2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

canım sizi takip ediyorum ama ben denemeyi çözemedim:50: hiç vaktim yok,konular da tam bitmedi dershanedeki denemeler başladı bugün tg ihtiyaç denemesinden çıktım :37: daha çözmediğim bir iki deneme bile var:50: ama siz süper gidiyosunuz netlerini gördüm bence çok iyi:46:

anladım siyahincim, vakit gerçekten az ve yapacak çok şey var. ben de hiç bişeyi yetiştiremiyorum. ileriki denemelerde zamanın oldukça katılırsın sen de inşallah.
ben de ilk kez deneme çözdüm ve kendime şaşırdım. hepimiz giderek artan netler yaparız inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

anladım siyahincim, vakit gerçekten az ve yapacak çok şey var. ben de hiç bişeyi yetiştiremiyorum. ileriki denemelerde zamanın oldukça katılırsın sen de inşallah.
ben de ilk kez deneme çözdüm ve kendime şaşırdım. hepimiz giderek artan netler yaparız inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok doğru vakit az,yapacak şey çok:18: inşallah katılırım canım çok isterim:31:
ilk deneme için çok iyi bir sonuç gerçekten maşallah:nazar: inşallah katlanarak devam eder canımm:16:

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın bu ara çok zamanım yok o yüzden daha takıldığım soruları da yazamadım sizinkileri de cevaplayamadım.bence soru cevap kısmı bu hafta da devam etsin herkes h sonu uygun olmayabiliyor.hem yeni denemeyi çözeriz hem eski denemenin kritiğini yaparız olmaaz mı:18:

kızlar kusura bakmayın bu ara çok zamanım yok o yüzden daha takıldığım soruları da yazamadım sizinkileri de cevaplayamadım.bence soru cevap kısmı bu hafta da devam etsin herkes h sonu uygun olmayabiliyor.hem yeni denemeyi çözeriz hem eski denemenin kritiğini yaparız olmaaz mı:18:

olur tabiki :) iyi fikir ;)

kızlar benimde vaktim yoktu bu hafta denemeyi çözemedim dove ilk deneme için eğitim netin çok iyi tebrikler :71:zamanla çok daha iyi olucaktır sanırım dikkat eksikliği hepimizde var bende soru kaçırıyorum bu yüzden bildiklerimi bile yapamıyorum:59:

iyi pazarlar herkese umarım bugün adamakıllı ders çalışabiliriz:72:

iyi pazarlar canım inşallah..

sana bir şey sormak istiyorum.
bildiğim kadarıyla ücretli yapıyosun hiç müfettiş geldi mi?
ücretlilerin dersini de dinliyo mu?
dosyamızda neler olması gerekiyo?
çok sordum ama bu hafta geleceklermiş galiba tedirgin oldum biraz :18:

bir sorum var.

İnsan kişiliğini açıklamada dışa dönüklük,uyum,nörotizm,disiplin/düzen ve açıklık gibi faktörlere yönelik açıklamalar getiren kişilik kuramı aşağıdakilerden hangisidir?

a)psikanalitik
b)fenomenolojik
c)psikososyal
d)ayırıcı özellikler (traits)
e)sosyal-bilişsel

bir sorum var.

İnsan kişiliğini açıklamada dışa dönüklük,uyum,nörotizm,disiplin/düzen ve açıklık gibi faktörlere yönelik açıklamalar getiren kişilik kuramı aşağıdakilerden hangisidir?

a)psikanalitik
b)fenomenolojik
c)psikososyal
e)sosyal-bilişsel

hımmm:18:
e)sosyal-bilişsel

bir sorum var.

a)psikanalitik
b)fenomenolojik
c)psikososyal
e)sosyal-bilişsel

böyle soruları hiç yapamıyorum :( tamamen içgüdüsel cevaplar veriyorum..

hmmmm değilmiş :))
o zaman D çünkü hiç duymadım :52:

bugün matematik çalışmaya başladım.. eşitsizliklerdeyim..

hmmmm değilmiş :))
o zaman D çünkü hiç duymadım :52:

bugün matematik çalışmaya başladım.. eşitsizliklerdeyim..

evet cevap D :9:
ben de hiç duymadım..
duyan var mı acaba? :26:

dove deneme işini ne yapıcaz ya?
daha kimse sorularını sormadı çözemeyenler de var :26:

evet cevap D :9:
ben de hiç duymadım..
duyan var mı acaba? :26:

dove deneme işini ne yapıcaz ya?
daha kimse sorularını sormadı çözemeyenler de var :26:

ya biz yine de koyalım. bi kere işi uzatırsak hep öyle gider.. baktık 2. denemeyi çözemedik zamanını uzatırız. ama illaki çözenler vardır senle benden başka :)
vardı 3-4 arkadaş daha netlerini yazmışlardı diğer konuda.

benim hedeflerim değişti :( :50:
sevgilim diyor ki aftan yararlanıp erzuruma fakülteye döneyim. hem çalışır hem okurum eğer sen orada yaşamak istersen doğu görevini yapana kadar orada yaşayalım diyor. tabi bu hayallerinin içine bu yaz evlenelim diye de sokuşturuyor da o imkansız :53: böyle olmayacak hayallere kapıldık :26:

erzurum gibi bi yer zorunlu 1. derecen zorunlu hizmetmiş. oraya gitsem 3 sene kalmam yeterli oluyor değil mi?

ya biz yine de koyalım. bi kere işi uzatırsak hep öyle gider.. baktık 2. denemeyi çözemedik zamanını uzatırız. ama illaki çözenler vardır senle benden başka :)
vardı 3-4 arkadaş daha netlerini yazmışlardı diğer konuda.

tamam o zaman yeni denemeyi ekliyim ben..
açı tg-1 olsun mu yediiklimden gözüm korktu :18:

benim hedeflerim değişti :( :50:
sevgilim diyor ki aftan yararlanıp erzuruma fakülteye döneyim. hem çalışır hem okurum eğer sen orada yaşamak istersen doğu görevini yapana kadar orada yaşayalım diyor. tabi bu hayallerinin içine bu yaz evlenelim diye de sokuşturuyor da o imkansız :53: böyle olmayacak hayallere kapıldık :26:

erzurum gibi bi yer zorunlu 1. derecen zorunlu hizmetmiş. oraya gitsem 3 sene kalmam yeterli oluyor değil mi?

öncelikle hayırlısı olsun dove...
dediğin gibi 1. dereceyse 3 yıl kalıyosun.

tamam o zaman yeni denemeyi ekliyim ben..
açı tg-1 olsun mu yediiklimden gözüm korktu :18:

öncelikle hayırlısı olsun dove...
dediğin gibi 1. dereceyse 3 yıl kalıyosun.

o olsun madem :))
yediiklim biraz daha dursun köşede..
öff ya bilmiyorum herşeyden korkmaya başladım. böyle okulda öğrenci kalsam keşke hep... :18:

iyi pazarlar canım inşallah..

sana bir şey sormak istiyorum.
bildiğim kadarıyla ücretli yapıyosun hiç müfettiş geldi mi?
ücretlilerin dersini de dinliyo mu?
dosyamızda neler olması gerekiyo?
çok sordum ama bu hafta geleceklermiş galiba tedirgin oldum biraz :18:

merhaba canım bize geçen dönem gelmişlerdi
ücretli olduğun içi çok kasma kendini bize bir şey yapamazlar.
dosynada yıllık planın,iş günü takvimin,şök zümre toplantı tutanakların olsun muhakkak. zaten onlar kurulmuş saat gibiler kesinlikle eksik bulcaklar bişiler sölücekler sakın moralini bozma.meseka geçen dönem bize geldikleri gün perşembeydi.teftiş bitti hep beraber öğretmenler odasında oturuyoruz. bi tanesi kalktı arkadaşlar h sonuna yaklaşıldı diye herkes kendini koyvermiş bakıyorum,saç sakal vs.. dedi. ve öğretmenlerimizin hepsi de geleceklerini bildikleri için jilet gibilerdi:1:o yüzden onlar saçmasapan her şeye kulp takarlar moralini bozma tamam mı:16:

Back
X