- Konu Sahibi hayalperesttt
merhaba arkadaşlar,forumda bu konuyu yeni farkettim ve çok sevindim,yoksa böyle bir konuyu ben açacaktım,öncelikle herkese başarılar diliyorum 2011 sınavı için,benim alanım da felsefe grubu şuan sosyoloji son sınıf öğrencisiym ve bir taraftan pedagojik formasyon alıyorum,aslında geçen sene mezundum ama eksik derslerim kalınca bir dönem uzadı ocakta mezunum inş,bahar döneminde bir tek formasyon derslerini alıcam,şuan çok yoğun bir tempo içindeyim sabah 9 da çıkıp akşam 10 da geliyorum,bölümümün ara sınavları bitiyor formasyonun ki başlıyor,aslında bu yoğunluk beni bayağı bir umutsuzluğa sürükledi çalışmaya vaktim harbi harbi yok sömestri bekliyorum o zamana sınavlar ödevler sunumlar vs bitmiş olcak ama çok korkuyorum yani şubattan itibaren çalışmaya başlarsam temmuza kadar yetiştirirmiyim tüm konuları,şuan eğitim derslerinin bir kısmını okulda öğreniyoruz ama tabi sınav formatında değil daha çok ödev hazırlayp metaryal tasarlıyıp sunum yaparak,ama yinede eğitim konularına aşinalık kazanmış olcam,bu sene napıp edip 85-90 arası almam lazım bir sonrkai sene belki çok az alım olcak,adamlar seçim yatırımı yapıyor bu sene girdik girdik gibi bi durum var hepimiz için,tecrübeli arkadaşlarım bir akıl bir umut verin mümkünse subattan temmuza kadar ki geçen sürede toparlayabilirmiyim ,matematikten çekinmiyorum ama onun dışındaki tüm dersler ve konular ezbere bilinmesi geren şeyler,hele eğitimi hem ezberliycen hem yorumluycaksın velhasıl zor bir iş,ay çok uzattım sıktım belkide sizi en azından burada güzel paylaşımlarda bulunup birbirimizi motive ederiz diye umuyorum,aramızda 85 i aşıp atanamayan arkadaşlar var hakikaten şok oldum,85 le de atanılmıyosa nolcak valla bilmiyorum,son olarak herkes ihtiyaç almış ,ben henüz kaynak almadım elimde sınava girmiş çıkmış atama bekleyen bir arkadaşımın 2009 yargı ve 2010 ihtiyaç modüler setleri var,çok karalanmış haldeler tabi,bende önümüzdeki sınav haftasını atlatıp alıyım diyorum ama hala kararsızım,ihtiyaç kapsamlı ve sıkmıyor,yargı pek kapsamlı değil ama denemeleri iyi diye biliyorum ya da duydum,sınava girip yüksek puan alan bir kaç arkadaşım ısrarla uzman kariyer öneriyer,ihtiyaçmı uzman kariyermi bilmiyorum,aranızda uzman kariyerden hazırlanan varmı hiç ve nasıl buluyor uzman kariyeri,cvp verebilirsneiz çok sevinirm..:80: