- Konu Sahibi hayalperesttt
sen sakın üzülme evdekiler herşeyi yaparlar canım gelirler giderler sana şöyle olacak böyle olacak derler inanki tecrübe konuşuyor hiç ama hiç üzülüpte canını sıkma ben zamanında cok yaptım çok üzüldüm çok sıkıldım ama dedikleri gibi olmuyor:) ben onların dedikleri ile hareket etseydim şimdi ne üniversiteyi bitirebilirdim ne de nişanlı olabilirdim.tabi ki dinleyeceğiz onları onlar bizim ailemiz ama koruma cabasına girip bizi büyümüş olarak görmüyorlar ve şunu şöyle bunu böyle yap diyorlar.Sen çok iyi bir şekilde hazılanmaya çalış kazanırsın insallah ve bir bakmıssın yeni okulnun kapısından kadrolu olarak giriyorsun bunu düşün..elinde çantan eteğinde öğrencilerin:) evde çalışamıyorum demişsin kütüphane var mı sizin oalarda hani sadece tavsiye ya da yanlız yaşayan bri akraba arkadas komsu şöyle bir kaç saat çalışabileceğin birileri.insallah hersey gönlünce olur tekrar söylüyorum canını böyle şeyler için sıkma hep ileriye bak:) zamanı gelince sıkarsın:) çok uzattım lafı galiba kusura bakmayın kızlar...

anneannem oturuyor alt katımızda, benim için odaya bi masa koydu, sıcacık odasında oturup çalışıyorum

canım anneannem sağolsun.
haklısın aileme şimdi zıt gitmeyip kısmette ne varsa o olur demeliyim. kazanmayı çok kolay sanıyolar. anneme atamalarda kaç kişinin alındığını söylediğimde şok oldu