2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

Merhaba arkadaşlar, ben de 2011 KPSS ye hazırlananlardanım. Bölümüm sosyal bilgiler öğretmenliği.2004 lisans,2007 yüksek lisans mezunuyum. Hamileyim, 2 kişi çalışacam sınava. 2011 Mart annelerindenim Allahın izniyle.
Tüm yazdıklarınızı ,geçmiş sayfaları okudum.Benim de doğumdan önce konuları bitirmem gerekiyor ki, Allah izin verirse doğumdan sonra sadece test-deneme çözeyim. Çünkü zor oluyor diyorlar hep.
Benim de elimde 2008 yediiklim gk-gy,eğitim bilimleri olarak da 2009 yargı,2010 ihtiyaç var. 2010 ihtiyaçla 2011 arasında bir değişiklik var mı? Bu sene uzman kariyer ya da yediiklim almayı düşünüyorum. Matematik konusu benim de canımı sıkıyor. "Uzmanın matematik öğreten" diye bir kitabı varmış, rastlarsam inceleyecem. Önceki bilgilerimden konuları çalışırken zorlanmayacam sanırım,zaten en önemlisi bol soru çözmek, deneme çözmek. Çalışırsak yapabiliriz inançlı olalım. Ben hep pes etmiştim. Düşünüyorum da savaşmadan yenilmek de ne demek Hepimize başarılar...

dove nekadar çok çalışmıssın ben tam anlamıyla başlayamadım bende muğla istiyorum branşın ne?

ingilizce canım, senin nedir?

muğlada hiç kimsem hiç bi tanıdığım yok, oraya gitmedim bile. ama orada yaşamak istiyorum :)

çok çalışmadım aslında. Yazın Kpss Ortaöğretim e hazırlandım. o yüzden biraz biliyorum, tekrar konu çalışmaya gerek görmedim. sadece zayıf olduğum konuları tekrarlıycam..
matematiğim yok iyi değil. deneme yanılma yaparak çözüyorum. ama öğrenicem...

ingilizce canım, senin nedir?

muğlada hiç kimsem hiç bi tanıdığım yok, oraya gitmedim bile. ama orada yaşamak istiyorum :)

çok çalışmadım aslında. Yazın Kpss Ortaöğretim e hazırlandım. o yüzden biraz biliyorum, tekrar konu çalışmaya gerek görmedim. sadece zayıf olduğum konuları tekrarlıycam..
matematiğim yok iyi değil. deneme yanılma yaparak çözüyorum. ama öğrenicem...

benimde resim-iş öğretmenliği matematiğim çok kötü 10tane yapsam yetecekte sevmiyorum öğrenemiyorum birtürlü kursa da gidiyorum

eşimin tayini nedeniye marmaristeyiz 4 sene oldu muğla çok güzel bir yer sakin memurun yaşayabileceği bir yer inş. olur canım

benimde resim-iş öğretmenliği matematiğim çok kötü 10tane yapsam yetecekte sevmiyorum öğrenemiyorum birtürlü kursa da gidiyorum

eşimin tayini nedeniye marmaristeyiz 4 sene oldu muğla çok güzel bir yer sakin memurun yaşayabileceği bir yer inş. olur canım

:) ah çok güzel ya.. inşallah senin istediğin de olur. aslında matematikten 10 taneden fazla yaparsın. ben de sevmiyorum ama, temel kavramlar, rasyonel sayılar, üslü sayılar, yaş problemler vs. bunlar birazcık çalışmayla oluyor. her konuyu anlayamıyorsan, bunları halledebilirsin en azından ;)

Daha önce sınava giren arkadaşlara bi sorum var.

Şimdi sınava girdiniz, puanınız açıklandı. tercihlerinizi nasıl yaptınız? kılavuz liste vs. bişey bulamıyorum ben Osym nin sitesinde.
Tercih kılavuzu falan yok mu bunun?
Atanabileceğiniz okulların listesi falan.
Ben mi bulamadım?

Daha önce sınava giren arkadaşlara bi sorum var.

Şimdi sınava girdiniz, puanınız açıklandı. tercihlerinizi nasıl yaptınız? kılavuz liste vs. bişey bulamıyorum ben Osym nin sitesinde.
Tercih kılavuzu falan yok mu bunun?
Atanabileceğiniz okulların listesi falan.
Ben mi bulamadım?

yok canım bu öss değilki. onlar sanırım mebsis ten mi ilsisten mi tercih yapılıyor öyle bişeyler.tam bilmiyorum.yani sınav olucak puanlar açıklancak sonra açık kadro olan okulları meb yayınlıyor mebsisten mi ilsisten mi yada klavuz şeklindemi tam bilmiyorum.ordan yapıosun.ama yinede bir puan sıralamsı falan yok.şu okul bu kadar puan burası şu puan falan yok.

uzman kariyer in öğreten soru bankaları var tarih ve matematik, netten biraz baktım stoklarında yok ama almayı düşünüyorum kullanan oldu mu nasıllar?

yok canım bu öss değilki. onlar sanırım mebsis ten mi ilsisten mi tercih yapılıyor öyle bişeyler.tam bilmiyorum.yani sınav olucak puanlar açıklancak sonra açık kadro olan okulları meb yayınlıyor mebsisten mi ilsisten mi yada klavuz şeklindemi tam bilmiyorum.ordan yapıosun.ama yinede bir puan sıralamsı falan yok.şu okul bu kadar puan burası şu puan falan yok.

bana da zaten olmaz gibi gelmişti, ama doğru dürüst açıklamalar falan yapılmamış ki hiç. araştırdım araştırdım anlayamadım bu sürecin nasıl işleyeceğini.
insan neyin nasıl olacağını bilmek istiyor..
gerçi ben önce sınava bi çalışayım bi gireyim de ondan sonra düşünülür heralde bunlar :)
teşekkürler cevabın için :34:

şu anda elimde 2011 ihtiyaç Öğrenme Psikolojisi var.
üstünde
621 yeni konu
2710 yeni kavram var yazıyor!!!!!!!!
benim kafam bu kadar şeyi nasıl alsın! :96:

herkese selam,
ben de varım, ihtiyaç ın konu anlatımı güzel ama yediiklimden de bol soru çözmek gerekliymiş
ciddi anlamda çalışmaya başlıycam inş

slm kızlar bende mugladayım bodrum da bı arkadasımız muglayı cok ıstıyormus bende muglaya atanmak ıstıyorum esımden ayrılmamak ıcın cok çalışmalıyız cok bende 78 aldım edebıyat ogretmenıyım kaldım ya :(sozlesmelıde sınırda kalır sanırım sorunu zolursa cevaplarım gecen sene cok çalıştım bırazda nasıp bende yarın baslayaayım çalışmaya herkes baslamıs

İhtiyaç 2010 ile 2011 i karşılaştıranınız var mı çok var mı değişiklik? Yeniden almama gerek var mı?

ben dün ihtiyaç 2009 Modüler set ile ihtiyaç 2011 Konu anlatımını karşılaştırdım.
Neredeyse aynılar. çok az fark var. bi kaç terim eklenmiş. Bir de bazı konuları ikiye bölmüşler.

Mesela 2009 da Premack İlkesi (koşullu anlaşma) diye anlatmış
2011 de Premack ilkesini ayrı koşullu anlaşma ilkesini ayrı almış.

ben 2009 dan çalışıyorum, farklı konuları da 2011 den bakıyorum. ama 2009 u daha iyi buldum. konuları aynı cümle ve örneklerle anlatmış 2 basım da. sadece 2009 ve 2010 sorularını da eklemişler.

slm kızlar bende mugladayım bodrum da bı arkadasımız muglayı cok ıstıyormus bende muglaya atanmak ıstıyorum esımden ayrılmamak ıcın cok çalışmalıyız cok bende 78 aldım edebıyat ogretmenıyım kaldım ya :(sozlesmelıde sınırda kalır sanırım sorunu zolursa cevaplarım gecen sene cok çalıştım bırazda nasıp bende yarın baslayaayım çalışmaya herkes baslamıs

evet o benim :1:
neresi olursa giderim modundayım ama asıl amacım orası :69:
inşallah bu defa olur sizin de :34: biraz da şans kısmet bu işler, anladığım kadarıyla...

günler ilerledikçe afakanlar basıyo nasıl yetişecek diye:( bi de çalışdıklarımıda unutuyorum çok sinir oluyorum çoook:47:

Back
X