2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

zaman nasıl da hızlı geçiyor daha dün bir ay var diye teselli buluyodum beş günümüz kaldı inş atanırız olmazsada hiç birşey can sağlığından önemli değil napalım:93:

zaman nasıl da hızlı geçiyor daha dün bir ay var diye teselli buluyodum beş günümüz kaldı inş atanırız olmazsada hiç birşey can sağlığından önemli değil napalım:93:

Üzülme Der Mevlana; Çok istediğin bir şey olmuyorsa Ya Daha Iyisi Olacağı Içindir Ya Da gerçekten Olmaması Gerektiği Için..
böyle düşünmekten başka yapacak bişi yok:18:

kızlar merhaba,ben sınava girmeyeceğim ama girecek olan bi arkadaşıma sınav çıkışında sürpriz yapmayı düşünüyorum.sınav saatlerini bilmediğim için de ilk oturumdan sonra mı yoksa ikinci oturumdan sonra mı gitsem bilemiyorum.ilk oturumun ve ikinci oturumun giriş ve çıkış saatlerini yazar mısınız lütfen

İlk oturum 9.30da başlar 11.30 biter veee uzun bir araaaaa
İkinci oturum 14.30 başlar ve 17.00da biterrrrr

Selam kızlar...
Sınava 5 gün kala farkettim ki program geliştirmeden çok yanlışım çıkıyor ne güzel di mi? :14: :18:

Bir de kaçınan,kaygılı ve kuşkulu bağlanmayı nasıl ayırt ediyorsunuz?
Bana hepsi aynı şeymiş gibi geliyor da :26: :85:

Selam kızlar...
Sınava 5 gün kala farkettim ki program geliştirmeden çok yanlışım çıkıyor ne güzel di mi? :14: :18:

Bir de kaçınan,kaygılı ve kuşkulu bağlanmayı nasıl ayırt ediyorsunuz?
Bana hepsi aynı şeymiş gibi geliyor da :26: :85:

slm, bence kpss o kdr ayrıntılı ve karıştırılmaya mahal veren soru sormaz.
bunların ayrıntısını ben de bilmiyorum:44:

merhaba kızlar ben eğitim fakültesi mezunu dğlm iktisat mezunuyum a grubundan gireceğim bende gerçekten çok zor bir sınav ALLAH hepimizin emeklerini boş çıkarmasın herkese başarılar dilerim.

Zaman azaldıkça stres de artıyor ve ben bugün hasta gibiyim,bir halsizlik, bir kırıklık var üstümde.
Dua edin bana kızlar, hasta olmak istemiyorum.:53::52::50:

Firarperestcim ben de epeydir sırf burası için uğruyorum.Arada stres atmak için başka yerlere bakıyorum kısaca o kadar.
Sınav sonrası toplanıp kritik yapalım ama.
Soruna gelince:
Güvensiz-kaçınan bağlanmada çocuk anneyi güvenilir bir üs olarak görmez. Annesi ortamda olmadığında ve ortama geri döndiğinde bir tepki göstermez. Onunla gitme eğiliminde bulunmaz.

Güvensiz- çelişkili kuşkulu bağlanmada ise çocuk bağlandığı kişi ortamdan ayrıldığında aşırı düzeyde endişelenir. O kişi geri döndüğünde ona ya sımsıkı sarılır ya da onu itekleyerek, huzursuzlanarak tepki gösterir.

Temmuzikicim ben de 2011'i Evliya Çelebi yılı olarak biliyorum, siyahi M.Akif yılı yazınca aklım karıştı. Unesco'dan ayrı ilan eden de mi var. Yoksa sadece biri mi doğru anlamadım ya:26:

Ben de bir kaç güncel yazayım.

Danıştay başkanı Hüseyin Hüsnü karakullukçu
Yargıtay başkanı Nazım Kaynak
En çok ihracat yaptığımız ülke Almanya
En çok ithalat yaptığımız ülke Rusya

Ve benim de bir sorum var. Yeni Türk alfabesinin kabulü milliyetçilikle ilgili midir, değil midir?
Cevaplarınızı bekliyorum kızlar, sonra aklımı karıştıranı söylerim.... Kolay gelsin herkese

merhaba kızlar ben eğitim fakültesi mezunu dğlm iktisat mezunuyum a grubundan gireceğim bende gerçekten çok zor bir sınav ALLAH hepimizin emeklerini boş çıkarmasın herkese başarılar dilerim.

Sağolun, Allah hepimize yardım etsin dediğiniz gibi. Size de başarılar.

kafanız karışmasın arkadaşlar 2011 yılı mehmet akif yılı olduğu doğru ama bu tbmm tarafından kabul edildi unesco nun kabul ettiği ise evliya çelebi yılıdır allah herkesin yardımcısı olsun banada dua edin olurmu artık yoruldum sınava hazırlanmaktan......

kurabiyecim 2010 verilerine göre en çok ithalat yaptığımız ülke de Almanya, en çok ihracat yaptığımız ülke de Almanyaymış.
uncesco 2011i evliya çelebi yılı ilan etmiş, bizim kültür bakanlığı da M.akif yılı ilan etmiş :)
ben de hasta olmaktan çok korkuyorum bu ara. inşallah öyle bişi olmaz. bir de parmağımı falan kesmekten korkuyorum:) kendi kendime saçma sapan şeyler üretiyorum stresten:41:

yeni alfabenin kabulü de bence milliyetçilikle ilgilidir. çünkü kendimize ait bir alfabe oluşturmuşuz. seslere uygun harfler kullanmaya başlamışız. ne kafanı karıştırdı? söyle kesin benimki de karışır :)

kafanız karışmasın arkadaşlar 2011 yılı mehmet akif yılı olduğu doğru ama bu tbmm tarafından kabul edildi unesco nun kabul ettiği ise evliya çelebi yılıdır allah herkesin yardımcısı olsun banada dua edin olurmu artık yoruldum sınava hazırlanmaktan......

zaman daraldı Allah hepimizin yardımcısı olsun :85:

kurabiyecim 2010 verilerine göre en çok ithalat yaptığımız ülke de Almanya, en çok ihracat yaptığımız ülke de Almanyaymış.
uncesco 2011i evliya çelebi yılı ilan etmiş, bizim kültür bakanlığı da M.akif yılı ilan etmiş :)
ben de hasta olmaktan çok korkuyorum bu ara. inşallah öyle bişi olmaz. bir de parmağımı falan kesmekten korkuyorum:) kendi kendime saçma sapan şeyler üretiyorum stresten:41:

Buranın en çok kafa karıştırıcısı olarak tarihe geçicem herhalde:9: İnanın bilerek yapmıyorum kızlar, aklıma takıldığı için soruyorum hepsini. Ama ben sahiden birini Almanya birini Rusya olarak biliyorum. Bir arkadaşım da öyle demişti, internette de öyle yazıyordu. Niye farklı ki, eskisi miymiş benim bildiğim?

Alfabe konusunda da şu yüzden aklım karıştı, sizinkini karıştırmak gibi olmasın:9:, Sonuçta alınan alfabe latin kökenli, göktürk ya da uygur alfabesini alsaydık milli olmaz mıydı?Bir dersanenin sınavında yeni alfabeyi milliyetçilik olarak kabul etmişti. Sonra y.iklimin geçen yılki denemesinde çözdüm, milliyetçilik olarak almamıştı üstelik aynen dediğim açıklamayı yapmıştı. Sonra bugün bir soru çözdüm.

Aşağıdakilerden hangisinin ulusallaşmaya yönelik gelişmelerden biri olduğu savunulamaz?
a) Halkevlerinin açılması
b) Çok partili siyasal yaşama geçişin ikinci denemesinin yapılması
c) Latin kökenli yeni Türk alfabesinin kabul edilmesi
d) Yeni harflerle okuyup yazmayı yaygınlaştırmak için Millet mekteplerinin açılması
e) Türk çocuklarına ilköğrenimlerini Türk okullarında yapma zorunluğunun getrilmesi
PMYO 2010 sorusu
Bu sorunun cevabı B, öyleyse yeni Türk alfabesinin kabulü de ulusallaşmayla ilgili oluyor. Şimdi biz bu alfabe kabulünü milliyetçilik olarak mı alıcaz kızlar? Yardım edin lüffen...

Son düzenleme:
Back
X