2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

Arkadaşlar mesajlarınızı okudum da hepinizi çok tebrik ederim :46: bana göre harika puanlar ama branşlarınızda alımın az olması vs gibi etkenler sanırım can sıkıyor hala.dilerim hepiniz yerleşirsiniz emeklerinizin karşılığını alırsınız.ben kpss ye ilk defa giricem branşım okul öncesi öğretmenliği 80 üstü hedefim.sizleri görünce insana daha bi çalışma şevki geliyor.yazmadan geçemedim.:80:

ufak bir sorum var yanıtlarsınız memnun olurum.çalışma süresince bu gibi topiclere takılmanın sizlere faydaları oldu mu.:44: günü gününe naptığınızı mı yazdınız.aynısını yapmayı düşünüyorum da :34:

ufak bir sorum var yanıtlarsınız memnun olurum.çalışma süresince bu gibi topiclere takılmanın sizlere faydaları oldu mu.:44: günü gününe naptığınızı mı yazdınız.aynısını yapmayı düşünüyorum da :34:

ben sadece çalış netle pek zaman kaybetme derim

günü gününe gelip yazmak değil de aklımıza takılan soruları paylaştık. bilgi paylaşımı anlamında yararlı oldu.
bir de arkadaşlarla aynı duyguları yaşamak destekleyici oluyor.

bir süre sonra pek katılamasam da güzel bi paylaşımdı bu konu. Beraber çıktık bu yola, inşallah beraber tamamlarız... :38:

Arkadaşlar mesajlarınızı okudum da hepinizi çok tebrik ederim :46: bana göre harika puanlar ama branşlarınızda alımın az olması vs gibi etkenler sanırım can sıkıyor hala.dilerim hepiniz yerleşirsiniz emeklerinizin karşılığını alırsınız.ben kpss ye ilk defa giricem branşım okul öncesi öğretmenliği 80 üstü hedefim.sizleri görünce insana daha bi çalışma şevki geliyor.yazmadan geçemedim.:80:

Teşekkür ederim kendi adıma...Dediğin gibi bu puanlara bile sevinemiyoruz pek, çünkü alım bu yıl çok çok az,ne olacağını kestiremiyoruz. Geçen yıl bölümüme rahatlıkla yeten puan bu yıl yetmez dedirtebiliyor...İnşallah sen de hedeflerine ulaşırsın. Başarılar şimdiden.
Soruna gelince günü gününe yazmadım, ama burdaki arkadaşların bana çok faydası oldu, hepsine çoook teşekkür ederim bir kez daha. Ben dersaneye gidemedim, aklıma takılan soruları paylaştım burda, bazen sadece buraya sorumu yazıp çıkıyordum. Tabi ki bu süreçte netle çok zaman kaybetme ama böyle bir ortam kurulabilirse aklına takılanları paylaşabilirsin.

Son düzenleme:
ben sadece çalış netle pek zaman kaybetme derim

günü gününe gelip yazmak değil de aklımıza takılan soruları paylaştık. bilgi paylaşımı anlamında yararlı oldu.
bir de arkadaşlarla aynı duyguları yaşamak destekleyici oluyor.

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.elbette en iyi yaşayan bilir fikir almak istemiştim.:34:

Teşekkür ederim kendi adıma...Dediğin gibi bu puanlara bile sevinemiyoruz pek, çünkü alım bu yıl çok çok az,ne olacağını kestiremiyoruz. Geçen yıl bölümüme rahatlıkla yeten puan bu yıl yetmez dedirtebiliyor...İnşallah sen de hedeflerine ulaşırsın. Başarılar şimdiden.
Soruna gelince günü gününe yazmadım, ama burdaki arkadaşların bana çok faydası oldu, hepsine çoook teşekkür ederim bir kez daha. Ben dersaneye gidemedim, aklıma takılan soruları paylaştım burda, bazen sadece buraya sorumu yazıp çıkıyordum. Tabi ki bu süreçte netle çok zaman kaybetme ama böyle bir ortam kurulabilirse aklına takılanları paylaşabilirsin.

Zor bir durum gerçekten..yaşadığınız durumu kuzenlerimde yaşamakta.ne diyelim hayırlısı olsun herkes için..bende teşekkür ederim.ben dersaneye gidicem fakat sınavlara çalışma sürecinde zaman zaman motivasyon kaybı yaşanabiliyor buradan o manada destek alabileceğimi düşünüyorum.tabi ki herşey kişinin kendisinde bitiyor o da bir gerçek..hazırlanan arkadaşlarla güzel paylaşımlarda bulunuruz umarım.
sizin gibi örnekleri görmek güzel dersanesiz olmaz bu iş diyende çok duydum.gitmemişsiniz 83.333 almışsınız.:46: cevabınız için sağolun .:34:

dersanesiz olmaz diye bir şey yok. bunu çevremden de gördüm.
ben de dersaneye gitmedim. o yüzden aklıma takılan soruları burada paylaşıp destek aldım.
çok iyi bi puan aldığım söylenemez ama fikir olsun diye söylüyorum
birbiriyle karışan konuları burda tartıştık yine. o yüzden benim için yararlı oldu.
burda yazıştım diye nette çok zaman kaybettiğimi söyleyemem.
bakalım bundan sonra ne olacak:34:

Arkadaşlar bugün branş kontenjanları belli olacak.Hakkımızda hayırlısı.Allah utandırmasın,umutla başladığımız bu yolda umarım mutlu ve hayırlı bir sonuca ulaşırız.

kızlar konuyla çok alakam olmadığı için mazur örün beni

öğretmen olmak isteyenler kpss ye giriyorlar da
en çok hangi branşlarda atamalar yapılıyor bilginiz varmı

kızlar konuyla çok alakam olmadığı için mazur örün beni

öğretmen olmak isteyenler kpss ye giriyorlar da
en çok hangi branşlarda atamalar yapılıyor bilginiz varmı

en çok okul öncesi öğretmenliği, rehber öğretmenlik, sınıf öğretmenliği, ingilizce öğretmenliği branşlarında alım oluyor

Sıkıldım iyice ama yaaa...:41:
Ne zaman dolacak bu kılavuz...
Yarın dolar mı ki?:97:

Son düzenleme:
Back
X