2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

sık sık tekrar edicem gelişimi. çünkü kavramlar hemen unutuluyor. bol bol soru bankasından soru çözücem ki pekişsin...

dün bi arkadaşımla konuştum, günde 8 saat çalışıyormuş! :53:
ben hayatım boyunca 3 saatten fazla ders çalışmadım.
öss zamanı bile..
çok panikledim, az mı çalışıyorum?

dün bi arkadaşımla konuştum, günde 8 saat çalışıyormuş! :53:
ben hayatım boyunca 3 saatten fazla ders çalışmadım.
öss zamanı bile..
çok panikledim, az mı çalışıyorum?

Canım önemli olan nitelikli çalışmadır. 8 saat 1 gün için açıkçası çok fazla, beyni çok yormamak lazım.
Şİmdiden böyle başlamışsa; sınava 2-3 ay kala bıkar ve beyni kitlenir.
Her gün az az, sürekli çalışmaktır güzeli, endişe etme sakın.

Canım önemli olan nitelikli çalışmadır. 8 saat 1 gün için açıkçası çok fazla, beyni çok yormamak lazım.
Şİmdiden böyle başlamışsa; sınava 2-3 ay kala bıkar ve beyni kitlenir.
Her gün az az, sürekli çalışmaktır güzeli, endişe etme sakın.

off ben de öyle düşündüm. hem 8 saat kaptırsam gitsem o gün öğrendiğim her şeyi birbirine karıştırırım.
ben bi ünite bitiriyorum genelde bi günde. çünkü öyle olunca daha rahat örgütlüyorum kafamda.

branşınla ilgili bilgim yok ama eğer hızlandırılmış kursa gidersem bana yeter dersen şimdi tezine yoğunlaşıp hemen onu bitir derim.

:26: eğer kursa başlarsam,bu hafta sonu gitmem gerekiyor
ales var haftaya
ev taşıyacağız kısmetse
eşimde kursa gidersin,haftada 2gün,etkilemez pek diyor ama
iyice karışık yani
ama verdiğin fikirde doğru,teze yoğunlaşıp çabuk bitirmek :40:

:26: eğer kursa başlarsam,bu hafta sonu gitmem gerekiyor
ales var haftaya
ev taşıyacağız kısmetse
eşimde kursa gidersin,haftada 2gün,etkilemez pek diyor ama
iyice karışık yani
ama verdiğin fikirde doğru,teze yoğunlaşıp çabuk bitirmek :40:

tez insanın elini ayağını bağlıyor. ne kadar sıkıntı yaratıyor insana. bence tezini erteleme ki diğer şeylere yoğunlaş...

Benim de 3. girişim olacak 2011 de,hazırlanmak istiyorum ama henüz erken başlamak için,

Zaten gitgide iyice zorlaştırıyolar,özellikle de rehberliği çok fazla zorluyolar,

Bi de ilk sorulara denk gelirse çok zaman kaybettiriyo,geçenkinde ben yetiştiremedim valla aynen öyle oldu,

Branş bazında yapılacak dediler ama galiba o da iptal edilmiş,öyle duydum,:44:

Kesin bi bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Benim de 3. girişim olacak 2011 de,hazırlanmak istiyorum ama henüz erken başlamak için,

Zaten gitgide iyice zorlaştırıyolar,özellikle de rehberliği çok fazla zorluyolar,

Bi de ilk sorulara denk gelirse çok zaman kaybettiriyo,geçenkinde ben yetiştiremedim valla aynen öyle oldu,

Branş bazında yapılacak dediler ama galiba o da iptal edilmiş,öyle duydum,:44:

Kesin bi bilgisi olan var mı arkadaşlar?

yok branş bu seneye olmayacak.. zaten osym de tarihleri açıkladı, aynen devam ediyor..

Hayret valla...boşuna sevinmişim ben de...

Merak ediyodum İngilizcecilere ne sorarlar diye,

Matematiği ve anayasayı kaldırsınlar da ne sorarlarsa sorsunlar valla...
:63:

Selamlar :) ben bugünü kendime ayırdım. anadolu medeniyetleri müzesi
ve 2. tbmm'ye gittim.

bi uygulama başlatmışlar. elinize bi alet veriyolar. müzenin her bölümünde numaralar var. o numaraları alete tuşlayarak orası hakkında bilgi alıyorsunuz.
2. meclisin yaptığı işlerden başladım, devrimler, inönü dönemi vs. hepsini gezerken yaşadım. çok ama güzeldi!!!

Ayrıca bir türlü ezberleyemediğim tarihleri, kafama oturtamadığım tarih konularını yaşayarak anladım resmen.

Sonra da oradan dönerken PEGEM in kitaplarını aldım. çok ucuza satan bi yer buldum. ankarada olanlar öğrenmek isterseniz msj atarsınız söylerim ;)

merhaba kızlar. benim bölüm tekstil öğretmenliği bizdende çoka z alım oluyor 5-6 kişi 84 ile kapanmış. millet deligibi çalışmış bizimde avantaj giren sayısı azdı ama oda arttı bu sene.

benim matematiğim iyi tarihim hiç yok. tarihten çuvallıyorum.
bende dershanemin açılmasını bekliyorumo zaman başlayacağımhazırlığa.
evliyim çocuğum var bende son hazırlıkları yapıyorum. misafirlerimi çağırıyorum hemen hemen her hafta misafir ağırlıyorum ondan sonra kapımı herkese kapatacağım :)

aynen canım benim de bir yaramazım var evde.beni çileden çıkaran..ev iş güç ütü koca v.s. ama kazanmak lazım..benimde dershane 18 inde başlıyor..inşallah kazanırız hepimiz..

Pegemden hiç bahsetmedik ama biz eğitim derslerinde hep Pegemin yayınlarını kullanmıştık. ben de soru çeşidi bol olsun diye aldım. 24.50 yazıyor arkasında, 15tl ye aldım. şu kitap işte.

ve bunu aldım diye şunları verdiler. 2010 dan kalanlar..... çok fazla değişmiş olamaz değil mi?

Karlı bi alışveriş olmuştur umarım...

5000 soruyu ben 20 tl ye aldım bu hafta sen iyi bulmuşssun 15 tlye sorularıda gayet güzel tavsiye edilir

size bi kaç soru sormam lazım....

İlköğretim düzeyinde çoğunlukla görsel materyallerin kullanılması, daha büyük materyallere yer verilmesi aşağıdaki ifadelerden hangisi ile ilişkilendirilebilir?

A) Gelişimin önce iç sistemlerden başlamasıyla
B) Her bireyin farklı gelişim hızının olmasıyla
C) Her bir gelişim döneminde farklı gelişim özelliklerinin önem kazanmasıyla
D) Gelişimin bir bütün olmasıyla
E) Gelişimin genel davranışlardan daha özel davranışlara yönelik olmasıyla

onla hiç alakası yok belki cevap yanlıştır hangi kitaptan bu? ben hocayada soruyum bunu salı günü

Back
X