2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

ben gideyim de HULL zıkkımı kimmiş onu öğreneyim....
herif bi sürü soruda var, ben öğrenme kitabında bulamadım ihtiyacın..

hull hakkında özet olarak bu yazıyor: Öğretme-öğrenme ortamında, öğrenme birimine duyulan ihtiyaç, güdülenme, uyarıcı yoğunluğu, pekiştirilen tepki sayısı ne kadar artırılır; yorgunluğun meydana getirdiği engellemelerle, diğer öğrenmeyi engelleyici faktörlerin etkisi ne kadar azaltılırsa o kadar etkili bir öğrenme meydana gelir.

bi de adam davranışçıymış..
öğrenmeyi bitirdim diyodum, gene bişey çıktı yahu.
bak tipe gel..

çok güzel anladım
ya karışık kavramlar var bunda, sorularda TEPKİYE KETVURMA, KOŞULLU KETVURMA, SALINIM ETKİSİ, DÜRTÜYÜ AZALTMA, EYLEM POTANSİYELİ vs. gibi kavramlar var hep şıklarda.

çok güzel anladım
ya karışık kavramlar var bunda, sorularda TEPKİYE KETVURMA, KOŞULLU KETVURMA, SALINIM ETKİSİ, DÜRTÜYÜ AZALTMA, EYLEM POTANSİYELİ vs. gibi kavramlar var hep şıklarda.

ayrıntısı çok canımm burda devamı var
Clark L. Hull
sanki hepsi aynı şeyleri anlatıyor gibi geliyo bana

hull konusunda benim de bir fikrim yok yalnız yargıda yazanı ekliyim buraya.
belki faydası olur.

Organizmayı öğrenmeye sevk eden ihtiyaçlardır ve ihtiyaçlar dürtü ve güdülenmeyi etkiler.
Böylece davranış ortaya çıkar.Öğrenme sürecinin temel kavramı alışkanlıktır.
Sadece bunu yazmışlar.
dove o dediğin kavramlara tek tek bakmak lazım. :26:

selam kızlar ne gzel sayfalar ilerlemiş

HULL son derece gereksiz bir konu amaaaa kesinlikle bilmeniz gereken bir kavramı var o da CRESPİ ETKİSİ: burada ilk defa pekiştirecin miktarından bahsedilmiş, miktar arttıkça performasn artar,azaldıkça performasn azalır diyen bir muhteremdir hull
bu kavram bu sene beklenenler arasındaymış sıksık karşılaşırsınız dediler dershanede

yarın şehir dışına nişanlımın yanına gideceğim ders çalışamıcam diye içim sızladı bugün iyi çalıştım ilk defa gelişim, coğrafya, vatandaşlık, matematik ve ölçmeden toplam 255 soru çözdüm, konu çalıştım yatarken de tekrar edicem

Son düzenleme:
kızlar akşamdan beri tarih ve coğrafyadan 75 soru çözdüm.
yani bugün toplam 160 soru oldu.
matematiğe bakamadım.
anayasadan hala köşe bucak kaçıyorum
siz nasıl çalışıyosunuz anayasaya? :26:

matematiğe bakamadım.
yazarak çalışıyorum ben anayasaya okuyorum önemli gördüğüm yerlerdeki örnekleri somut bir şekil olsun diye günlük konularla bağdaştırıp not alıyorum sonrada soru çözüyorum ama pek bir ilerleme yok 2 gün sonra yine unutuyorum ihtiyarladım artık baston elimde gireceğim kpss 'ye

matematiğe bakamadım.

hehe ben daha başlamadım ona.. çok korkuyorum çünkü ben öyle bürokrasi şeylerinden hiç anlamam. yok bilmemne kurumu buna bağlıymış, şu kişi şu kadar görevde kalırmış, gensoru şu kadar oyla verilirmiş..... off ben daha çalışmıcam onu..

sbl59 saat 4 de ne işin var internette

ben de sürekli tekrar tekrar okuyum dedim ama o kadar sıkıcı ki elime almak istemiyorum.
yalnız değilmişim demek ki

ben de sürekli tekrar tekrar okuyum dedim ama o kadar sıkıcı ki elime almak istemiyorum.
yalnız değilmişim demek ki

son 2 ay artık o.. ilk yapmam gereken eğitimi bitirmek... şimdi diğer sınavlara baktım.
ALES Nisanda,
KPDS 22 Mayısta.

girmeyi düşünen varsa, martın 7 sinde başlıyomuş Ales başvuruları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…