- Konu Sahibi hayalperesttt
ben de Yargıdan çalışıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim,,sağolasın,,Allah razı olsun![]()
Çooook hastayım:2::2::2: Başımı kaldıracak halim yok çalışamıyorum da kaç gündür, birazdan kafayı vurup yatcam...Ne zaman ders çalışacak moda döncem bilemiyorum.
Dove sorularına da baktım ama bu kafayla hiçbir şey anlamadım
Kolay gelsin hepinize....
dove senin sorularından 1.E
2.B ya da E diyorum biri tutar umarım![]()
Çooook hastayım:2::2::2: Başımı kaldıracak halim yok çalışamıyorum da kaç gündür, birazdan kafayı vurup yatcam...Ne zaman ders çalışacak moda döncem bilemiyorum.
1. E evet, bu sanırım somut işlemlerde kazanılıyor değil mi? (ben değişkenleri birleştirip ayırma demiştim cevaba.)
2. soruda malesef ikisi de tutmadı
mrsyar bilmiş bu soruyu A diyerek. nasıl A anlamış değilim.. ben özümleme demiştim. hani çocuk köpek şemasına sahipse kediye de köpek der diye. :26:
1. E evet, bu sanırım somut işlemlerde kazanılıyor değil mi? (ben değişkenleri birleştirip ayırma demiştim cevaba.)
2. soruda malesef ikisi de tutmadı
mrsyar bilmiş bu soruyu A diyerek. nasıl A anlamış değilim.. ben özümleme demiştim. hani çocuk köpek şemasına sahipse kediye de köpek der diye. :26:
ikisini de bilmişim vay be
2) Bilişsel gelişim ilkeleri göz önüne alındığında, çocukluk döneminde daha çok aşağıdakilerden hangisi gerçekleşmektedir?
A) Uyum kurma
B) Özümleme
C) Uyum
D) Denge
E) Dengesizlik
şöyle düşündüm,
çocuk yaşadığı deneyimlerle yeni durumlar arasında uyum kurmaya çalışıyor ya
bir örnekte basketbol oyuncularının hep uzun boylu olduğunu sanıyordu
daha sonra bakıyor ki kısa boylu olanlar da var.
o şekilde uyum kuruyor.
diğer şıklar daha küçük yaşlarda oluyormuş gibi geliyo bana
selam kızlarr artık sözi işim de bitti içim çok rahat
ptesi bir aksilik olmazsa ben de çalışmaya başlıcam inş.
bu arada siz çalışıren kafanıza göre mi ders çlaışıyosunuz yoksa herhangi bir proğ hazırladınız mı?
proğ hazırlayan varsa proğramını paylaşabilir mi acaba?
hmmmmmm şimdi anladım![]()
teşekkür ediyorum mrsyar, büyüksün üstat
obgzk, öyle düşünme, burada öğrenmek için konuşuyoruz, hem ben 2 sini de yanlış yaptım, böyle düşününce en baştan bırakasım geliyo![]()
hmmmmmm şimdi anladım![]()
teşekkür ediyorum mrsyar, büyüksün üstat
obgzk, öyle düşünme, burada öğrenmek için konuşuyoruz, hem ben 2 sini de yanlış yaptım, böyle düşününce en baştan bırakasım geliyo![]()
ilahi dove
bende eğitimden sadece ihtiyaç yayınları var konu anlatım soru bankası vs.
şimdi soru bankası almak istiyorum farklı olsun diye ek olarak sana ne önerirsin?
çok geçmiş olsun ımarım çabuk atlatırsın.bol bol c vitamini al ve ıhlamur inan ki çok işe yarayacak...Ben geldim kızlar, geçmiş olsun dilekerinde bulunan herkese çok teşekkür ediyorum...
Hastalıktan kitap yüzü açtığım yok tabi oysa ne planlarım vardı aah ah.
Bugün de uykusuzum, iyi değilim hala ama el mecbur ölçme defterini kapatmak istiyorum...
Bu ara çoğumuz çalışamıyoruz desenize...
Umarım bu durum uzun sürmez....
Kolay gelsin herkese....
yargı 3bin küsür soru bankası ve yedi iklim her dersin soru bankası var ben de öneririm.