2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

şu konu anlatımlı set konusunda hala karara varamadım,tekrar soruyorum uzman kariyer kullanan varmı,eskişehirde çok fazla dershane var,dershanelerin çoğu konu anlatımında ihtiyacı kullanıyor soru bankasında yargı yedi iiklim falan, 80 üstü puan çıkarmış arkadaşlar nelerden hazırlandınız?

slm kızlar ben de tekrar sınava hazırlanıyorum bu yıl..
birbirimize yardımcı oluruz umarım..

son sorunun cevabı c piaget deyince çevre akla gelmeli sanırım..

set konusunda tavsiyede bulunacak kadar bilgili değilim fakat yargı ve ihtiyaç kullandığımı söyleyebilirim. :71:

Ben gk. ve gy. için 2011 ihtiyaç aldım, matematik ve tarihine bakabildim biraz. Güzeldi, arkadaşlarım da gk. için ihtiyaç yetiyor demişti. Anayasası için çok uzatmış dediler daha bakamadım pek fikrim yok.
Bu arada soru için bi şeyler de diyeyim, Piagete göre bilişsel gelişimde biyolojik temel ve çevre önemli böyle düşününce b ve c şıkları doğru.Ama en önemli etken diyor b şıkkında yani biyolojik mi öncelikli yoksa çevre mi bunu bilmeliyiz galiba. Peki Piagete göre hangisi daha önemli?

Son düzenleme:
Ben gk. ve gy. için 2011 ihtiyaç aldım, matematik ve tarihine bakabildim biraz. Güzeldi, arkadaşlarım da gk. için ihtiyaç yetiyor demişti. Anayasası için çok uzatmış dediler daha bakamadım pek fikrim yok.
Bu arada soru için bi şeyler de diyeyim, Piagete göre bilişsel gelişimde biyolojik temel ve çevre önemli böyle düşününce b ve c şıkları doğru.Ama en önemli etken diyor b şıkkında yani biyolojik mi öncelikli yoksa çevre mi bunu bilmeliyiz galiba. Peki Piagete göre hangisi daha önemli?

benim aklımda biyolojik etmenler daha öncelikli diye kaldığından b demiştim. değilmiş galiba.
vygotsky nin ZPD var ya, o yüzden onun çevre piagetin de biyolojik temellere dönem verdiğini düşünmüştüm. olmadı herhalde :50:

3 gündür dersleri serdim okulda sınavım, yazılacak raporlarım vs. var.... :59:

merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım. tüm yaz kk'nun gebelik bölümündeydim, 2 aydır da doğum sonrası kısmındaydım, şimdi de burdayım işte. 2009da sınava girdim, yeni formasyon almıştım bir soruları göreyim nasılsa seneye hazırlanıcam diye. sonuç sonrası gk çalışmadığıma çok çok pişman oldum. 85 aldım ve matematikçi olduğumdan olmadı. 2010 sınavından yaklaşık 25 gün önce tatile girdim ve oturdum gk ağırlıklı çalıştım.(eğitimden de deneme ve test çözdüm) sınav çok ii geçti, netlerim artmıştı kesin gözüyle bakarken sonuç yine 85. ama dahası da var, sınav iptal oldu ve ben yenilenen sınava giremedim.(sınavdan önceki gün doğum yaptım)aralık sonu doğum iznim bitiyor ve ben istifamı hazırladım(bebeğim çok küçük bırakmaya kıyamam) yani bu sene evdeyim bu ayı ve temmuzu saymazsak 6 ay var sınava (6 eğitim, 6 gk-gy dersi var diye düşünürsek) her ay 1 eğitim, 1 1 gk çalışsam diye düşünüyorum. ve tavsiyem bol bol farklı kaynaktan soru çözmek. ancak bende çalışmak için konu anlatımlı kitap yok, ne almalıyım sizce... soru için kesin 4-5 kaynak olmalı(yargı, ihtiyaç,yediiklim,pegem,uzman kariyer benim tavsiyelerim) ama konu anlatıma karar veremedim. h.sonu gidip alıcam o zamana kadar bir fikir bana. bu arada burdan birbirimize destek olursak daha kolay olur sanırım bu sene...

merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım. tüm yaz kk'nun gebelik bölümündeydim, 2 aydır da doğum sonrası kısmındaydım, şimdi de burdayım işte. 2009da sınava girdim, yeni formasyon almıştım bir soruları göreyim nasılsa seneye hazırlanıcam diye. sonuç sonrası gk çalışmadığıma çok çok pişman oldum. 85 aldım ve matematikçi olduğumdan olmadı. 2010 sınavından yaklaşık 25 gün önce tatile girdim ve oturdum gk ağırlıklı çalıştım.(eğitimden de deneme ve test çözdüm) sınav çok ii geçti, netlerim artmıştı kesin gözüyle bakarken sonuç yine 85. ama dahası da var, sınav iptal oldu ve ben yenilenen sınava giremedim.(sınavdan önceki gün doğum yaptım)aralık sonu doğum iznim bitiyor ve ben istifamı hazırladım(bebeğim çok küçük bırakmaya kıyamam) yani bu sene evdeyim bu ayı ve temmuzu saymazsak 6 ay var sınava (6 eğitim, 6 gk-gy dersi var diye düşünürsek) her ay 1 eğitim, 1 1 gk çalışsam diye düşünüyorum. ve tavsiyem bol bol farklı kaynaktan soru çözmek. ancak bende çalışmak için konu anlatımlı kitap yok, ne almalıyım sizce... soru için kesin 4-5 kaynak olmalı(yargı, ihtiyaç,yediiklim,pegem,uzman kariyer benim tavsiyelerim) ama konu anlatıma karar veremedim. h.sonu gidip alıcam o zamana kadar bir fikir bana. bu arada burdan birbirimize destek olursak daha kolay olur sanırım bu sene...

canım allah analı babalı büyütsün bebişini:nazar:
umarım bebekle yürütebilirsin sınavı iyi bir puan almışsın ama bizim bölümlerimize yetmiyor yetmiyor işte napalım :(
kaynak kısmına gelince ben gk gy den ihtiyaç ve data,eğtden de yediiklim kullanmaya karar verdim inş doğru seçimdir
6 ay var önümüzde inş halledebiliriz sınav korkusu o kadar yerleşmişki içime alese girdim hemde kpss ye girdiğim okulda bir türlü adapte olamadım çözemedim doğru dürüst:5: hep bu senede olmazsa diye düşünüyorum bu yüzden 6 ayda yetiştiremem gibi geliyor :(

bende yeni katıldım arkadaşlar fem akademiye başlamıştım bıraktım kitaplarıda almadılar hiç kullanmadım isteyen olursa kitap bölümünde satıyorum sıkıntılı ayrıldım görmek istemiyorum o kitapları klasik koşullanma oldum galiba neyse birde eğitim için ihtiyaç vermişlerdi güzel gibi kullanan var mı geçen yılda uzman kariyer kullandım siz hangi yayını tavsiye edrsiniz inş. atanırız

Selamlar,
bir şey duydum okulda. Nimet çubukçu demiş ki yılbaşından sonra sistemi değiştiricez, toplantı yapıcaz vs.

bilmiyorum ne kadar doğru ama böyle bir söylenti geziyor..

Selamlar,
bir şey duydum okulda. Nimet çubukçu demiş ki yılbaşından sonra sistemi değiştiricez, toplantı yapıcaz vs.

bilmiyorum ne kadar doğru ama böyle bir söylenti geziyor..

evet öyle bir açıklaması var yılbaşından sonra sıınav sistemini yeniden gözden geçireceğiz diye.
Alan sınavı getirecekler sanırım ama 2011'de uygulamaya geçmezler heralde. :24:

evet öyle bir açıklaması var yılbaşından sonra sıınav sistemini yeniden gözden geçireceğiz diye.
Alan sınavı getirecekler sanırım ama 2011'de uygulamaya geçmezler heralde. :24:

umarım....
dün alese giren arkadaşlar, şok olup kalmışlar. 40 soru artmış vs.
biz de öyle şoklanmayalım da (:

şu an çok fena bir çalışma azmi geldi. hemen koşup çalışıyorum!

okan bayülgende zeynep öğretmen konuşmuş hepimiz adına ağzına sağlık.(kız 86 alıp atanmayan bir matematikçi)

bu eğitime hangi kaynaktan çalışalım konusuna kesin bi cvp gelmemiş benim de kafam çok karışık. ihtiyaç,yediiklim ve uzman arasında karasız kaldım. artık o anda hangisi hoşuma giderse onu alacam.
Bir de arkadaşlar ben dilciyim ve matematiğim sıfır. Matematiği şöyle sıfırdan bizim anlayabileceğimiz netlikte anlatan bildiğiniz yayınlar var mı? Neleri tavsiye edersiniz?

Ben de matematiğe sıfırdan Başladım.. fem in ilk adım ygs ve kpss soru Bankasını aldım, konu anlatımlı olarak da zirvenin Bi kitaBı vardı ordan çalişiyorum, erkek arkadaşım çaliştiriyo Bi de, tıkandiğimda ekolhoca.comdan matematik konu anlatım videoları izliyorum, şuan Basit eşitsizliklerdeyim, erkek arkadasım konu çaliştirdi, Ben de soru çözdüm Biraz.. yarın devam edecem. Bugün mat dişinda Bişey çalişmadım, yarın eğitim ve coğrafya da çalişacam.. hepinize kolay gelsin arkadaslar, Allah şevkinizi ve azminizi artırsın öpüyorum :71:

resmen sabah ki sınavda da kopya çekilmiş
ama sadec eğititim iptal edildi
aslında iki sınavıda
iptal edeceklerdi bakalım atanabiliyorlarmı
yüzlerinde meymelet yok zaten
içimden o kadar şey söylemek geliyorki neyse allaha havale ediyorum

Dün çok feci çalıştım :81:
Benim ve sevgilimin bi hayalimiz var, muğlaya atanmak istiyorum.
bilmiyorum ilk atamada pek mümkün gelmiyor bana. kazanamam sanki.
ama öğrenilmiş çaresizlik yapmıycam :))
matematik çalışmalıyım. Catharsis nickiyle bi arkadaş vardı, bu sene atanan. O bana bi kaç kaynak göndermiş, bugün elime geçecek muhtemelen :71:
Coğrafya'ya Tarihe yazın çalıştım. sadece ezber kısımları tekrar ediyorum soru çözerek.
Mesela Kıyı set gölleri, volkanik dağlar vs.

Dün de Öğrenme Psikolojisinden Davranışçı kuramı bitirdim. Pavlov la Skinner tamam da Thorndike ve Guthrie yi karıştırıyorum.. Thorndike'ın ETKİ YASASINI ve TEPKİ ANALOJİSİNİ anlamadım.
Bana açıklayabilecek olan var mı acaba?

Back
X