2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hadi bakalım bekliyorum rüyanıııı.hem bu arada belkide bebişin seninle nerden biliyozkiii diimiii.

bi kaç kişiden duydum çok etkilendiğiniz güzel rüyayı kimseye anlatmayın çıkmaz demişlerdi bende bu inanç üzerine bu ay test edecem gerçekten böyle bişey varmı bakalım...tekrar test yapman iyi olmuş en azından kafan rahat etmiş...ayrıca sen geçen ay sıkıntılı zamanlar geçirdin mutlaka hormonların etkilenmiştir bende öyle olur mesela çok üzülürsem o ay regl de bi farklılık olur sende de buna benzer bişey olmuştur...keşke süpriz yapsaydı

hadi bakalım bekliyorum rüyanıııı.hem bu arada belkide bebişin seninle nerden biliyozkiii diimiii.

yumoşu geç çatlatmadıysam ve bu dönem tatile dek gelmediyse hamile olma ihtimalim tabiki var...
bu ay gün aşırı erkenden çooookk uykum gelmişti belki bebişte gelmiştir...zaten bi gelse totosunu ıssıracam

yumoşu geç çatlatmadıysam ve bu dönem tatile dek gelmediyse hamile olma ihtimalim tabiki var...
bu ay gün aşırı erkenden çooookk uykum gelmişti belki bebişte gelmiştir...zaten bi gelse totosunu ıssıracam

Ayyy hadi inşallah canım beniiimm.inan kendim kadar çooook sevinirim.Allah büyükkk.hele bi doğsun gönder bana bende ısırıym totosunuuu.

hayırrcııııııkkkkksöylemicem ne yemek yaptığımı
kararım kesin canım evet nedenler arasında kocam olacak insan görünümlü odunda var ama tek neden o değil bi kaç şey bir araya geldi bende bu bi işaret diyorum ve başlamamam gerektiğini düşünüyorum...daktıra gidince ne olur bilmem ama şimdiki fikrim bu cicim....

aksilikler üstüste geldi meleğim bu dönemde annesine gelmek istemeyebilir diye onu rahat ve huzurlu bi göbüşe yerleştirmek istiyorum teyzesi

Ayyy hadi inşallah canım beniiimm.inan kendim kadar çooook sevinirim.Allah büyükkk.hele bi doğsun gönder bana bende ısırıym totosunuuu.

biliyorum canım benim kadar sevineceksiniz bunu hissediyorum...bi gelse sonrada bi doğsa atacam onu topiğe teyzeleri mıncık mıncık etsinler...
haketti sıpa bu kadar bekletilirmi canımmmm

bebeğinle duygulu buluşmadan sonra bugün nasılsın şekerim???

Hala etkisindeyim o minicik kalbin görüntüsü gitmiyor gözümün önünden. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

AMİNNNN inşallah sağlıkla gelsin...etkisinde olmamak eldemi dünyanın en güzel duygusudur göbüşünde bi melek hareket ediyoooo

canım sende iyice bi dinlen sakinleşş sonra en doğru kararı verirsin...

evet canım aynen öyle düşünüyorum bende

Hala etkisindeyim o minicik kalbin görüntüsü gitmiyor gözümün önünden. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Ya canımmm valla sen böle deyince tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu yeminle.Allah kuzunu sana bağışlasın inşallahhh.

Ya canımmm valla sen böle deyince tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu yeminle.Allah kuzunu sana bağışlasın inşallahhh.

Aminnn canım. Hepimizinkini inşallah. O görüntüyü en kısa zamanda herkese yaşatsın inşallah rabbim

bilmiyorumki canım aklımın bi köşesinde hep zuzu var inşallah başarılı bir ameliyat olur iyi geçerse gelecek ay tedaviye başlıcakkk.Allah yardımmetsinnnn.

inşallah canım...azcık topiğe girip haber verse süper olacak.ben meraklı hatunum ve meraktan çatlarım çatlamış halimde çok çirkin oluyoooo daha öncede demiştim
en iyisimi siz beni hiç bi konuda merakta bırakmayın

nerde bu kızlaaaarrrrr...siz gelmeye başlayacaksınız bu kez ben çıkmak zorunda kalacam...

Canim Benim bu Kara Kis devam ederse bende 3 Ayda istanbula gidecem su cd56 testide yaptircam piskopat oldum valla yakinda testlerle kafayi yicem sende Canim testlerini yaptir ve Icin huzurlu basla bende senin gibiyim icimdeki sesi dinliyom hep habire durtuyor du eksik bu eksik diye

ben fragmine başladım akasyacım, şimdilik pek zorlanmıyorum..fakat zor bulununan bir ilaç olduğu için elimdeki kutular bitince clexane'la devam edicem. göbekte yer kalmayınca bacağa geçicez bakalım :) tavsiyen için teşekkürler

daha senin kadar testlerin peşine düşen görmedim topikte..en iyisini yapıyorsun bekleme sürecini çok faydalı geçirdin...bende bu arada test işine girişecem zatennn...havalar belli olmaz cicim sen hazır hissediyorsan başla derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…