2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

Kaç gündür çevremden duyuyorum ihtiyaç mı aman çok basit filan diye canım sıkıldı çünkü ben yeni almıştım. Evet soruları basit ama konuyu güzel ve anlaşılır anlatıyor bence. Bir arkadaşım da dedi önemli olan anlamak, hangisinden anlıyorsan ondan çalış diye,mantıklı geldi. Tabi ki dğerlerine de bakmalıyız ama boşuna da gitmemiş değil mi param. Sen de böyle diyince rahatladım :)

ya bende ihtiyaç aldığıma pişman oldum dershane yargı yada ihtiyacı tercih etmemizi istedi ben ihtiyaç aldım ama gk gy te çook eksik tarıihte çok yüzeysel yargıdan çalışan arkadaşım daha çok şey biliyor alacaklara tavsiye etmiyorum ama eğitimi iyi şimdilik.

SORUM VARRRRR! :18:

Piaget'in bilişsel gelişim kuramına göre aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur?

A) Bireyin bilişsel gelişim düzeyi, depoladığı bilgi miktarına bağlıdır.
B) Bireyin bilişsel gelişim düzeyini belirleyen en önemli etmen genetik donanımdır.
C) Çocuk çevresiyle etkileşerek kendi bilişsel gelişimini kendisi oluşturur.
D) Bilişsel gelişim düzeyi, hızlı düşünebilme düzeyine göre biçimlenmektedir.
E) Bilişsel gelişimi etkileyen en önemli etmen doğum öncesi döneme ilişkin olanlardır.
cevap b mi acaba.?

SORUM VARRRRR! :18:

Piaget'in bilişsel gelişim kuramına göre aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur?

A) Bireyin bilişsel gelişim düzeyi, depoladığı bilgi miktarına bağlıdır.
B) Bireyin bilişsel gelişim düzeyini belirleyen en önemli etmen genetik donanımdır.
C) Çocuk çevresiyle etkileşerek kendi bilişsel gelişimini kendisi oluşturur.
D) Bilişsel gelişim düzeyi, hızlı düşünebilme düzeyine göre biçimlenmektedir.
E) Bilişsel gelişimi etkileyen en önemli etmen doğum öncesi döneme ilişkin olanlardır.

bence cevap c
piaget öğrenmeyi bireyin çevreyle uyumu olarak tanımlar
ne kadar çok çevresiyle etkileşimde olursa bilişsel gelişimi o düzeyde artar

gk gy için ihtiyaç konu anlatımlı mod. seti alanınız var mı nasıl bende almayı düşünüyorumda

ihtiyaç genelde çok ayrıntılı anlatmaz ama ben ayrıntılı olsun istiyorum

sizce gkgy için yargı mod. setmi yoksa ihtiyaç mod setmi alayım :((

gk gy için ihtiyaç konu anlatımlı mod. seti alanınız var mı nasıl bende almayı düşünüyorumda

ihtiyaç genelde çok ayrıntılı anlatmaz ama ben ayrıntılı olsun istiyorum

sizce gkgy için yargı mod. setmi yoksa ihtiyaç mod setmi alayım :((

yargı al ihtiyaç aldım pişmanım eksik çoğu şey yargıdan

bende de geçen senenin gk gy ihtiyaç seti var
kaynımdan kaldı
2011 ne alsam bilemiyorum ihtiyaç yargı yediklim yada uzman kariyer
ihtiyaç aynımı acaba öyleyse para vermeyim diyorum

merhaba kızlar bende katılyorum aranıza musadenızle edebıyat ogretmenıyım bu sene ısyırıdm ya :(bu arda cevap c :)

bebek büyüdükçe ve dönemleri ilerledikçe çevresiyle etkişelimde bulunarak,nesne kalıcığılı,paralel oyun,nesne korunumu vs gibi kavramlarla gelişiyor

Back
X