2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

sertap1976

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
191
0
96
İsviçre
Hadi hayirli olsun yeni konumuz :nazar: Madem cicileri, yataklari, arabalari, mobilyalari almaya basliyoruz yavas yavas, buradan da hem birbirimizle paylasip fikir sahibi olalim hemde gösterelim :64::64:

Ah bide benim bebisin cinsiyeti belli olsa! zor tutuyorum kendimi zor! :52:

Son düzenleme:

Eklentiler

• $IMG_1557.webp
    $IMG_1557.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 70
  • $IMG_1558.webp
    $IMG_1558.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 97
tulumu ben almadım eşimin bebeklik tulumu:) kayınvalidem saklamış hatıra olarak..şimdide bana verdi:)

Eklentiler

• $IMG_1552.webp
    $IMG_1552.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 100
  • $IMG_1553.webp
    $IMG_1553.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG_1554.webp
    $IMG_1554.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 72
  • $IMG_1555.webp
    $IMG_1555.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 78
  • $IMG_1556.webp
    $IMG_1556.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 73
  • $IMG_1559.webp
    $IMG_1559.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 81
$DSCI2063.webp $DSCI2066.webp $DSCI2064.webp $DSCI2067.webp $DSCI2065.webp $DSCI2068.webp

diğer topiğimizede eklemiştim, benim kuzumun tek cicileri bunlar, teyesi annanesi bişiler daha almış ama ben göremedim henüz:( o mavi battaniye bizim bebklik battaniyemiz, biz 4 kardeşiz 4 ümüzüde büyütmüş sonra yeğenimde kullandım şimdide benim oğlum kullanacak inşallah, benim için en kıymetlisi de o tabiii

Ben de tulumlar almaya başladım ama kaç tane kaç aylık almam gerektiğini bilemedm.Çok çabuk büyüyo diolar :1:

Ben de tulumlar almaya başladım ama kaç tane kaç aylık almam gerektiğini bilemedm.Çok çabuk büyüyo diolar :1:

bence 0-3 aylık 5-6 tane alsan yeterde artar bile 5 aylık yiğenim var benim meleğimde onun kıyafetlerinden giyecek ablam cok almadı alahtan küçüldükçe yeniledi bende öle yapmayı planlıyorum

ben hergün üstünü kesin degistiririm dersen 0-3 ve 3-6 ayliklardan karisik 7-8 tane al istersen. (yani bebegin camasirlarini haftada 1 yikayacagini düsünürsek tabi)
e malum bi müddet kendi camasirlarimizlada yikayamiycaz.
anam minicik seyler.. yikamak icin biriktiriyim desen birikmezde :90:

nasıll foto eklıycemm kızlarrr...? badanam oluyoo pazardan snra baslıcam annemden getrmeye.. cekıp koyarm

Kızlar topiğimiz hayırlı olsun. Aldıklarınızı çok beğendim. Allahım güle güle giydirmeyi nasip etsin. Ben daha başlamadım. Ama annemler örgüleri çok yapmışlar. Alınca bende eklerim...

yeni topiğimiz hayırlı olsun.. bebişlerimiz cicilerini iyi günlerde sağlıkla giysinler inşallah..ben 28.haftadan sonra almaya başlıycam onun için şimdilik sizlerin cicilerine bakıcam

nasıll foto eklıycemm kızlarrr...? badanam oluyoo pazardan snra baslıcam annemden getrmeye.. cekıp koyarm

canim "konuya cevap ver"i tikladiginda mesaj yazdigin kutunun hemen altinda "eklenti ekle" diye bi buton var. onu tiklarsin ve bilgisayarindan istedigin resmi secip yüklersin. umarim anlatabilmisimdir canim. hadi kolay gelsin :34:

çok güzel bir topik olmuş ellerine sağlık aldıkların çok güzel güzel günlerde giysin bebişin :29:

ay teyzesi yesin onu emi bayilllllldimmmmmmmm :52:cicilere ya kiz bebeklerinin herbirseyi super oluyor yahu:69:gule,gule iyi gunlerde giyimeyi nasip etsin Rabbim insallah.

coyaplar ve akkabilar zuppeyyyyyyy:69:

canim cit,citli badileri ve tulumu kac beden aldin 0-3mu?

Son düzenleme:
ay tesekkur ederiz teysesi ay allahim bi tatli seyler var ,biraz buyusun 6 ay falan olsun ozaman daha fena seyler var ama simdi tabi daha fazla yeni dogmus ve 3 ayliga baktigimiz icin belirli seyler oluyor

yukardaki renkli tulum 1 aylik
bu beyaz pembe olan 3 aylik yaziyor ama kucuk duruyor anca 1-2 aylik olur
alttaki beyaz tulum ise 0 aylik :)

yani simdi 0-3 alim ,indirimler bir ay devam eder artik begenirsem alirim daha biliyosun kiz cicilerini gorunce dayanamiyoruz, bugunde baya seyler aldim geri koydum :) esimle aliriz diye
degilse cok eksik var daha

birde pembe beyaz ip aldim artik hazir alcam ama bide battaniye orcem, surda nekaldi ancak yetisir
darisi sana insallah seninkileride bekliyorum :)

bayildim bayilldim bayildim! :16: cook seker seyler almissin Sympathique. yegenimiz cok sansliymis annesi cok zevkli cünkü:12: hele hirkasiyla bandanasi!

Son düzenleme:
sempatik bebisin guzel gunlerde giysin canim cok ama cok guzeller ya bende 7 haftalikken bi takim almistim bebisime unosex bende ekleyeyim bari cok hveslendim.

Back
X