rüyan gerçek olsun inşallahhh...ama beşiğin tekerlekleri sağlam olsun taammııı
bende bu ay bi rüya gördüm çıkacakmı bakalım kimseye anlatmadım regl olunca yazarım...
eğer doğru çıkmazsa bi daha rüyalarıma inanmayacam küscem ve rüya görmeyi bırakacam
can inş. hayra çıkar rüyan...
bende egunal anlattım diye erkende adet oldum ya rüyamı çok güzeldi amaanlattım diyemi..
gülüm sne adet olmada bizede anlatma inş..mucizen gelsinde...
bende küstüm rüyalara dahada gelmesin yaa:26:
hee biliyonmu benim o farklı başlayıp farklı sonlana adetimden sonra 5.gün falan kanama oldurdu tık diye kesildiydi tuhaftı işte...
göğüslerimin şişi inmeyince nolur nolmaz dedim doktorada yoğundum gitmedim eşime 2gün önce test aldırdım negatfiif bikere daha görüdm kaşındım yani..
belki dedim ama olmadı bide dedim varsada öğrenemyim 3aylıkken bana el sallasın süpriz yapsın
hadi bakalım bekliyorum rüyanıııı.hem bu arada belkide bebişin seninle nerden biliyozkiii diimiii.
yumoşu geç çatlatmadıysam ve bu dönem tatile dek gelmediyse hamile olma ihtimalim tabiki var...
bu ay gün aşırı erkenden çooookk uykum gelmişti belki bebişte gelmiştir...zaten bi gelse totosunu ıssıracam
Ne yemek yaptın söyleyebilirsin artık midem bulanıyor cnm birşey istemiyor sen kesin kararlisn anladım ertelemeye bebeleri kuzum seni kocan sinirlendirmedi dimiii ben ne zamn kızsam benim koca kafalı kocama o zamn ertelemek istiyordum tedavi sen bir gitte Dr hemen almk isticksin bebeleriniiiii cnmmm benim ay sen böyle yazınca bugün kendi dönemim geldi aklıma hepimiz yasıyoruz bu duyguları
aynı şeyleri bend eyaşadım aksilikler,trasnfer zorluğu hatta transfer sonrası ömürmd eöyle grip olmamıştım dahada eşle v.s...
canım rabbim sıkıntını gidersin paylaşmak istemiyosundur doğrudur imş. içini rahatlatır rabbim...
sen daha iiy zamanını bilriisn..analıdm dosya ikinci plan sorunda olamaz zaten:26:
Ayyy hadi inşallah canım beniiimm.inan kendim kadar çooook sevinirim.Allah büyükkk.hele bi doğsun gönder bana bende ısırıym totosunuuu.
bebeğinle duygulu buluşmadan sonra bugün nasılsın şekerim???
Hala etkisindeyim o minicik kalbin görüntüsü gitmiyor gözümün önünden. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Hala etkisindeyim o minicik kalbin görüntüsü gitmiyor gözümün önünden. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
canım sende iyice bi dinlen sakinleşş sonra en doğru kararı verirsin...
Ya canımmm valla sen böle deyince tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu yeminle.Allah kuzunu sana bağışlasın inşallahhh.
şekerim zuzu naptı aceba???
bilmiyorumki canım aklımın bi köşesinde hep zuzu var inşallah başarılı bir ameliyat olur iyi geçerse gelecek ay tedaviye başlıcakkk.Allah yardımmetsinnnn.
ne güzel herşey yolundaymışrabbim önce bebiş sonra sağlıklı hamilelikler versin herkeze.... sendemi fraxapin e başladın? ben iki aydan fazladır kullanıyorum ama artık vicudum isyanlarda vurduğum heryerde beze ve arkasından kaşıntı yapıyo bende şimdi göbek sonra bacak çok zorda kalırsam kol dan yapıp biraz dinlendirmeye çalışıyorum sanada tavsiye ederim.
Canim Benim bu Kara Kis devam ederse bende 3 Ayda istanbula gidecem su cd56 testide yaptircam piskopat oldum valla yakinda testlerle kafayi yicem sende Canim testlerini yaptir ve Icin huzurlu basla bende senin gibiyim icimdeki sesi dinliyom hep habire durtuyor du eksik bu eksik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?