2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah sabırlar versin kuzum yaaa.çok zor bir durummm.İnşallah çok çabuk toparlar ve tekrardan bebişi gelir onaa.

hamileliğin döneminde yapmasalar barii..
hayret bişey yaaa...çok kızıyorum ben bu duruma...sen şimdi el üstünde tutulman gerekirken bi de en yakınlarından dertleniyorsun...
ailenin yanına gitmene çok sevindim...kendine gelirsin biraz...
herkesi anlarımda eşini anlayamam...neyse ALLAH akıl fikir versinde hem bebeğinizin hem senin kıymetini bir an önce anlasın...
ailen başka şehirdemi???

maalesef öyle canım ama yine maalesef eşimin bütün ailesi burada. ailem izmirde yaşıyor. yaw sanırsın kocam hamile şu an içinde olduğu mucizenin farkında değil... olacağını da sanmıyorum...

dimi öyle oluyo.hani geçen hafta bu zamanlar bebişler benimle diye onlarla konuşurken umutlaryok oluyo.zor be cann.şimdi bu şubat adetim martta bi gidiym bakalım ne dicek.hem o zamana kadar sonuçlarda elimde olur.

evet bir anda büyük boşluğa düşüyor insan hemen yeniden başlamak istiyor...mart ta bi bakılsın bakalım belki uygun görür doktorun ve başlarsınız

Allah Allahhh bunlar delimi ya ne hallerde bullunuyo bu bebek bilmiyolarmıı.sen hamilesin canım hiiiç kafana takma bebişinle konuşşş okşa onuu kendini sakın üzme.boşver salla onları...üzme bebişin annesiiii.

kızlar çok teşekkür ederim hepiniz harikasınız... şimdi çıkmam lazım. yemek yapıcam. hepinizi seviyorum... hoşçakalın...

maalesef öyle canım ama yine maalesef eşimin bütün ailesi burada. ailem izmirde yaşıyor. yaw sanırsın kocam hamile şu an içinde olduğu mucizenin farkında değil... olacağını da sanmıyorum...

normalde böyle eşler beni deli eder sinir olurum sanki başıma gelmiş gibi hissederim...şimdi sende de bunu yaşıyorum ve deliriyorum şu an...
bir yakınımın eşi ve kayınvalideside böyleydi hergün konuşur anlatırdı fenalık gelirdi sıkıntı basardı bana çooook ta üzülürdüm tabii...
o doğal yolla gebe kaldı ama eşi çocuğu ve kendisinden çok ailesiyle ilgileniyor hala manyakmı ne evlesenmeseymiş o zaman diyorum...
gerçekten rabbim size bi mucize göndermiş en mutlu olacağınız zamanlar...ne deyim valla rabbim sabrını versin en önce eşine yanlış
davrandığını farkettirsin...bi de hepsi aynı memleketteymiş

evet bir anda büyük boşluğa düşüyor insan hemen yeniden başlamak istiyor...mart ta bi bakılsın bakalım belki uygun görür doktorun ve başlarsınız

İnşallah canımm ya.seninde dediğin gibi boşluk çok büyük oluyo.dedim ya umut çok güzel bişi..bende öle diyom martta bi gidiym.hemen başlar inşallahhhh....bebişimi çok özledimmm.
bu gün rüyamda bi kızım varmış ve ben onu emziriyomuşum.hatta diyorumki ben nasıl olur kızımı unuturum bide tedavi oluyorum diyorum...çok güzel bir kız bebektiii.sonra beşiğine koydum uyusun diye beşiğin tekerlekleri çıktı eşime söliyimde yapsın şunu diyorum.
Allahım hayırlısını versin hepimize inşallahhhh...biz de anne olalım...bebişimizi içimizde hissedelim kalp atışlarını duyalım tekmelesin sıpalarr....Allahımmmm sen bizi boş çevirmeee.amin...

egunal;22946371]evet kuzum aslında 3 adet dönemi beklenmesi gerekiyormuş normal olanı benim önümüzdeki ay başlamam

canım benım 2. adet dönemınde basladım sende bır gorun bence sonra pısman olma bak hem ben adetın 21. gunu basladım sen neden adetın 3. gunu baslıycan onuda anlamadım bır yanlıslık var ma neyse yanı adetıne var daha yarın gıt doktora al evrakalrını cnm bence o kadar bekledın sonra zamanı gecınce uzulursun keske dersın 1 ay ne kadar cok beklemek zor o yuzden dıyorum....hayatımmm

Son düzenleme:

rüyan gerçek olsun inşallahhh...ama beşiğin tekerlekleri sağlam olsun taammııı
bende bu ay bi rüya gördüm çıkacakmı bakalım kimseye anlatmadım regl olunca yazarım...
eğer doğru çıkmazsa bi daha rüyalarıma inanmayacam küscem ve rüya görmeyi bırakacam

carmene sabırlar idliyorum şuan yaşadığı büyük bir imtihan...
egunalcim canım noldu birdende vazgeçtin çok istekliydin canım
,neyse canım belki bu hayırlıdır içinin rahat olmasıda önemli..
ya dosya hakkında da demiştim ya sadece birsayfa ekprtriz yazıp veriyolar bide benim eski merkezde ayrıntılı kan tahlili falan yapamdılarki hatta sadece dinlediler beni yani doktor gerek görmedi tahlilelrime bakmaya ben ısrar etsemde...
tabi negatfiif alıpta elimde testlerle gidinc ebi zahmet baktı aa pıhtı testleri eksik dedi..off off..
yani diyeceğim bir sayfayla ayrıldım ordan eski dosyalarımda bendeydi zaten ordaki dosyamdada fazla bişi yoktu...
yani dosya olsa ne yazarki:26:yine kendi bildikelrini yapoyolar doktorlar...

kızlarrr 1500. sayfamız şerefine halay ekibi kuruyorum takılın peşime....
:118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119:nice 1500 sayfalara inşallahh

egunal
1500. sayfamızı kutluyoruzzzz....
kızlarrr 1500. sayfamız şerefine halay ekibi kuruyorum takılın peşime....
:118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119:nice 1500 sayfalara inşallahh

daha uzun sayfalara ınsallah halaya katıldık gelıyorum sekerımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

can inş. hayra çıkar rüyan...
bende egunal anlattım diye erkende adet oldum ya rüyamı çok güzeldi amaanlattım diyemi..
gülüm sne adet olmada bizede anlatma inş..mucizen gelsinde...
bende küstüm rüyalara dahada gelmesin yaa:26:
hee biliyonmu benim o farklı başlayıp farklı sonlana adetimden sonra 5.gün falan kanama oldurdu tık diye kesildiydi tuhaftı işte...
göğüslerimin şişi inmeyince nolur nolmaz dedim doktorada yoğundum gitmedim eşime 2gün önce test aldırdım negatfiif bikere daha görüdm kaşındım yani..
belki dedim ama olmadı bide dedim varsada öğrenemyim 3aylıkken bana el sallasın süpriz yapsın

ilk tedavime de olumsuz ve aksiliklerle başlamıştım ve hep öyle gitti...tatilden döndüğümden beri olumsuz şeyler yaşıyorum size anlatmadığım şeylerde var o yüzden bu kez böyle olsun istemiyorum resmen içim geçti tedaviden...evet hala istekliyim ve mutlaka 2.tedavimi yaptıracam ama bu ay beklemeli diyorum..
dosya konusu ikinci planda yaniii...

canımm ben tam anlayamadım.sen negatif sonuçtan kaç adet sonra başladın.bi açıklarmısın.biliyosun ben negatif aldım geçen hafta ve merak ediyorumm.

[

aynı şeyleri bend eyaşadım aksilikler,trasnfer zorluğu hatta transfer sonrası ömürmd eöyle grip olmamıştım dahada eşle v.s...
canım rabbim sıkıntını gidersin paylaşmak istemiyosundur doğrudur imş. içini rahatlatır rabbim...
sen daha iiy zamanını bilriisn..analıdm dosya ikinci plan sorunda olamaz zaten:26:

yok canım pişman olmam evet 1 ay çok önemli ve uzun ama kendiliğinden olma ihtimalide olduğundan çok ta kayıp bir ay olarak düşünmüyorum...
doktora evraklarım olsada olmasa da gidecem zaten öncesinde vitamin vs..verir hazırlık olur tüp bebeğe...adetin 21.günü uzun protokolde başlanıyo ben ilk tedavimde uzun protokolle başlamıştım ama bu kez kısa protokol istiyorum o yüzden hemen adetle başlarım diyordum...

Ne yemek yaptın söyleyebilirsin artık midem bulanıyor cnm birşey istemiyor sen kesin kararlisn anladım ertelemeye bebeleri kuzum seni kocan sinirlendirmedi dimiii ben ne zamn kızsam benim koca kafalı kocama o zamn ertelemek istiyordum tedavi sen bir gitte Dr hemen almk isticksin bebeleriniiiii cnmmm benim ay sen böyle yazınca bugün kendi dönemim geldi aklıma hepimiz yasıyoruz bu duyguları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…