ben fragmine başladım akasyacım, şimdilik pek zorlanmıyorum..fakat zor bulununan bir ilaç olduğu için elimdeki kutular bitince clexane'la devam edicem. göbekte yer kalmayınca bacağa geçicez bakalım :) tavsiyen için teşekkürler
kıslar merhaba, bir haftadan beri şehir dışındaydım eğitimde.salı ilk randevuya gittim. muayene oldum dr böyle hemşireyle soru işareti yaz,şüpheli falan gibi şeyler söyledi .ben tabi panik oldum ama kan vermiştim .dr kan sonuçların çıksın öyle konuşalım dedi biz başladık beklemeye 3-4 saat sürdü bu bekleyiş.ben tabi ağlamaya başlamıştım bile .neyseki sonra dr kan sonuçların çok güsel dedi. kese de görüldü dedi. sanki dünyalar benim oldu.7 şubata tekrar randevu verdi.
ama kıslar insan tam anlamıyla sevinemiyor hamile olduğuna acaba bişey olurmu diye hep endişeleniyor.sanırım bu durum bebişi kucağımıza alana kadar devam edecek:)))
daha senin kadar testlerin peşine düşen görmedim topikte..en iyisini yapıyorsun bekleme sürecini çok faydalı geçirdin...bende bu arada test işine girişecem zatennn...havalar belli olmaz cicim sen hazır hissediyorsan başla derim...
DOgrudur canım ama iste norem zaten düşük riskim var en minimuma indirmeye calisiyom habire bişey çıkıyor buradaki Alman doktorda aynisini diyorsende öyle yap elinden geleni yap gerisi Allah'a kalmış İns bebisleriniz çok bekletmez hayırlısı Allah'tan dilemek gerek
ay sen kesin transferin ertesi günü test yapmaya başlarsın 12 gün boyunca sabah akşam düşünemiyorum
kuzum durumun nasıl???
nasıl hissediyorsun varmı değişiklik
fulyaaaaaa sen benim mesajımı görmüyormusunnnnnnnn
:84::84::84:
iste yanıldın transferden snr 12 gunü bekleyecem 13 gün yapacam testi
Canım şimdilik iyiyim Dinlenmeye devam ediyorum ama kafamda binbir tilki dolaşıyor
Hiçbir belirtim yok Bugün geçen seneki tedavimdeki takip ettiğim topikteki yazılarımı okudum 6.gün lekelenmelerim başlamış Olmadı diye ortalığı ayağa kaldırmışım 9. gündede hamileliğimi öğrenmişim Birazcık nostalji yaptım yani
Ama bu kez olmadı galiba Çünkü beynim hep negatif olmasını istiyor galiba Pozitif olursa yaşayacaklarıma hazır değilim galiba
Allahımdan benim için hep hayırlısını vermesini istiyorum Kaldıramayacağım yükler vermesin
Bence sende kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman başla Kalbin ve duyguların sana doğru yolu gösterecektir
Canım tedaviye bu ay başlamak istemiyorsan başlama,içinden nasıl geciyorsa öle yap,insan kendini,moralini bilir:))arkandayız:))buarada öbür hastanen süpermiş,ayy sinir ettiler baya..bi daha ellerine düşme inş...buarada 1500 sayfamız hayırlı olsun,nice sayfalara inş hep birlikte:))ben iyiyim ama bugün yoruldum dinlencem cok kalamıcam aranızda öptüm sizi
slm herkeze iyi aksamlar bugün topikde herkeze cokkkk dua ettim özellikle birkas isim saydim milissstone selo26 egunal carmento izmirli ekin:)))hemserim zuzu can82 minecan ecrin mert yumaky izmir35 simdi aklima gelen isimleri yazdim ama hepimize cok dua ettim yarinda insallah kandil peygamber efendimizin dogüm günü onun araciligiylada dualraima devam edicem insallah bu güzel günde hepimiz birbirimize dua edelim canlarim bu güzel günü kacirmayalim himmmm bu arada tabi hamile arkadaslarimada dua ettim onlarida unutmadim rabbim kabul etsin bu ay hepimizin göbüsüne melekler göndersin insallah.....
Canım geçmişi okuyordum O yüzden cevabım biraz gecikti Yoksa arkadaşım halimi hatrımı sormuş cevap yazmazmıyım
slm herkeze iyi aksamlar bugün topikde herkeze cokkkk dua ettim özellikle birkas isim saydim milissstone selo26 egunal carmento izmirli ekin:)))hemserim zuzu can82 minecan ecrin mert yumaky izmir35 simdi aklima gelen isimleri yazdim ama hepimize cok dua ettim yarinda insallah kandil peygamber efendimizin dogüm günü onun araciligiylada dualraima devam edicem insallah bu güzel günde hepimiz birbirimize dua edelim canlarim bu güzel günü kacirmayalim himmmm bu arada tabi hamile arkadaslarimada dua ettim onlarida unutmadim rabbim kabul etsin bu ay hepimizin göbüsüne melekler göndersin insallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?