- Konu Sahibi hayalperesttt
- #1.861
zaman nasıl da hızlı geçiyor daha dün bir ay var diye teselli buluyodum beş günümüz kaldı inş atanırız olmazsada hiç birşey can sağlığından önemli değil napalım:93:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaman nasıl da hızlı geçiyor daha dün bir ay var diye teselli buluyodum beş günümüz kaldı inş atanırız olmazsada hiç birşey can sağlığından önemli değil napalım:93:
İlk oturum 9.30da başlar 11.30 biter veee uzun bir araaaaa
İkinci oturum 14.30 başlar ve 17.00da biterrrrr
Rica ederim. Evet o uzun arada dinlensin tüm oturumlar bitince yap sürprizi bence![]()
Selam kızlar...
Sınava 5 gün kala farkettim ki program geliştirmeden çok yanlışım çıkıyor ne güzel di mi?:18:
Bir de kaçınan,kaygılı ve kuşkulu bağlanmayı nasıl ayırt ediyorsunuz?
Bana hepsi aynı şeymiş gibi geliyor da :26: :85:
merhaba kızlar ben eğitim fakültesi mezunu dğlm iktisat mezunuyum a grubundan gireceğim bende gerçekten çok zor bir sınav ALLAH hepimizin emeklerini boş çıkarmasın herkese başarılar dilerim.
merhaba kızlar ben eğitim fakültesi mezunu dğlm iktisat mezunuyum a grubundan gireceğim bende gerçekten çok zor bir sınav ALLAH hepimizin emeklerini boş çıkarmasın herkese başarılar dilerim.
kafanız karışmasın arkadaşlar 2011 yılı mehmet akif yılı olduğu doğru ama bu tbmm tarafından kabul edildi unesco nun kabul ettiği ise evliya çelebi yılıdır allah herkesin yardımcısı olsun banada dua edin olurmu artık yoruldum sınava hazırlanmaktan......
kurabiyecim 2010 verilerine göre en çok ithalat yaptığımız ülke de Almanya, en çok ihracat yaptığımız ülke de Almanyaymış.
uncesco 2011i evliya çelebi yılı ilan etmiş, bizim kültür bakanlığı da M.akif yılı ilan etmiş :)
ben de hasta olmaktan çok korkuyorum bu ara. inşallah öyle bişi olmaz. bir de parmağımı falan kesmekten korkuyorum:) kendi kendime saçma sapan şeyler üretiyorum stresten![]()