutluyum onun iyi oldugunu görmek yetiyo bana bulantı için doktor sabah çubuk kraker ye dedi ama benim bulantılarım sabahın 5 i 6 sı gibi bi başlıyo öğlene kadar ara ara geliyo bide çalışıyorum 8 saat ayakta ne yapsam bilmiyorum sizce rapor alayımmı:26:
SANADA COK SEVİNDİM CANIM,RABBİM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN,TEBRİKLER,BUGÜN COK GÜZEL MORAL OLDUNUZ,UMUT OLDUNUZ HEPİMİZE,HERKESE:))SİZEDE
inş.canım ama sonuç bana çok düşük geldi? senin kaç çıkmıştı sonucun?
canim cok sevindim rabbim saglikli bir hamilelikden sonra kucaginada almayi nasip etsin insallah darisi basimiza:)))arkadaşlar kan testini yaptırdım değerler 366.7 çıktı hamileyim allahım hepinizzi mutlu etsin bana yorumlar yaparmısınız değerlerle ilgili yada her konuda
allah dileyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin. Hamileyim. 9. gün değerim 81
canim naber yürüyüse baslamissin ne güzel bende bugün yürüdüm ve diete basladim simdilik iyi sende basladinmi dite nasil gidiyor zorlaniyormusun bakalim tedavi öncesi biraz kilo versem iyi olucak 2-3 aydir stresden kendimi yemeye vermsim yeni yeni farkediyorum
düsün ki kendimin bile farkinda degilim( neyse insallah eski halime dönücem kilo verirsem yazarim:)))
ama daha önceki gebeliğim 14 çıkmıştı sonra git gide düştü. buda öyle olacak diye korkuyorum. sadece dondurulmuşların sonucu daha geç belli olur mu ki.bi öğrensem içim daha rahat etcek.18 çok düşük geldi bana. eşimde morfoloji sorunu var acaba bu yüzden mi sonuçlarım düşük çıkıo benim? bebeğim beni bırakmaz dimi?
Kızlaaarr saat 2 de evdenn çıktımm bu karda düşştümm yollara daha yeni eve giriyorumm veee ne göreyimmmmm..Canımm lalaemmde testt yapptırmışşş..Veeeeeeeee hamileyymişşşşşşşşşşşşşşşşşşş..Bir halayda ben kuarayımmm..Papatya ve lale içinn.Luvkylove inş seninde değerin artarr ve sanada kocaman halaylarr kurarıız gülümm...Teytetyyetetettetteyyyyyy:6
:118::118::118::118::1
kendimi tututamıyorumm çokkkk mutluyummmmmmmm....
cannlarımm bişi sorcam.bildiğiniz gibi ben ctesi negatif sonuç almıştım.bugün dr um aradı onla görüştüm.dediki agonist tedavi uyguladık sana.ben kesin gözüyle bakmıştım falan.hatta benle aynı gün olan 3 arkadaşın hepsi pozitif bitek benimki negatif.bundan sonraki tedavide antagonist tedavi olcak dedi.
gelelim sorullaraaaaa.1.bu tedavinin farkı ne olcak?
2. benden pıhtılaşma ve kromozom tesitleri istedi.başka testlerde yaptırayımmı sizce?
nolur cevap yazınnnn
cannlarımm bişi sorcam.bildiğiniz gibi ben ctesi negatif sonuç almıştım.bugün dr um aradı onla görüştüm.dediki agonist tedavi uyguladık sana.ben kesin gözüyle bakmıştım falan.hatta benle aynı gün olan 3 arkadaşın hepsi pozitif bitek benimki negatif.bundan sonraki tedavide antagonist tedavi olcak dedi.
gelelim sorullaraaaaa.1.bu tedavinin farkı ne olcak?
2. benden pıhtılaşma ve kromozom tesitleri istedi.başka testlerde yaptırayımmı sizce?
nolur cevap yazınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?